Als je nul sterren kon geven dan had ik…
Als je nul sterren kon geven dan had ik het gedaan. Koop hier nooit! Ze laten je maanden wachten en hebben smoesjes . Nemen nooit de telefoon op en liegen waar je bij staat . Compleet onbetrouwbaar en rommel
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vier weken geleden een tafel gekocht. Bij thuiskomst bleken er geen bevestigingsbouten bij voor montage van het blad aan de poten.
Sinds dien veelvuldig gebeld en gemaild. De dame geeft aan dingen op te sturen maar we hebben nog steeds niets ontvangen.
Als je op zoek bent naar meubels zou ik ze hier absoluut niet kopen. Aftersales is gelijk aan volledige desintresse.
Hier een bank gekocht. Helaas komen ze hun afspraken niet na. Op de dag van levering werd ik gebeld dat de bank niet te vinden was in het magazijn. Hij zou de volgende dag mee komen met de levering. Een week later kreeg ik bericht dat de bank er toch niet was. Ik mocht of nog 2 maanden wachten of mijn aanbetaling terug. Aanbetaling teruggevraagd. Hier ook weer een week op moeten wachten. Al die tijd waar ze slecht/moeilijk bereikbaar en werd er amper gereageerd
Hetzelfde gebeurt in Zoeterwoude, en Amsterdam.
Je Besteld, en betaald aan.
Vervolgens hoor je niks meer, en reageren ze nergens op.
Als je van je geld af wil, moet je hier bestellen.
Echt nooit naar toe gaan, bank gekocht en zou die dag met 50% zijn maar kwamen er later achter dat die bank nooit duurder geweest is dan waar zij hem voor verkochten dus ze verdubbelen eerst de prijs om dan te zeggen dat het voor de helft is, tot drie keer toe de verkeerde bank gekregen en steeds net kluitje in het riet worden gestuurd. Zeer slecht bereikbaar en nog lelijk behandeld worden ook, zeggen dat ik de fout gemaakt heb terwijl ik gewoon een bon heb en foto’s enz. Echt vreselijk hoe mensen behandeld worden en beduveld
Nooit iets kopen hier!! Lage prijzen, slechte producten. Als het te mooi is om waar te zijn dan is het ook te mooi om waar te zijn. Bank gekocht, binnen 1 jaar zaten wij al op de balken en zijn verre van zwaarlijvig. Gemeld maar het wordt afgedaan met, prijs is laag dus geen garantie, waardeloos bedrijf!!!! Ons zie je daar nooit meer en onze vrienden en kennissen ook niet meer!
Boxspring gekocht tijdens een leegverkoop van hun in Uden.
2 weken later opgehaald.
Spullen uitgepakt.
Geen beschrijving aanwezig van hoe bed in elkaar moet.
Diverse bevestigingsmaterialen ontbreken.
Hoofdschot kan alleen aan voeteinde worden bevestigd.
Diverse appjes gestuurd naar een aantal 06 nr’s
Een keer is er gereageerd met de mededeling dat de chauffeur zou bellen.
Foto’s gestuurd met vragen.
Steeds geen reactie.
Diverse malen gebeld maar er wordt niet opgenomen.
Lastig om contact gegevens te vinden.
Achteraf gezien hadden we moeten luisteren naar ons onderbuik gevoel en niets moeten kopen.
Ben bang dat we op de blaren moeten zitten en het zelf moeten lossen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.