Jag köpte en ledlist på 5m till bilen, bra produkt, kund kontakt och snabb leverans. Ända nackdelen är att det bara kom med 6st fästen och det är inte samma fästen som är rekomenderade till produkten... Se mere
Suverän kundservice och snabba leveranser. Köpte en vara och när den kom var den sönder. Skrev mail om detta och fick inom någon dag en ny vara och behövde inte strula med att skicka tillbaka den sö... Se mere
Jag köpte denna "axelmassageapparat " för jag har besvär med artos, den hjälper mycket bra, . Rekommenderas till alla som har värk i lederna. Maria O
Snabb leverans av lamporna vi beställde. Lamporna var dessutom snyggare irl än på bilderna. Passade perfekt i vårt nybyggda hus.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Very bad
Product I ordered has wrong description. Size shown was few mm less than in reality. Unfortunately, few mm are important when you work with furniture. It didn't fit in my case.
They said smth like "yeah, you need to have some extra space". It was NOT in the description. Despite that, they charged me for the return delivery!
Moreover, a return took 2 weeks (!) and they only issued a refund after a reminder mail.

Besvarelse fra Ledlampor
Superbra solcellslampor som jag köpte!
Leveransen är katastrof
Leveransen är katastrof, hamnat på fel ort, glömd och nu 1 vecka senare har det ännu inte kommit fram till rätt stad!

Besvarelse fra Ledlampor
Perfekt produkt och service.
Perfekt produkt och service.
Snabb leverans och mycket bra pris.
Bra pris på varan jag köpte och snabb…
Bra pris på varan jag köpte och snabb leverans kan inte bli annat än fem stjärnor 👍
Snabb leverans o bra varor
Snabb leverans o bra varor. Andra gången jag beställt samma vara.
Snabb leverans och snygga lampor
Fick föst felleverans
Fick föst felleverans , därefter tog jag kontakt med en trevlig kille som fixade rätt paket till oss. Bra jobbat 👏
Bertil
Snabb leverans
Bra produkter och snabb leverans!!
Dålig kvalitet!
Jag är inte nöjd med kvaliteten på det jag beställde. Det är tunt och plastigt och känns som smäck. Sådant man inte ser på på en websida utan upptäcker när man packat upp. Jag ångar köpet!
Snabb leverans och bra vara.
Snabb leverans och bra pris
Jag köpte "5m RGBIC Neon flex-slang"…
Jag köpte "5m RGBIC Neon flex-slang" vilket levererades med en kontroll som tillhörde nåt helt annat. Den kunde ändra lite saker men led-slangen var som ett stroboskåp o blinka antingen en liten bit av 5 m eller en kortare bit. Inget gick o styra, En QR-kod satt på USBstickan till en app som inte heller kunde styra ett smack. Hade det funnits styrning så hade den säkert vart jättefin. Men omöjligt o få ett fast sken. Dessutom från USBstickan går det 3 sladdar ut och efter cirka 1 dm där dom är lösa börjar höljet till sladdarna. Så det var nog ett av det sämsta köp jag gjort tyvärr. 2 olika styrningar men båda var helt fel :(