Det kan virkelig ikke anbefales. Jeg Da jeg har en lysekrone med 10 pærer, 2stks med 6 pærer og 2 stks med 3 pærer, så har jeg investeret en god sum i de pærer. Men det er så ustabilt som noget kan... Se mere

Jeg er super skuffet over mine ledvance pærer. Jeg har ikke haft andet en bøvl med dem - jeg kan ikke tilføje mere end én pære, for så kan jeg ikke kontrollere de resterende længere. Har resett... Se mere

Ingen adgang for Home Assistance Jeg har nogle plugs, som egentlig virker OK - men det fakta, at man ikke kan tilgå plugs fra Home Assistant (eller andre lignende smart løsninger), gør at produktet f... Se mere

1. Lampeforretning
  2. Elektronikfirma
  3. Elektronikbutik

LEDVANCE er en global leder inden for belysning med tilstedeværelse i over 140 lande. LEDVANCE udsprang af OSRAM og har mere end 100 års erfaring inden for belysning til både B2B og B2C. Vores mantra "Power Through Light" understøtter udviklingen af energieffektive løsninger og intelligent lysstyring, der tilpasser sig moderne behov. Til private har vi et bredt udvalg af LED-lamper og lyskilder til alle behov, herunder vores SMART+-univers med intelligente belysningsløsninger, som fremmer bæredygtighed og energibesparelser.

2,0

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Alt for besværligt og for mange private dat opkræves

Jeg forstår ikke hvorfor man skal oplyse så mange personlige og private informationer for at kunne styre en pære. Man skrive sig op til en konto hos Ledvance, derefter skal appen have adgang til ret mange private indstillinger på telefonen og til sidst skal man give appen login oplsyninger til sit wifi. Jeg stoler ikke på det og der står ikke noget om hvorfor på deres hjemmeside. Jeg sender varen retur.

16. april 2023

Ingen adgang for Home Assistance

Ingen adgang for Home Assistance
Jeg har nogle plugs, som egentlig virker OK - men det fakta, at man ikke kan tilgå plugs fra Home Assistant (eller andre lignende smart løsninger), gør at produktet får én stjerne. Ledvance modarbejder direkte muligheden - det har nemlig fungeret tidligere (se bare på YouTube). Nu skal jeg så ud og have fundet et alternativ til mine plugs! Tak for ingenting

25. marts 2023

Virker perfekt

Har købt 4 Ledvance EU-Plug og de virker perfekt.
Har brugt det ene i et udhus langt væk fra routeren hvor der ingen WiFi forbindelse var, da jeg hentede EU-Plugén og den konnectede med netværket igen, kunne jeg se fobruget (for det døgn den ikke havde haft forbindelse) i APPén

12. januar 2023

Gode billige produkter

Gode produkter der virker efter hensigten.

Nemme at installere og pålidelige.

Prissætningen er endvidere meget bedre end feks. Philips Hue.

Vi har mange pærer samt en del Smartplugs og alt virker som det skal.

12. januar 2023

INGEN STJERNE

EN STJERNE er for meget fordi
1. Login / set up er meget besværligt
2. Det er meget besværligt at styre mere end en socket
3. Den mest ulogiske navigation / opsætning jeg har oplevet mht elektroniske produkter
4. Dårlig / mangelfuld manual
5. Købte 4 - og en der ikke virker

15. oktober 2022

Meget skuffet over ledvance.

Jeg er super skuffet over mine ledvance pærer.

Jeg har ikke haft andet en bøvl med dem - jeg kan ikke tilføje mere end én pære, for så kan jeg ikke kontrollere de resterende længere. Har resettet begge pærer flere gange, forsøgt at tilføje dem i én gruppe, i flere forskellige grupper, genstartet appen, fulgt instruktionerne i jeres FAQ, og lige lidt hjælper det.

Jeg er desuden skuffet over at pærerne kun kan kontrolleres fra én konto - ret ufedt hvis man ikke bor alene..

Øv!

12. december 2021

Hvis i kan refundere 5-timer af mit liv…

Hvis i kan refundere 5-timer af mit liv hvor jeg tror jeg fik 50 nye grå hår fordi de lortepærer i har smidt på markedet absolut ikke virker, så vil jeg blive enormt glad, eller i kan bare betale mig de 280kr i timen jeg kunne have tjent i ved at tage på arbejde i stedet for, det havde da så absolut været bedre brug af min tid.

18. oktober 2021

Klasse service 👍🏻

I starten bøvlede jeg lidt med en reklamation. Den blev overtaget af Dennis, og så fik vi fundet en løsning. Klasse service 👍🏻

30. oktober 2020
Vis anmeldelser på alle sprog (33 anmeldelser)