Service som man burde forvente... En helt igennem god oplevelse ved Landsskuet i Herning, hvor vogne og fortelt stod klar til os. Små mangler ved gennemgang (nogle køkkenredskaber der manglede) b... Se mere
Endnu en gang, en dejlig tur i en campingvogn lejet hos Lind Campingudlejning. Alt fungerede og var som det skulle være, så vi kan kun klage lidt over vejret. Håber på bedre vejr, næste gang.... Se mere
Tak for god behandling Vi har haft lejet en autocamper, til en forlænget weekendtur til Tyskland, gennem Lind Campingudlejning. Dejligt gennemskuelige priser, nem bestilling og fin inform... Se mere
Tak for leje af en af jeres dejlige autocampere med træk på, som var vigtigt for os. Lige den rette størrelse, indretning og udstyret med præcis det vi havde brug for. Dejligt med en gennemgang... Se mere
Lind Campingudlejning ApS udlejer med base i Lind såvel campingvogne som Autocampere.
Nr. Lindvej 28, 7400, Herning, Danmark
- info@lcu.dk
- lcu.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Tak for god betjening
Tak for god betjening, ved leje og opstilling af campingvogn i vores indkørsel.
Fin løsning som ekstra gæsteværelse.
Tak for endnu en dejlig tur
Tak for endnu en dejlig tur, i en autocamper fra Lind Campingudlejning.
Alt i skønneste orden, ren og veludstyret og venlig og kompetent betjening.
Tak for god service
Tak for god service, ved leje af dejlig, ny og veludstyret campingvogn.
Dejligt nemt at booke en campingvogn…
Dejligt nemt at booke en campingvogn via hjemmesiden.
Fin og lækker vogn, som var præcis som beskrevet, og opfyldte alle vores behov.
Vi vender helt sikkert tilbage, og det gør vores venner, som desværre havde lejet et andet sted.
Vi takker for en dejlig oplevelse med…
Vi takker for en dejlig oplevelse med leje af en af jeres fine autocampere, til en efterårstur.
Som pensionister er vi heldigvis ikke afhængig af de normale ferieperioder, og kan holde ferie uden for højsæsonen.
Alt forløb som forventet, og vi vender sikkert tilbage en anden gang.
Super service og autocamper
Super tur I en lejet autocamper fra Lind Campingudlejning.
Alt spilled bare som for enter.
Vi kommer belt sikkert igen en a den gang.
Tak for en god weekendtur i en af jeres…
Tak for en god weekendtur i en af jeres flotte campingvogne.
Tak for god service, og råd og dåd undervejs.
Tre anstrengende uger i en lejet camper fra Lind Campingudlejning
Tre uger i en lejet camper fra Lind Campungudlejning var en utilfredsstillende og tidsrøvende oplevelse. Elsystemet var ustabilt. Sovepladsen ujævn. Ventilationsystem i førekabine ustabilt. Venstre dør i førekabine uden stop/holdfunktion. Støtteben til solsejl knækket. Vandpåfyldningsområdet meget snavset. Bagdøren utæt. Ingen manual til hjælp til brug af camperen. Ingen sikkerehedstrekant. Intet reservehjul, donkraft, hjulnøgle.
Senere tilføjelse:
-Det gamle elkabel blev returneret med camperen
-Før vi selv anskaffede en, forefandtes ingen advarselstrekant i camperen
-Dækcentret oplyste, at det var meget usandsynligt, at skaden på dækket var forårsaget af trafikuheldet.
-I camperen fandtes ingen oplysninger om vejhjælp.
I det hele taget var ingen oplysninger om forsikringsbetingelser tilgængelige for os lejere.

Besvarelse fra Lind Campingudlejning ApS
Tak for leje af en af jeres dejlige…
Dejligt med en gennemgang af brugen ved afhentningen.
Vi havde en pragtfuld tur, og kommer helt sikkert igen, næste gang udlængslen melder sig.
Endnu en dejlig weekend i en lejet…
Endnu en dejlig weekend i en lejet campingvogn fra Lind Campingudlejning.
Som "stamkunde" kan jeg kun anbefale at leje her, da vognene altid er "nye" og topklargjorte. Kommunikationen med firmaet er også altid venlig og kompetent.
Vi er netop returneret fra en dejlig…
Vi er netop returneret fra en dejlig tur i en af jeres autocampere. Tak for lån, god behandling og ikke mindst tålmodighed og svar på sikkert (for nogle) dumme spørgsmål.
Autocamperen indehold alt det vi havde brug for - dejligt.
Thumbs up herfra.
Tak for god service
Tak for god service, og “lån” af en af jeres dejlige campingvogne.
Det er ikke sidste gang, at vi lejer hos jer.
Tak for leje af Campingvogn.
Tak for leje af Campingvogn.
Det var nemt at bestille / afhentning / aflevering.
Rigtig flot vogn :-).
Tak for leje af autocamper.
Tak for leje af autocamper.
Service fra før til efter lejen var bare i orden.
Dejlig camper med det nødvendige udstyr.
Kommer gerne igen.
Super service og fantastisk vogn.
Vi lejede i uge 33 en dejlig, næsten ny, campingvogn i forbindelse med vores ældste datters ridestævne.
Lind Campingudlejning sørgede for levering og opstilling ved stævnet.
Såvel vognen, udstyret og servicen fra Lind Campingudlejning var bare i orden.
Vi vender helt sikkert tilbage.
God service og nemt med levering, opstilling og afhentning
Let kommunikation, velfungerende udstyr
God oplevelse med leje af campingvogn. Mange mere erfarne campister var en lille smule misundelige på det oppustelige fortelt, som var enormt let at sætte op.
Fin kommunikation med udlejer hele vejen igennem. Meget let adgang til afhentningssted, da det er næsten lige ved motorvejen.
Øv øv
Jeg er ked af, at vi ikke læste de anmeldelser, som ligger på firmaet, inden vi lejede.
Vognen viste sig at være en Fiat Ducato fra 2007. Vognen bar præg af ikke at være rengjort længe og vi startede med at bede om en spand sæbevand og en klud for at afhjælpe dette.
Vi havde slet ikke lyst til at pakke vores ting ud. Vognen var godt og grundigt beskidt. Køleskabet var beskidt og jordslået, toiletkabinen var ikke rengjort og toilettanken ikke tømt efter forrige lejer. Desuden bar vandtanken præg af ikke at have været tømt og rengjort i længere tid.
Vi brugte ikke toilettet eller køkkenet og i stedet for servicet i vognen, brugte vi engangsservice og købte flaskevand. I det hele taget boede vi kun nødtørftigt i vognen. Vi har camperet og haft egen campingvogn i 20 år.
Blæseren i kabinen kunne køre på trin 1 og 2 og ikke på fuld styrke. Højre siderude kunne ikke betjenes. Fartpiloten virkede kun engang imellem og gearet knasede mellem 4. og 5. gear.
Der manglede miljømærke i bilens forrude og det var ikke oplyst, at vognen ikke havde det. Der manglede registreringsattest, som skal medbringes, hvis man kører i udlandet.
Vi afbød vores ferie og brugte en dag på, at rengøre vognen indvendigt, så den kunne afleveres i perfekt rengjort stand. - I håb om at næste lejer ikke fik samme oplevelse.
Ovenstående er givet videre til udlejer på afleveringsdagen, som kompenserede os 15% af lejen, svarende til en dags leje af autocamperen. Flere at ovenstående fejl og mangler kan vi se gå igen på Trustpilot og Google anmeldelser.
Hold jer væk fra Lind campingudlejling
Det er ærgerligt, at en campingferie skal være så afhængig af, at udlejeren holder ord.
Vi oplevede det modsatte. Der var så mange mangler i både campingvogn og fortelt, da vi tog det i brug. Som rosinen i pølseenden blev vi trukket i depositum for et campingbord, som udlejer påstod, vi havde ødelagt.
Hold jer fra denne udlejer, hvis I ønsker en fair leje af campingvogn.

Uacceptabel opførsel
Chaufføren der d.d. skulle opstille en udlejet vogn fra Lind Campingudlejning, kørte ikke efter forholdene ift. hastighed med en store campingvogn på en snæver plads. Chaufføren undlod at reagere da flere uafhængigt af hinanden forsøgte at stoppe ham for at hjælpe med at manøvrere og tale med ham.
Flere børn (og voksne) var utrygge ved kørslen og græd gennem campingpladsen. Det handler ikke om udelukkende at ramme en lampe, sådan noget sker hele tiden og bliver bare fikset. Det er derimod ikke i orden ikke at standse, fortsætte efter påkørsel af flere ting (eks. Lampe, hæk, telt, jeres egen bil mv.) og ikke tage ansvar for situationen efterfølgende. Det er dårlig reklame for både den ansatte der måske ikke er vant til at færdes på campingpladsen og virksomheden der reklameres for på både bil og vogn.
Har nogen råbt og truet chaufføren, kan det muligvis skyldes frustration over ovenstående, men det må vedkommende selv stå til ansvar for - jeg har ikke hverken råbt eller truet ad nogen.
Til lcu: Trustpilot er en anmeldelsesplatform der er åben for alle hvor man kan dele sine oplevelser med virksomheder, med andre - ikke en platform til diskussion. Min oplevelse står jeg fast ved.
Hverken jeres lejere, lejrchefen eller I, var til stede i situationen og jeg mener derfor også jeres håndtering af anmeldelsen er usympatisk og ansvarsfraskrivende.
Uheldigt for alle parter.