Super god køreskole!
Kan virkelig anbefale LD køreskole. Både Lone og Katja har den bedste forståelse for den enkelte elev, undervisning og er mega søde. Har virkelig været taknemmlig for deres undervisningsforløb både teori og praktisk, som er lige som det skal være. Jeg kørte både med Lone og Katja, de er begge rigtig gode til at lære fra sig, og samtidig er der en rigtig god stemning. Det er en køreskole som har styr på det, og er med dig hele vejen igennem. De har i den grad formået at skabe tryghed, og ro til at blive den bedste bilist.
LD køreskole har også været meget fleksible med køretimer tidspunkter. Hvis du har fuldtidsarbejde som mig, eller er studerende ved siden af, står de altid klar til at planlægge efter dig. Så du får den bedste køreplan som muligt.
Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg, takket være Lone og Katja`s undervisning og erfaring.
Jeg har virkelig nydt at være en del af lige præcis denne køreskole. Hvis jeg skulle tage mit kørekort igen, ville jeg klart vælge LD køreskole.
Alt i alt kan jeg kan stærkt anbefale LD køreskole til dig der ønsker en køreskole med søde kørelærer der står klar til at hjælpe og guide dig bedst muligt, undervisningen i topklasse, og en rigtig hyggelig køreskole😊