Vælg en anden, hvis muligt
Lang leverings tid, varen blev først sendt da jeg rykkede for den efter 3 uger. Pengene blev trukket med det samme.
De sender ikke varen og de skriver at de er på vej og så svarer de ikke når man skriver til dem
Hold jer fra at handle der
Jeg skal aldrig handle der igen
de LEDlyskilder jeg fik virkede 2 månder
da han endelig svarede på min mail
skulle jeg sende dem tilbage
det er så 5 månder siden, har ikke modtaget mine penge
har skrevet mail til ham og ikke hørt noget...
Hold jer væk...
De LED pærer jeg modtog, som skulle være dæmpbare var ikke dæmpbare. Pærerne var i en emballage, hvor billedet ikke svarer til indholdet. Desuden var begge æsker ganske slidte, som om de havde været brugt før.
Og pærerne er ikke dæmpbare. Min lysdæmper (som er ny og beregnet til LED) virker fint med de to dæmpbare LED-pærer jeg havde i forvejen.
Der står intet heller på selve pærerne, som påstået af LED-Kongen.

Besvarelse fra Led Kongen
Gennemførte en lille handel i begyndelsen af marts 2017. Her ca. 12 måneder efter har jeg endnu ikke fået leveret varerne. Har rykket for levering, men der er endnu ikke svaret tilbage på min henvendelse!
Har betalt med MobilePay (ikke erhvervsløsning) så betalingen kunne jeg ikke trække beløbet tilbage. Beløbet er så små det ikke betyder det store, men for mig er det grænseoverskridende jeg betaler for en en vare som ikke leveres. Jeg kan, qua mine oplevelser, hvor jeg har betalt mine bestilte varer, men endnu ikke modtaget dem et år efter, ikke anbefale firmaet.
Bestilte 3 LED pærer hos dem. De kom som aftalt med posten efter nogle dage.
Efter et par uger sprang den ene pære - det var jeg ikke synderligt tilfreds, der stod trods alt at de havde 40.000 timers levetid. Så jeg skrev til dem og beklagede mig. Der var besked på hjemmesiden om at de var på ferie - der gik derfor lidt tid inden jeg fik svar, men da de var tilbage så fik jeg mail om at jeg blot skulle smide den ud, så ville der komme en ny med posten. Det gjorde - det er sådan man håndterer - fin service - tak for det!
Super billige LED. Billig fragt. Virker som lille firma. Modtog pærerne i lille kuvert med håndskreven adresse.
...Efter nogle dage opdagede jeg på mit kontoudtog, at LED-kongen var samme firma som origoo.dk, som jeg ellers tænkte havde nogle gode produkter, men som jeg havde valgt fra pga anmeldelserne på trustpilot.
Troede jeg fik defekte pærer, men det viste sig at være min lampe, der var stået af. Sælger fremsendte ved min "reklamation" prompte nye pærer, og jeg fandt ud af, at fejlen lå hos mig. Sælger svarede hurtigt og tålmodigt på alle min henvendelser, pinligt for mig, men god reklame for firmaet. Så ingen forbehold, tværtimod!
Michael Lyngby