LDN foreningen, admin og Anette Møberg er fremragende. Intet mindre. De vejleder og informerer fagligt SÅ dygtigt, venligt, omsorgsfuldt, støttende og præcist. Jeg skylder den/ dem SÅ megen tak. Var a... Se mere
Kan kun anbefale LDN foreningen hvis man har i tankerne at starte med, eller tager allerede LDN. Formanden har meget mere forståelse og kendskab end nogle læger/speciallæger har. Jeg tilmeldte mig... Se mere
LDN foreningen giver kompetent vejledning. Uanset om der er skriftligt eller telefonisk kontakt er tonen behagelig og man føler sig meget tryg og hørt. Anette Møberg er et omvandrende leksikon ud i LD... Se mere
Kan ikke anbefale foreningen nok. Man siger altid snak med lægen først (oftest skal man) men når det gælder LDN så ved foreningen simpelthen mere end lægerne da de er virkelig splittet selvom mange un... Se mere
LDN Foreningen er en forening, som arbejder for at udbrede kendskabet til LDN til både sundhedsvæsen, patientforeninger og privatpersoner. Dette sker gennem foredrag både online og fysisk rundt i landet, via hjemmeside og på Facebook.
Torvegade 38, 7323, Give, Danmark
- kontakt@ldnforeningen.dk
- ldnforeningen.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk forum
Fantastisk forum. Uundværlig vejledning og støtte.
Sød og kompetent vejledning
Fantastisk ldn forening alt det hjælp…
Fantastisk ldn forening alt det hjælp og støtte man kan få herinde det var en stor hjælp for mig da jeg skulle starte op for snart 2 år siden tak❤️de altid venlige når man spørger de formidler viden om ldn fantastisk godt masser af ros herfra for det store arbejde der bliver gjordt for medlemmerne👍
Fantastisk kompetent forening
Fantastisk kompetent forening.
Seriøse, dygtige og kompetente folk bag forening
Bedste anbefaling herfra
Giver 10 stjerner, hvis muligt!
Aldrig har jeg oplevet så dedikerede, engagerede, dygtige, og faglig kompetente rådgivere i en forening. Det føles, som om de aldrig holder fri. Alle forespørgsler bliver besvaret næsten omgående, og i en god tone - uanset om det samme spørgsmål er stillet 10000 gange! Det er de bedste penge, jeg har givet ud!
Jeg er meget taknemmelig for LDN…
Jeg er meget taknemmelig for LDN foreningens arbejde, samt deres udbredelse af viden til læger, smerteklinikker, apoteker mm. Det gør een tryg..
Tak, for jeres store indsats
LDN behandling til trods for meget videnskablig og erfaringsmæssig evidens ikke særlig kendt eller udbredt i sundhedssektoren. Der er et problem som LDN foreningen gennem rådgivning og oplysning af brugere, politikere, sundhedspersonale og andre relevante faggrupper laver et kæmpe stykke for at rette op på.
Der vil desværre i alle foreninger og organisationer altid være folk der sætter egne interesser over fællesskabets og ikke formår at se ting fra andet end deres eget synspunkt. "Der findes ikke raske mennesker, kun folk der ikke er ordentligt undersøgt." Det samme gælder for organisationer og foreninger. I sær dem der som LDN foreningen primært drives af frivillige kræfter. Ha' altid dette i baghovedet når du læser dårlige anmeldelser.
Helt igennem fantastisk og seriøs…
Helt igennem fantastisk og seriøs foreningen som yder god og kompetent støtte til os med kroniske smerter
Fuldstændig fantastisk forening!
Fuldstændig fantastisk forening der virkelig kæmper for patienterne!
For et nærmest symbolsk beløb om året får man ufattelig meget hjælp via råd og vejledning. Desuden formidler de viden fra de magistrelle apoteker og til patienterne. De gør altid et fantastisk arbejde og rådgiver professionelt samtidig med at de husker at nævne, at ændring i medicinstyrke eller andet altid skal ske i samarbejde med lægen.
Særligt skal Anettes flotte arbejde nævnes. Hun er altid klokkeklar og sikker i sin rådgivning af folk.
Her får man virkelig valuta for pengene!
Fantastiske mennesker der sidder i…
Fantastiske mennesker der sidder i bestyrelsen i LDN foreningen. Utrolig hvad Anette Møberg gør for at hjælpe alle os LDN brugere den rette vejledning i forhold til brug sf produktet. Foreningens fortjeneste, at jeg fortsætter behandling, da detkan være svært selv at finde rette dosis. Og lægen ved det IKKE.
Fantastisk hjælp fra LDN foreningen
Jeg startede på LDN i slutningen af maj.
Jeg har flere gange både talt og skrevet med formanden Anette Møberg, vedrørende dosisøgning og bivirkninger. Anette er meget kompetent, jeg ved ikke hvad jeg skulle ha’ gjort, hvis ikke jeg havde fået hjælp af hende ❤️.
Helt igennem meget meget glad og tilfreds medlemfor LDN…
Helt igennem meget meget glad for LDN FORENINGEN👍👏❤️Og intet negativt overhovedet, det en MEGET grundig og professionel rådgivning der bliver givet, til alle medlemmer👍
Og en meget, meget lav kontingent
Kan varmt anbefale medlemskab👍😁
Det bedste der sket for mig
Ldn forening er det bedste der sket for mig jeg har fået kompetente råd og vejledning hele vejen igennem altid forståelse og opmuntring igennem foreningen .
Og især at Anette Møberg som er utrolig dygtig Og støtte er mange smerte læger som vil deres patienter det bedste 🥰🥰
Har fået meget af mit gamle liv igen takket være Ldn foreningen som gør et kæmpe arbejde
Fantastisk forening.
Fantastisk forening.
Dygtige og kompetente indenfor brugen af LDN og samtidig respekt for procedure mm. Er utrolig glad for kompetente og hurtige svar.
Det efterhånden en del år siden jeg…
Det efterhånden en del år siden jeg stiftede bekendtskab med LDN og LDN-foreningen. Jeg blev mødt med forståelse og guidning til kontakt til lægelig bistand.
Efterfølgende har jeg altid kunne få kvalificeret sparring ved behov. Behandlingen med LDN har betydet, at jeg i dag kan have et arbejde på fuldtid.
En forening der gør en forskel
En forening der gør en forskel, og som er en enorm hjælp for en bruger af LDN
Utrolig god hjælp
Utrolig god hjælp, til brug af et alt for ukendt medikament
Guld værd.
Jeg har gennem flere år været medlem af LDN foreningen. Har altid fået god hjælp og forståelse af min situation. Der er nogle ildsjæle, som arbejder for at hjælpe og vejlede. Det er en forening, som er guld værd.
Jeg har været medlem af LDN foreningen…
Jeg har været medlem af LDN foreningen i flere år . Magen til hjælpsomhed skal man lede langt efter . En formand med en mega kompetance og evne til at rådgive og støtte .
Høj faglighed
Høj faglighed, engagement og usædvanlig hurtig svarrate