Altid hjælpsom, dygtige og venlige medarbejdere, hurtige til at komme med svar på diverse spørgsmål. Styrer vores generalforsamlinger med fremlæggelse af regnskaber og budgetter mv. med stor ekspe... Se mere
Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Se mere
Vi bruger LEA Ejendomspartner A/S i Odense som administrator, hvilket har kørt helt fantastisk. Et super team, som har fuldstændig styr på tingene. Kan kun give LEA Ejendomspartner A/S i Odense mi... Se mere
LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.
Bremerholm 31, 1069, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Hvis man overvejer at flytte ind et sted, der administreres af LEA, skal man tænke sig godt om.
LEA gør intet godt for lejerne, og de er 100% på udlejerens side.
Jeg boede i 3 år i en lejebolig på Skjeberg Alle i Taastrup. Udlejeren ville ikke udbedre byggefejl, og LEA trak bare tiden ud, og overholdt ikke aftaler. Mig bekendt er byggefejlene der stadig.
Alt hvad LEA foretog sig bar præg af at de blot ønskede at hjælpe udlejeren med at spare så mange penge som muligt.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Lad være med at leje bolig igennem LEA.
Der var så mange fejl og mangler i den lejlighed min datter flyttede ind i. Rengøringen var så mangelfuld, en dør var i stykker, gulvene var ridsede og jeg kan blive ved.
Alting blev skrevet ned, taget billeder af og gennemgået med en ekstern partner, hvor jeg var til stede med min datter.
Trods det at alt var fremsendt i en indflytningsrapport til LEA, og at jeg havde haft kontakt med dem på mail og sms, hvori de skrev at min datter IKKE ville blive bonget for at skulle betale det der allerede var nedskrevet i rapporten, så fik hun alligevel en regning på 17000 kr UDOVER at de tog hendes depositum på 8000 kr.
Selvom der også er gjort indsigelse, så har de nedsat beløbet... men alligevel taget for f.eks døren der var i stykker da de flyttede ind og et guld der også var slidt.
Maling kan jeg forstå men alt det andet er fuldstøndig latterligt, når der var beviser på at der var slitage, mangelfuld rengøring og inventar der var i stykker.
Lad være med at leje hos dem.. uanset hvor desperat du må være. De holder ikke ord.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Hurtigt svar og respons hvis noget i lejligheden var i udu, men lige det modsatte når det handler om at flytte ud.
Først 2 mdr. efter vi har opsagt lejligheden får vi en bekræftigelse. (Vi rykkede for en bekræftigelse 2 gange, selvom vi faktisk havde bedt om det allerede i vores opsigelse).
Først 1 mdr. efter vi skal være ude af lejligheden bliver vi kaldt til flyttesyn. (Loven her siger, de derfor mister retten til at opkræve os for betaling af “normal-istandsættelse”, men det mener de ikke, da de mener vi faktisk først rigtig er flyttet ud, da vi afleverede nøglerne til flyttesynet).
Knap 2 mdr. efter flyttesyn, får vi vores flytterapport.
Flytterapporten er til at tabe kæben over, og burde simpelthen ikke være en mulighed. Vi nåede at bo der i ca. 6 mdr, og står til at skulle have under 1/4 del af vores depositum tilbage…
Når det så er sagt, har de generelt slet ikke styr på deres lejere. Vi fik sendt en rykker for leje af sidste måned, som allerede var betalt ved indflytning. - Det er slet ikke alt, og vi har generelt bare skulle have fat i dem gentagende gange for at få rettet fejl og mangler…

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
meget finke og god service, kan kun anbefale
Elendigt firma, som ikke har styr på deres kunder, eller hvem der har en kontrakt under dem, de tog 15 minutter om at finde hvor jeg boede selvom alt var oplyst, de kunne ikke finde et svar på hvorfor jeg ikke fik svar på mine mails, og oven i det var de komplet ligeglade med at man som studerende bad om at finde en fælles aftale for udflytning af lejligheden, da man ikke kan sidde og betale 10000k i husleje for 2 steder, jeg havde renset alt den 15/12/2024 og var klar til at flytte til mit nye sted, jeg bad dem flere gange om at fremskynde synet, uden svar, til sidst møder jeg på datoen hvor synet er, og ingen dukker op til det, jeg venter i 2 timer. der er nu gået 4 måneder siden og de har ikke styr på noget, de venter stadig på 1 regning, og kan slet ikke forstå hvilken regning det er, da alt var vasket og gjort rent, ALDRIG kom med ind under de her skumle typer af firmaer som ikke har styr på deres arbejde.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
God lejeoplevelse. Kommunikationen er hurtig og nem at forstå. De informerer om penge man skal have tilbage hvis man har betalt for meget og der var en fair omkostning forbundet med fraflytning/depositum.
Ville leje hos LEA igen hvis jeg skulle få brug for det.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Efter jeg havde set på en lejlighed i Vestsjælland, fik jeg tilsendt lejekontrakten (der ikke var underskrevet af udlejer), som jeg havde én uge til at underskrive OG betale indflytningsprisen.
Ikke kun var kontrakten mangelfuld og med urigtige oplysninger (fx så stod kælderrum ikke som en del af lejemålet selvom det faktisk var en del af det), så er en potentiel lejer ansvarlig for al vedligehold af lejligheden, hvilket må inkludere køleskab, fryser, tagrør, m.v.
Når dette blev påpeget til LEA, indrømmede de fejlene. Men da jeg bad LEA om at lave en ny lejekontrakt med de korrekte oplysninger, nægtede de at efterkomme disse yderst rimelige krav, idet “kontrakten er standard”.
Derefter gav LEA mig blot én time til at skrive under på en lejekontrakt som LEA selv indrømmer indeholder urigtige oplysninger. Dette slår mig som intet andet end afpresning og dybt uprofessionel adfærd.
Det blev selvsagt til et nej.
Hvis nogle overvejer at leje igennem LEA, så lad være. Jeg kan på ingen måde anbefale at man lader sig presse til at skrive under på forkerte oplysninger og unødige risici vedr. vedligehold

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Bund korrupte mennesker, så snart du flytter kræver de helt vanvittig regning fra rengøring, beskidt pga pga man gået frem og tilbage under flytningen, ender man med regning på 30.000 totalt sygt, de mente vi havde begået skader på gulvet, kommet dråbe af ske ind under trægulvet, nu skulle hele skiftet. Værste omgang har sagt til nægter betale noget af det, over de tog depositum på 25.000 selvom lejligheden ikke havde eneste problem krævede lige 30.000 mere oveni.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Jeg kan kun komme med en stor anbefaling af LEA Ejendomspartner KBH.
Hurtig svartid på spørgsmål, og stor hjælp på problemstillinger.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Simon Toft fra deres team, så en varm anbefaling herfra!

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Kære Lea. Gud hvor er I dårlige. Vi står for et salg af vores lejlighed, men kan ikke komme videre fordi I ikke kan finde ud af at få referaterne fra JANUAR OG APRIL færdige. De sidste 14 dage har I hold os hen. Gud hvor er det virkelig ringe. Man skulle tro i var profesionelle , men I er virkelige amatører.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Vi har i AB De Mezas Vej 10, i en lang årrække benyttet LEA Ejendomspartner i Kolding, som vores Ejendomspartner og administrator. Vi er meget tilfredse med den gode ydelse og imødekommenhed, vi modtager fra kontoret i Kolding. Vi kan derfor klart anbefale LEA kontoret i Kolding under ledelse af Afdelingsdirektør Henrik Larsen. Såfremt du er på udkik efter en troværdig og dygtig samarbejdspartner.
Bestyrelsesformand Per Asmussen
AB De Mezas Vej 10

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Vi har fået fantastisk bistand i 2023, hvor vi havde “en tung sag kørende”. Hjælpen var altid lige ved hånden. En generel tak til alle i LEA, som altid er behjælpelige

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Har fået fantastisk service fra start af. Simon Toft er altid kommet retur hurtigt og har gennem hele salget af min lejlighed været super professionel.
Skulle jeg nogensinde få en andelsbolig igen, så håber jeg det er LEA der er ejendomspartner der igen!

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Som lejer på det danske marked, vil jeg til enhver tid anbefale boliger som Lea Odense administrerer.
Jeg kunne skrive rigtig mange gode ting om dem, kort vil jeg sige de er ordenlige, de reagerer ved henvendelser, og som lejer får du en hurtig tilbagemelding, fejl og mangler bliver hurtigt udbedret.
Varmeste anbefalinger herfra

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Lea Ejendomspartner har en professionel tilgang til deres lejere. Når der tages kontakt til dem har de alle dage været professionelle, hurtige med at vende tilbage og venlige i deres tone.
Kirsten som har været kontaktperson for os, har altid været hjælpsom med store og små spørgsmål ifm. med vores lejemål i Blomstergården.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Kontakter udlejer via en annonce på BoligPortalen, og måske lidt heldigt, går der er ikke mange minutter før jeg får et svar tilbage, derudover spørger jeg lidt ind til andre lejemål, lidt større, og bliver mødt med god service, så derfor kan der ikke gives andet end 5⭐️ til Kirsten herfra

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Positiv oplevelse med Kirsten vedr. Blomstergården - intet og sætte en finger på.

Besvarelse fra LEA Ejendomspartner A/S
Lea ejer ikke selv ejendommene?! Det kan jeg godt forstå de frasiger sig, for mage til råddent byggeri skal vi lede længe efter.
Larm, indelukket (svamp) og ufattelig ringe arkitektur.
Og et godt råd: Tjek dokumentation for fraflytningsarbejde, ellers tager de hele indskuddet.