Leadagent Anmeldelser 8

3,6

1. Marketingvirksomhed

Lead Agent er et vækst bureau, der skaber vækst via markeds analyser, marketing og møde bookere.

3,6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Utroligt dårligt

Utroligt dårligt - de lover ét, men giver tilbud på noget andet, og benægter herefter det, de har lover i telefonen.

De leverer intet, der kan bruges til noget.

Der findes mange dygtige telemarketingselskaber derude - prøv et andet end dette.

2. januar 2023

Besvarelse fra Leadagent

Hej Matias Ja det er jo slemt når man som erhvervsmand bliver slæbt i fogedretten Aarhus. For ikke at gide at betale for de ydelser man har fået og bestilt. Dit svar De leverer intet, der kan bruges til noget. Må nok stå for din egen regning. Sandheden er ilde hørt

Jeg vil gerne give 8 stjerner til…

Jeg vil gerne give 8 stjerner til Leadagent, men jeg kan desværre kun give 5.
Leadagent har været en stor hjælp for væksten af vores virksomhed, de kommer altid med gode ideer og finder altid en måde at få afviklet tingene på, så vi ender op med et rigtig godt resultat.
Fra vores side kan der kun komme superlativer, da de virkelig har givet os en masse god forretning gennem nye leads, som de har kunnet få fat i gennem deres anderledes tilgang til tingene end andre lignende virksomheder.

20. januar 2023

Kære Kim Levy.

Tak for din fantastiske anmeldelse af Leadagent. Vi er beærede over at have modtaget otte stjerner i din vurdering, selvom du kun kunne give os fem. Det betyder meget for os at høre, at vi har været en stor hjælp for væksten af din virksomhed, og at vores ideer og løsninger har resulteret i et godt resultat for jer.

Vi sætter stor pris på din ros af vores anderledes tilgang til tingene, og vi er glade for at høre, at den har ført til nye leads og god forretning for dig. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at vores kunder får de bedste resultater, og vi håber, at vi kan fortsætte vores samarbejde i fremtiden.

Tak fordi du valgte Leadagent som din samarbejdspartner, og tak igen for din positive feedback.

Leadagent

Jeg betalte små 5000 kroner for 0 møder…

Jeg betalte små 5000 kroner for 0 møder så det var ikke en fantastisk oplevelse. Jeg synes dog der var god aktivitet og energi og der blev skabt kontakt til nogle personer som dog ikke var interesserede i møder når det kom til stykket.

Så måske har jeg været uheldig og det skulle ikke overraske mig om andre har en bedre oplevelse.

Der var en del problemer med kommunikationen undervejs. Det sluttede med at jeg fik en faktura tilsendt på e-mail til betaling samme dag, hvilket jeg synes er ufint, og med gebyr for "sen" betaling. Heldigvis så jeg det og betalte med det samme.

Opdatering: Lad mig lige præcisere nogle ting. LeadAgent leverede navngivne leads men ingen af dem førte til møder. Jeg har holdt 0 møder som følge af mit samarbejde med LeadAgent.

31. januar 2023

Kære Niels Brinch,

Tak for din ærlige feedback og for at dele din oplevelse med vores service.

Du skriver at du havde 0 møder, men ud af 6 ringedage fik du hele 7 møder med potentielle kunder I kalenderen. Vi kan dog godt forstå, at det kan være frustrerende, når møderne ikke fører til de ønskede salg, selvom du havde møder med potentielle kunder.
Vi ønsker dog at påpege, at vores rolle er at facilitere møder mellem vores klienter og potentielle kunder, og at det er vores kunders ansvar at følge op på disse møder og lukke en aftale, hvis muligt.

Vi vil gerne understrege, at vi altid stræber efter at levere en god service og skabe værdi for vores kunder. Derfor tager vi din feedback alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation og samarbejde for at øge sandsynligheden for succesfulde møder og salg i fremtiden.

Tak igen for din feedback, og hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi håber på at høre fra dig snarest muligt.

Med venlig hilsen,
Lead Agent ApS

god service og gode salgs resultater…

god service og gode salgs resultater gennem hele året
kan klart anbefales

19. februar 2023

Kære Jesper,

Tusind tak for din fantastiske feedback!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og resultater igennem hele året.

Vi sætter stor pris på at have haft muligheden for at arbejde sammen med dig, og det er virkelig dejligt at høre, at vores indsats har båret frugt.

Det er vores mål at levere den bedste service og de bedste resultater til vores kunder, og din feedback er en bekræftelse på, at vi er på rette vej.

Vi takker dig for at anbefale vores virksomhed, og vil fortsat gøre vores bedste for at sikre din fortsatte tilfredshed.

Lead Agent ApS

Kompetent og ærlig rådgivning

Jeg havde fornøjelsen at tale med Lead agent i dag. Meget hurtigt indrømmede de, at min virksomhed ikke passede ind i deres koncept, og det blot ville være spild af vores penge. Til trods for dette modtog jeg en halv times gratis sparring og råd af leadagent, som hvis jeg varforuden potentielt set kunne have kostet virksomhedens overlevelse.

Sparringen var gratis, men udover det var det for mig tydeligt at leadagent har mange års erfaring.

Jeg vil række ud til jer, når vi er klar til at håndtere b2b kunder.

Fornøjelse at tale med jer, tak.

Vh Nikolaj Vincenzo.

16. januar 2023

Kære Nikolaj,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af Lead Agent.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team.

Vi mener, at ærlighed og kompetent rådgivning er fundamentale værdier i vores virksomhed, og vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med gratis sparring og råd.

Vi er altid åbne og ærlige over for vores kunder og bestræber os på at give den bedst mulige rådgivning tilpasset deres specifikke behov.

Vi ser frem til at høre fra dig, når I er klar til at håndtere b2b kunder. Tak fordi du valgte Lead Agent.

Leadagent.dk

Meget varm anbefaling herfra!

Claus og hans team er virkelig skarpe, proaktive og leverer i højeste grad, hvad de siger og mere til. Udover det tilpasser de sig markedssituationen og er super fleksible når ting ændrer sig. I alt den til vi har arbejdet med Lead Agent, har vi været super glade og fået rigtig mange møder i kalenderen. Claus har også været rigtig god til at komme med nye ideer eller måder at tilgå mødebookningen, som har været virkelig godt og meget hjælpsomt. Meget varm anbefaling herfra!

26. september 2022

Kære Mark,

Tusind tak for de fine ord og varme anbefalinger! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team, og at vores arbejde har leveret resultater og værdi for din virksomhed.

Vi gør vores bedste for at levere en skarp og proaktiv service, der er tilpasset til den enkelte kundes behov og markedssituation, og det glæder os at høre, at vores fleksibilitet og evne til at tilpasse os ændringerne i markedet har gjort en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på din tillid og samarbejdet med dig og din virksomhed, og vi vil fortsat stræbe efter at levere den bedste service og de bedste resultater til vores kunder.

Endnu engang tak for din anbefaling!

Leadagent.dk

Det er en fornøjelse at arbejde med…

Det er en fornøjelse at arbejde med Claus, Jimmy, Charlotte, Kim og alle de andre som knokler bag kulissen. - Vi bliver klogere på salg og på egne kunder for hver uge. Der er møder i kalenderen flere gange om ugen og vi oplever den fremgang vi har savnet siden corona kom over os!
Marketing er ikke en one size fits all, det er en process som handler om at lærer om sine kunder og deres behov, og at lære at tale til de behov. Leadagent hjælper med indsigt og erfaring, og har etableret en tele-funnel for os som vi ikke har haft viden og ressourser til at etablerer selv, og det er for en relativ lav månedlig omkostning. Så vi anbefaler klart!

1. september 2022

Kære Simon,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af Leadagent.dk!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team, og at du har oplevet fremgang i din forretning.

Vi er enige i, at marketing ikke er en "one size fits all" løsning, og det er vores mål at hjælpe vores kunder med at lære om deres kunder og deres behov, og at tale til dem på en måde, der resonerer.

Vi er glade for at høre, at vores tele-funnel har været en hjælp for din virksomhed, og at vores lave månedlige omkostninger har været en fordel for dig.

Vi vil gerne takke dig for at anbefale vores service, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte din forretning i fremtiden.

Endnu en gang, tak for din støtte og tillid til vores team.

Leadagent.dk

Siger et og giver tilbud på noget andet

Havde indledningsvis en positiv og konstruktiv samtale med Leadagent. Efterfølgende ville der blive fremsendt et tilbud. Dette tilbud var overhovedet ikke i overensstemmelse med det aftalte. Bl.a. havde de "glemt" at oplyse om opstartsomkostninger ligesom at vi lige pludselig skulle levere nogle data som heller ikke blev nævnt ved den første samtale. Føler at jeg spildte min tid og blev forsøgt bundefanget.

14. marts 2022

Kære Brian,

Vi beklager at høre om din negative oplevelse med Leadagent. Vi tager alt feedback alvorligt, og vi værdsætter, at du har delt dine tanker med os.

Vi vil gerne understrege, at vi altid bestræber os på at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder og overholde de aftaler, vi indgår. Dog kan der i nogle tilfælde opstå misforståelser omkring de tjenester, vi tilbyder, og vi beklager, hvis det var tilfældet i din sag.

Vi vil også gerne påpege, at din anmeldelse er en af mange negative anmeldelser, du har skrevet om andre virksomheder på Trustpilot.

Vi ser dette som en påmindelse om, at det kan være vigtigt at kommunikere klart og tydeligt med kunder for at undgå misforståelser.

Tak for din feedback, og vi håber på muligheden for at samarbejde med dig i fremtiden.