Tot nu toe een prettige ervaring, het bestellen ging gemakkelijk en de voorwaarden zijn top. Ik moet nog zien hoe het gaat qua afhandeling als er iets met mijn fiets mocht gebeuren zoals onderhoud of... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vorige week een e-bike geleased via Lease A Bike en alles verliep snel en soepel. Langs de fietsenwinkel in de buurt geweest en na de aanvraag binnen een week mogen ontvangen en fietsen! Verdere servi... Se mere
Hele mooie fiets uitgezocht, proces van aanvragen, uitzoeken en ophalen verliep soepel en duidelijk. De informatie was duidelijk en overzichtelijk. Bij de fietsenzaak wisten ze ook goed hoe te handele... Se mere
Een fantastisch middel om men op de fiets te krijgen, dat vooropgesteld. Lease a bike bied een ruim scala aan verschillende ondernemingen waar je een (elektrische) fiets kan aanschaffen, dat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles verliep soepel en snel.
Duidelijk, snel en overzichtelijk
Het proces van de leasefiets wordt door lease a bike heel duidelijk stap voor stap omschreven. Het aanvragen van de fiets is probleemloos en snel verlopen. Erg tevreden!
De app gedownload en deze is…
De app gedownload en deze is gemakkelijk. Duidelijke informatie en gebruiksvriendelijk
Goede service en hulp met een prachtig voordeel!
Goede service en uitlevering van mijn fiets. Prachtig voordeel. Eigenlijk ben je dom als je gewoon normaal je fiets koopt en een dief van je eigen portomenee. Lease a Bike ondersteunt hier perfect in.
Geen gedoe, gebruiksvriendelijk
Geen gedoe, makkelijke stappen om te doorlopen om een fiets aan te schaffen.
Alles klopt en is duidelijk voor mij…
Alles klopt en is duidelijk voor mij als gebruiken als ook voor de fietsenmaker.
codes kreeg ik vlot en overzicht van kosten is ook goed inzichtelijk en duidelijk.
Lease a bike een perfecte manier om een E-Bike te leasen
Alles goed geregeld en ook goed op de hoogte gehouden tijdens de aanschaf periode 👍
Alles verliep soepel
Alles is helder en duidelijk stap voor stap.
Je kan ook fijn de voortgang zien.
Ik ben erg tevreden!
Het ging als vanzelf
Makkelijk om een contract af te sluiten, een fiets uit te zoeken en op te halen.
Binnen een dag akkoord gekregen en…
Binnen een dag akkoord gekregen en direct fiets besteld. Binnen een week op de fiets. Papierwerk via de mail accuraat en overzichtelijk
Snel en professioneel
Ging snel en professioneel. Heel snel na aanmelding had ik de code waarmee ik zelf een fiets kon uitzoeken, en de samenwerking met mijn werkgever en de fietsenwinkel was naadloos.
Duidelijk en snel proces
Duidelijk en snel proces. Zeer goede afhandeling
Super snel proces, binnen een week kon ik fietsen
Super snel proces. Binnen een week kon ik fietsen
In eerste instantie duurde het vrij…
In eerste instantie duurde het vrij lang tot dat ik een bestelcode kreeg, maar vanaf dat moment ging het heel vloeiend. Verder als top geregeld
Top en gemakkelijk geregeld!
alles was netjes geregeld en duidelijk…
alles was netjes geregeld en duidelijk uitgelegd
De stappen waren duidelijk hoe je een…
De stappen waren duidelijk hoe je een fiets kan leasen en simpel, top
Alles ging supergoed en makkelijk
Alles ging supergoed en makkelijk. De fietsenwinkel gaf ook aan het liefst met Lease A Bike samen te werken aangezien het proces lekker snel gaat en je de fiets direct kan meenemen. Kortom: top!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.