1,7

Dårlig

Hold jer væk

Hold jer væk, man kan ikke komme i kontakt med dem og de sender aldrig varen ! .
De får 0 stjerner herfra

27. juni 2023

Virkelig useriøs og dårlig forretning

Jeg bestilte et antal pærer fra Led-salg.dk og modtog bekræftelse herpå. Men efter 10 dages ventetid, var pærerne stadig ikke afsendt, selvom der stod 1-2 dages leveringstid i ordre bekræftelsen. Jeg forsøgte at ringe dem op, men fik kun fat i en telefonsvarer der henviste mig til at sende en mail. Det gjorde jeg, ad flere omgange, men fik ingen svar overhovedet. Den eneste mail jeg fik svar på, var da jeg benyttede mig af min fortrydelsesret og afmeldte købet.
Forretningen virker stærkt useriøs og jeg vil fraråde enhver at benytte sig af deres ydelser.
De får 1 stjerne, udelukkende fordi jeg ikke kan give dem nul.

25. oktober 2022

Dårlig kundeservice

Køb ikke LED pærerne her!

Jeg købte 14 små g9 filament pærer d. 6/2-22 og 5-6 er nu gået (ca. 7 mdr. og 1700 timers drift! Mod 15000 lovede timers drift).
De er installeret i en lampe, hvor de sidder indeni en glaskuppel og glaskuplerne bliver overhovedet ikke varme.
Jeg modtog ingen handelsbetingelser med ordremails og der findes vist heller ikke et datablad på pærerne (varenr. KO-G9-2w-180lmD-fila)

LED-salg skriver til mig, at de er gået i stykker pga. varme og det har de behændigt skrevet i deres salgsbetingelser ikke er dækket. Tror faktisk deres handelsbetingelser undsiger dem i alle tilfælde.

Jeg har udbedt mig dokumentation fra LED-SALG.DK for, hvilken anbefalede drifttemperatur mine lked pærer må køre under.

Alene pga. handelsbetingelserne er mit råd:
HOLD JER LANGT VÆK FRA LED-SALG.DK

12. september 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. mails besvares ikke, telefon besvares ikke, men henviser til mail, som igen ikke besvares.
Jeg vil på det kraftigste anbefale ikke at handle med dette firma, med mindre man kan klare sig uden mulighed for reklamation.
Det eneste virksomheden evner, er at hæve penge på kunders kreditkort.

28. oktober 2021

Godt lys, kort levetid

Købte for noget tid siden en del pærer. De giver et godt lys, det må man sige.
Men desværre er de nu begyndt at stå af.
Blev lovet der blev sendt nyt, men her snart 2 uger efter har jeg intet set til det endnu.
Har rykket et par gange nu, men får intet svar.
Ud fra hvad andre skriver, så tænk dig om inden du køber.

18. marts 2020

“Glemte” løfter om garanti

Købte en hel del e14 pærer pga. den gode Ra værdi.
Min svigerfar købte også et par stykker.
Der blev oplyst 3 års garanti, så det kunne jo ikke gå galt.
De første, der gik i stykker blev byttet. Dog kun efter gentagne henvendelser.
Den seneste eksploderede og sprøjtede smeltet plastik ud og skadede et melamin-skrivebord og sodsværtede omgivelserne. Lykkeligvis sad der ingen ved bordet i det øjeblik!
Men til trods for at de er købt af flere omgange og de seneste indenfor halvandet år, har LED-SALG nu pludselig fundet på, at det er min egen skyld, at pærerne går i stykker, at der alligevel ikke er garanti på dem, at de ikke produceres længere og at ingen andre har problemer med dem.
Det første er naturligvis forkert. Og det sidste ved jeg også er en lodret usandhed. Min svigerfar har haft nøjagtig de samme problemer. Holdbarheden er ELENDIG.
Men jeg gider ikke mere bøvl med LED-SALG. Jeg kan nu købe pærer i IKEA, som i realiteten lyser lige så godt. Og de er indtil videre ikke begyndt at eksplodere.

29. september 2019

LED-SALG reagerer ikke på…

LED-SALG reagerer ikke på reklamationer. Vi har bestilt og fået 2 LED-pærer, som er til vores gårdlamper. De kostede i alt ca. 1300 kr., men til gengæld skulle de kunne holde i 50.000 timer. Efter få timers brug var der defekt på den ene og jeg skriver en mail til LED-Salg. Efter ikke at have hørt fra dem efter en uge, sender jeg en rykker. Da jeg ikke hører fra denne forsøger jeg telefonisk kontakt. Ej heller her kan jeg få kontakt. Derfor tror jeg kun de er interesseret i salg men forholder sig ikke til defekter.

19. december 2018

Købte Globepærer hos LED-SALG

Købte Globepærer hos LED-SALG, men de blev matte efter lidt tids brug. Indvendigt i pærerne er glasset helt mat og har fået underlige ringe i overfladen.
Pærerne har hængt helt stille i vores stue - intet underligt dér.
Skriver så en mail til LED-SALG om at pærerne er blevet helt matte på indersiden og at de slet ikke er pæne mere (medsender billeder).

Får svar tilbage og LED-SALG påstår at det må være støv der er kommet ind i pæren - støv? Pærerne er jo helt lukkede og har fatning på, hvordan skulle der kunne komme støv i dem?
Og de har som sagt også fået nogle matte ringe på indersiden, det kan da ikke være støv?
De skrev også at det kunne være ydre påvirkninger som de ikke kunne gøre noget ved! Men HVILKE ydre påvirkninger skulle kunne forårsage matte pærer? De har hængt helt stille i vores helt almindelige stue i vores helt almindelige villahus?

LED-SALG tilbyder så at give os 50% tilbage - men vi synes ikke at det er ok. Vi vil meget gerne have pengene tilbage for de her utrolig ukønne matte Globepærer, som faktisk ikke var helt billige! LED-SALG har ikke flere på lager og kan derfor ikke ombytte varen.

Ifølge købeloven skal LED-SALG enten give os en tilsvarende pære eller pengene retur, hvis de ikkekan give os de tilsvarende pærer.

Hermed en rigtig ærgelig vurdering, men det kan ikke være rigtigt at man kan sælge pærer der efter lidt tid er ubrugelige og derefter bare lægge ansvaret over på kunden!

Sidste mail jeg sendt var d.17 april 2018 og jeg har derefter ikke fået svar fra LED-SALG. Så jeg venter stadig tålmodigt! Eller, nu er jeg faktisk ved at være godt utålmodig!

15. maj 2018

Anbefaling

Hurtig levering trods valg af gratis forsendelse. God og brugbar information efter køb om forsendelse osv., har ikke en finger at sætte på noget i forbindelse med køb.

Jeg købte et par LED pærer med høj RA værdi og de leverede produkter svarer 100% til mine forventninger.

Jeg har ikke kunne finde LED pærer med en RA værdi på 99 andre steder end hos led-salg.dk, så alene af den grund er de absolut anbefalelsesværdige.

3. februar 2017

Super

God information, gode priser og super service. Produkterne blev hurtigt leveret og fungerer helt som forventet.

2. januar 2017

Fantastisk service.

Købte de nye 99 RA pærer, men fik ved en fejl bestilt dem uden dæmpning. Yderligere fik jeg ødelagt noget af emballagen. Det var ikke noget problem, og der blev sendt 2 nye dæmpbare pærer. Fuld kreditering
incl. betalt porto!!!
Vedr. spørgsmål af teknisk art, blev der svaret på en yderst professionel og faglig kompetent måde.
Pærene er fantastiske vedr. RA (farvegengivelse) og meget høj Lumen afgivelse.
Ikke så underligt, at de er testet som værende "bedst i test" i forbrugerrådet "Tænk"
Jeg kan varmt anbefale LED-Salg.dk og handler der gerne igen.

26. januar 2016

Usædvanlig god service

Købte Philips Hue pærer og lysdæmper. Forsinkelse fra fabrikken ad flere omgange, men Kim fra led-salg.dk fulgte op hver gang på email, høfligt og med ny forventet leveringstid og endda tilbud om at dele forsendelsen op i flere.

29. november 2015

Service i top

Købte to pære hos virksomheden og opdagende at man ikke kunne dæmpe disse med den lys dæmper jeg havde købt. Fik en lang snak med Kim og kom frem til en ny dæmper som virker perfekt.

Desuden giver den høje RA-værdi på disse pærer et eminent lys....

20. november 2015

God oplevelse

Jeg købte to led-pærer som svarede til forventningerne. Jeg ringede for yderligere oplysninger om pærene inden køb og fik god vejledning. Modtog varen dagen efter bestilling. Det kan ikke gøres bedre.

11. december 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto