Super "black friday" popust, ekspresna obdelava in dostava naročila. Zaradi kvalitetnih proizvodov, sem zvesta stranka že več let.
Se, hvad kunderne siger
Izdelki so dobro izbrani, kvalitetni, raznovrstni, upoštevajo smernice LCHF oziroma keto načina prehranjevanja. Pri komunikaciji so odzivni, strokovni in znajo svetovati. Odzivni čas pošiljanja je naj... Se mere
Večkrat naročam v vaši spletni trgovini, vedno zadovoljna. Izredno hitra dostava. Všeč so mi osebna sporočilca in seveda tudi darilca. Pa da ne pozabim še brezplačnih receptov 👍. Tudi pri spremembi n... Se mere
Virksomheden har svaret
Zelo zadovoljna z vsem. Hvaležna sem, da delate kar delate, se trudite in nam "ketoncem" omogočate, da fino jemo. Hvsla za vse spodbudne besede na blogih in okusne recepte. Vaša spletna stran je res... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
- Helsekostforretning
- Butik med vitaminer og tilskud
- Fødevareleverandør
- Købmand
- Online markedsplads
- Vægttab
Skrevet af virksomheden
LCHF/KETO products, all at one place!
Kontaktoplysninger
Žlebe 2F, 1215, Medvode, Slovenien
- +386 40 121 121
- info@lchf-style.si
- lchf-style.si
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super "black friday" popust
Great products.
Zadovoljna z nakupom.
Enostavno naročilo
Enostavno naročilo, zelo hitra dostava, izdelki odlične kakovosti. Super.
Zaupam v Zaupam v kakovost vaših izdelkov. Pohvala velja tudi za hitro dobavo izdelkov. vaših izdelkov
Zaupam v kakovost vaših izdelkov. Pohvala velja tudi za hitro dobavo izdelkov.
Dobra organizacija internetne strani
Dobro razdeljeni izdelki, pregledno in dobri opis.
Odlična kvaliteta
Odlična kvaliteta, odlična cena, zelo hitra dobava, ter prijazno sporočilo. Sem več kot zadovoljna. Hvala
Nikakor nisem uspela sprovesti nakupa…
Nikakor nisem uspela sprovesti nakupa preko spletne strani. Celo plačilo je že šlo skozi, potrditveno maila pa nisem dobila.
Ampak moram pa pohvaliti gospoda, s katerim sva potem uredila po telefonu. Izdelek sem že naslednji dan prejela.
Nujno rabite popravilo spletne strani.
Lp

Besvarelse fra LCHF Style
Naročilo je bilo poslano v zelo kratkem…koper
Naročilo je bilo poslano v zelo kratkem času, brez težav.
Pohvala
Hitro odposlano naročilo, lično zapakiran paketek ter seveda, odlični in okusni izdelki.
All excellent.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.