Hitta lediga tider för uppkörning och teori Anmeldelser 101

TrustScore 3.5 ud af 5

3,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Istället för att hela tiden jaga nya uppkörningstider och göra uppkörning efter uppkörning så kanske man borde ta till sig av det som blev fel på uppkörningen och ta utbildning på allvar, och då träna... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag var väldigt tveksam när jag såg att det var via telegram och att man betalade för funktionen där med, kunde lätt varit en scam, men jag chansade ändå för jag ville verkligen köra upp tidigare, och... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt suveränt. Jag fick förslag på nya tider i stort sett varje dag. Ibland upp till 5-6 tider. Jag kuggade uppkörningen måndag den 10/6. Bokade ny tid den 13/6 och då klarade jag uppkörningen. Man må... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt bra idé! Trodde först det skulle vara en scam men efter första kuggningen ville jag bara boka en tid så fort som möjligt så jag använde mig av denna tjänst. 2 timmar senare har boten hittat en... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det här var den bästa grejen på länge!

Det här var den bästa grejen på länge!
Har hållt på med körkortet i 2.5 år. Kuggade min uppkörning i November och letade tider konstant tills jag gav upp. Hade nästa chans i April, men fick tyvärr avboka den och göra nytt teoriprov och boka uppkörning nu i oktober.
Har varit jättetjurig över detta.
Hittade boten på Tiktok, o provade. Tog ca 12 timmar, sen hade jag en uppkörningstid 2 dagar senare!
Klarade de o nu har jag körkort! Evigt tacksam för denna boten!!

20. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig service

Önskar jag kunde ge er mindre än en stjärna, ni jobbar jätte dålig. Går inte ens att få tagg på er eller de tider som boten "hittat/reserverat", jag har skickat på både telegram och på er hemsida men inget svar får man. Slöseri med pengar.

13. juni 2022

Besvarelse fra Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Jag ber om ursäkt för fördröjt svar. Vi har svarat på din fråga i appen och har skickat instruktioner hur du bokar in de tiderna som botten reserverar åt dig. Hör av dig om du har ytterligare frågor!

Med vänliga hälsningar
lediga-tider.se

Botten fungerar inte

Jag har betalt till den här botten 100 kr så det ska funka men ändå den fungerade inte, den frågar om mitt personnummer och varje gång jag skriver den svarar botten med ”jag förstod tyvärr inte vad du menade” så jag vet inte vad är problemet och om nån kan hjälpa till mig jätte gärna. Tack.

25. maj 2022

Besvarelse fra Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Problemet försvinner när du startar om botten. Så du ska skriva ’/start’ i chatten för att göra omstart och sedan får du skriva in ditt personnummer igen.

Med vänliga hälsningar
lediga-tider.se

Dunder app

Kuggade första försöket. Men med hjälp av botten så lyckades jag få tid dagen efter och då klarade jag det.

29. april 2022

Väldigt smidig app

Väldigt smidig app att använda om du har svårt och hitta lediga tider. Du slipper gå in på Trafikverket hela tiden och får en tid så fort det finns en ledig och man får det väldigt ofta vilket är väldigt bra:)

27. april 2022

Toppen!

Toppen!

Ett stort tack till de som skapade denna tjänst! Hade jag inte laddat ner appen så skulle jag behöva göra om min teori. Jag rekommenderar starkt denna app!

24. april 2022

Toppen vid första anblick MEN

Toppen vid första anblick, då jag första dagen ändå fick en del lediga körtider skickade till mig. Kändes hoppfullt att faktiskt hitta en tid som passar men efter detta har INGA tider skickats över huvud taget (skaffade boten 31 mars). Försökt kontakta kundtjänst vid två tillfällen då jag funderade på om det är något strul med själva boten men får inget svar. Känns trist att ha betalat för en tjänst som eventuellt slutat fungera.

9. april 2022

Besvarelse fra Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Du fick ett svar på din fråga när du kontaktade oss den andra gången. Ditt ärende har tyvärr blandats ihop med hundratals andra ärende som vi har att hantera just nu. Jag är ledsen att du har fått vänta på svar från oss.

Det finns en rad olika faktorer som påverkar hur ofta lediga tider dyker upp just för dig.

Tjänsten har inte slutat fungera. Att du inte fick förslag på lediga tider betyder att Trafikverkets system inte har släppt ut några lediga tider för ditt personnummer än. Du har ju ändå fått förslag på lediga tider fr.o.m den 31:a Mars t.o.m. den 8:e April under den tiden du använde tjänsten.

Ganska besviken

Inte så snabb och effektiv som jag önskade mig. Det hände några gånger att jag hittade tider som botten inte verkade hitta.
Och det var en gång när hittade en tid med botten meddelade mig efter ett tag.

Då kan inte lita på botten och måste kolla själv!

23. marts 2022

Besvarelse fra Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Gärna kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support eller forarprovbot.kontakt@gmail.com så vi kan kontrollera att du har installerat appen på rätt sätt och att din bot funkar som den ska.

Laddade hem Botten!

Laddade hem Botten!
En vecka senare har min duktiga dotter körkort tack vare den.Helt otroligt och vilken suverän hjälp att hitta tider.

22. marts 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick inte som det ska

Fick inte som det ska . Lurar

5. marts 2022

Besvarelse fra Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Det är tråkigt att höra att du blev missnöjd med tjänsten.

Kan du berätta vad som har hänt och hur vi kan hjälpa till att lösa problemet som har uppstått?

Du får gärna kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support eller forarprovbot.kontakt@gmail.com så vi kan diskutera eventuell återbetalning.

Skärpning till Trafikverket, kudos till LedigaTider

Var otroligt förtvivlad när jag kuggade min uppkörning och såg att närmaste nya tid var om över ett halvår. Att Trafikverket inte erbjuder en liknande tjänst själva som informerar dig om lediga tider är uppriktigt sagt uselt. Alla har inte tid att sitta väntandes och uppdatera i deras system och hoppas att någon ny bättre tid dyker upp.

Formellt sett så tror jag inte att Trafikverket tillåter användandet av bots vid bokning av prov. Jag råkade inte ut för något trubbel på grund utav det, men kan vara gott att veta om det iallafall.

Med hjälp av denna tjänst fick jag tag i en ny uppkörningstid 6 dagar efter att jag köpt den. Från sex månaders väntetid till sex dagar. Det är 99 ganska välspenderade kronor om jag får lov att säga det själv. Klarade uppkörningen galant. Uppriktigt sagt, tack.

Till er som får en ny uppkörningstid, heja er! Glöm inte att andas.

22. februar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kanon bra app som har sparat mycket tid…

Kanon bra app som har sparat mycket tid ... och frustration och rekommenderas varmt!

Var lite skeptiskt i början om appen, samt botten skulle fungera då jag aldrig har hört tala om den, men efter att ha läst många positiva recensioner installerade vi appen och betalade 99kr i avgift.

Det var de bästa 99kr som vi spenderade på länge. Appen gjorde sökandet efter lediga tider så extremt enkelt och reserverade tiderna en kort tid, så att man hann boka. Passade tiden inte, då väntade man bara på nästa lediga tid.

Har man problem med att få till botten är det bara skicka utvecklare ett meddelande i appen, de svarar snabbt och proffsigt.

23. januar 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.