Ld Køreskole Anmeldelser 18

4,6

1. Køreskole

LD Køreskole i Søborg står parat til, at byde dig velkommen på en lille køreskole, med plads til 8 elever. Vi er 2 undervisere der vil gøre alt for, du får en god oplevelse, i både teori og pratik. ☎ Kontakt & læs mere her

4,6

Super god køreskole!

Kan virkelig anbefale LD køreskole. Både Lone og Katja har den bedste forståelse for den enkelte elev, undervisning og er mega søde. Har virkelig været taknemmlig for deres undervisningsforløb både teori og praktisk, som er lige som det skal være. Jeg kørte både med Lone og Katja, de er begge rigtig gode til at lære fra sig, og samtidig er der en rigtig god stemning. Det er en køreskole som har styr på det, og er med dig hele vejen igennem. De har i den grad formået at skabe tryghed, og ro til at blive den bedste bilist.
LD køreskole har også været meget fleksible med køretimer tidspunkter. Hvis du har fuldtidsarbejde som mig, eller er studerende ved siden af, står de altid klar til at planlægge efter dig. Så du får den bedste køreplan som muligt.

Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg, takket være Lone og Katja`s undervisning og erfaring.

Jeg har virkelig nydt at være en del af lige præcis denne køreskole. Hvis jeg skulle tage mit kørekort igen, ville jeg klart vælge LD køreskole.

Alt i alt kan jeg kan stærkt anbefale LD køreskole til dig der ønsker en køreskole med søde kørelærer der står klar til at hjælpe og guide dig bedst muligt, undervisningen i topklasse, og en rigtig hyggelig køreskole😊

9. april 2026

Fantastisk køreskole!

Både Lone og Katja er fuldt igennem fantastisk! Jeg er så taknemmelig for den måde de køre deres køreskole på. Der var ALDRIG noget pres på at man skulle hurtig igennem.
Kan KUN anbefale køreskolen💕
Hvis du ønsker en køreskole, hvor der er tid til den enkelte og overskud til at kende og hjælpe, hver enkel elev, så er LD køreskole stedet🙌

10. december 2025

Jeg kan kun på det varmeste anbefale LD…

Jeg kan kun på det varmeste anbefale LD Køreskole. Undervisningen foregik i hyggelige rammer, og der var en rigtig god stemning mellem Lone og Katja. Jeg havde Katja som kørelærer, og det var virkelig en god oplevelse. Hun er dygtig til at lære fra sig og formår at skabe ro, når man først begynder at køre – samtidig er hun rigtig god til at formidle stoffet under teoritimerne.

Selv tog jeg kørekortet i en sen alder (42), men kom hurtigt og trygt igennem forløbet takket være hendes hjælp.

5. november 2025

Suveren køreskole

Lærerne her i LD køreskole er suveren søde og tålmodige, med hver individuel elev, de prøver ikke og tage en bagfra i forhold til pengene. De vil bogstaveligt talt, bare have at du lærer og køre sikkert i trafikken. Jeg anbefaler dem EKSTREM HØJT.

11. juni 2025

En klar anbefaling

Klar anbefaling herfra. Jeg tog kørekort i en sen alder af 33 år og strøg lige igennem. Katja og Lone er enormt kompetente og der er bare styr på tingene. Køreskolen er lille, enormt hyggelig og personlig. Alt i forbindelse med kørekortet har der bare været styr på. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg.

Hvis jeg nogensinde skulle tage et kørekort igen, ville jeg klart vælge LD køreskole.

9. maj 2025

De største og bedste anbefalinger

Jeg kan kun sende de største og bedste anbefalinger til LD køreskole. Lone og Katja er enormt dygtige og erfarne.
Der er styr på tingene og det hele spiller bare. Jeg har været i de bedste hænder og bestod teori- og køreprøve i første forsøg.
Jeg har lidt meget af præstationsangst i min ungdom, men det blev aldrig et problem, da Katja (som jeg kørte med) altid var god til at berolige mig og jeg følte mig tryg fra dag et.

28. april 2025

Fuldstændig fantastisk!

Fuldstændig fantastisk teori, og glimrende køretimer. Jeg havde både teori og køretimer hos Katja, og var enormt glad for forløbet. Alt blev bestået i første huk, kun fordi forløbet var så gennemført.

Lille køreskole, men fokus på at hygge sig, men samtidelig lære.

30. januar 2025

Jeg har kun gode ting at sige omkring…

Jeg har kun gode ting at sige omkring LD køreskole, og hvordan at de håndterer deres elever. Jeg har taget kørekort hos Lone, og det har været en tryg, sikker, behagelig, hyggelig og meget effektiv oplevelse.

Det hele gik præcis som det skulle, der var altid massere af forståelse og tålmodighed. Begge kvinder er ekstremt professionelle og dygtige. Lone fik mig igennem teori-og- køreprøve i første forsøg. Der er altid blevet taget hensyn til mine behov, især i forhold til tid.

Kan varmt anbefale LD køreskole til enhver der vil tage kørekort!

21. september 2024

Formidabel køreskole

Jeg kan ikke sige nok gode ting om Ld Køreskole! Hvis du leder efter en køreskole, der kombinerer ekspertise, tålmodighed og en forpligtelse til dine succes, er dette stedet.

Instruktørerne her er top professionelle. De er yderst kyndige og er i stand til at lære dig alt, hvad du behøver at vide om at køre, uanset om du er helt ny eller har tidligere erfaring. De skræddersyr virkelig deres undervisning til den enkelte elevs behov.

Men det er ikke kun deres kompetence, der skiller sig ud. Det er deres tålmodighed og venlighed, der virkelig gør en forskel. De ved, at at lære at køre kan være skræmmende, og de er der for at støtte dig hele vejen. De opmuntrer dig til at stille spørgsmål, arbejde igennem udfordringer og bygge din selvtillid som fører.

Jeg nød virkelig min tid her. Køretimerne var både lærerige og underholdende, og teorilektionerne var let forståelige. Køreskolen har også moderne køretøjer, der er godt vedligeholdt og udstyret med alt det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Endelig er bookingprocessen enkel og bekvem, og de var altid i stand til at imødekomme mine tidsplanbehov.

Alt i alt er Ld Køreskole en førsteklasses køreskole, der er helt dedikeret til at uddanne sikre og dygtige bilister. Jeg er taknemmelig for den uddannelse, jeg modtog her, og jeg kan med glæde give dem mine varmeste anbefalinger!

17. oktober 2023

Kunne ikke have valgt en bedre…

Kunne ikke have valgt en bedre køreskole, da vores søn, med indlæringsvanskeligheder, skulle tage kørekort. Teorien blev undervist af Katja, der var god til at forklare tingene og lære fra sig.
Lone tog sig af køretimerne, og hendes tilgang og kommunikation gjorde timerne til en leg. Kommunikationen var i top, der kom sedler med hjem mht hvilke papirer, der skulle med til hvad, adresse på glatbane, tidspunkt, og lille hæfte til at øve teknik op til køreprøven. Alt i alt totalt tjekket hele vejen igennem - hurtige til at booke både teori- og køreprøver …. Og vores søn bestod begge dele første gang. Så KÆMPE tak herfra til både Lone og Katja for en god oplevelse - de får vores varmeste anbefalinger

5. september 2022

Har intet andet end roser at give

Har intet andet end roser at give! Både Lone (som jeg havde til teori) og Katja (som jeg havde som kørelærer) er utrolig rare og behagelige at modtage undervisning af. Deres mangeårige erfaring mærkes tydeligt. Jeg var meget nervøs, og det tacklede Katja helt eminent med masser af ro og tålmodighed. Hele forløbet har taget mig 5 mdr, men så har jeg også bestået både teoretisk og praktisk prøve første gang. Kæmpe anbefaling herfra!

21. september 2021

Virkelig god og seriøs køreskole

Jeg har for nyligt taget mit kørekort hos Lone hos LD Køreskole.

Jeg har kun positive ting at sige om undervisningen, både teori og praktiske køretimer.

Lone er både rolig, tålmodig og professionel at køre med, og samtidig rigtig hyggelig og sjov. Det er altid undervisningen, der er det centrale, men den foregår i en rigtig behagelig atmosfære, hvilket fremmer læringen. Hun lærer fra sig i et godt tempo så man hurtigt bliver bedre uden man bliver overvældet.

Derudover er Lone velorganiseret og har styr på tingene og formalia omkring de forskellige papirer (og er i øvrigt så flink at printe huskesedler ud til eleverne).

Lone er en dygtig kørelærer, og man kan mærke, at hun virkelig går op i, at leverne skal lære at køre godt og sikkert. Derudover kan man mærke, at hun kan lide at undervise, og det ikke bare er et “arbejde” for hende. Hun tager kørelærerfaget og sit ansvar meget seriøst.

Det er værd at nævne, at den prøvesagkyndige, der skulle bedømme min kørsel ved den afsluttende køreprøve, roste Lone og hendes køreskole for, at hendes elever aldrig blev sendt til køreprøve før de er klar til det. Han nævnte i den forbindelse, at jeg var den syvende, han havde til køreprøve den dag, og ALLE de foregående seks var dumpet. Det er ikke et udtryk for at jeg kørte perfekt, men det er et udtryk for at mange køreskoler åbenbart sender deres elever til prøve lang tid før de egentlig er klar til det. Det er ikke bare potentielt farligt for dem, der “tilfældigvis” måtte bestå alligevel, men også dyrt for de elever, der må betale igen for en ny køreprøve senere.

Afslutningsvist kan jeg nævne, at jeg tidligere har gennemgået noget undervisning hos én af de større trafikskoler i storkøbenhavn, og at der i min erfaring er en verden til forskel på alle de ovenstående punkter.

Jeg kan give Lone og hendes “LD Køreskole” min uforbeholdne anbefaling.

Der er ikke mange anmeldelser af LD Køreskole her på trustpilot, men jeg kan anbefale interesserede i at gå ind på hendes facebookside (der er et link på hjemmesiden), da der er mange flere anbefalinger derinde.

14. april 2019

Uden tvivl 5*

Uden tvivl 5* ! Har haft den bedste oplevelse med LD kørerskole, både dengang jeg fik kort til bil og nu hvor jeg har det til MC ! Bestået begge kort, første gang! Johnny som MC kører lærer er yderst professionel ! Meget fleksibel med kører tiderne, lige så seriøst han kan være, lige så meget sjov kan vi tage på hinanden ! Alt i alt rigtig god oplevelse !

30. maj 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)