1. Psykoterapeut

LB-Terapi, v. Parterapeut og Psykoterapeut MPF Lise Bruun Johansen. Jeg hjælper jeg dig til igen at tage kontrol over dit liv, så det bliver mere, som du ønsker dig. Terapien foregår i rolige og diskrete rammer. Jeg vægter nærvær, tillid og respekt højt. Jeg tilbyder hurtige og fleksible terapitider - da jeg ved, at hurtig hjælp er mere effektiv. Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi, relationsterapi og børneterapi.

4,1

God

Positiv ændring efter blot to samtaler

Min mand og jeg vil klart anbefale Lb Terapi og ikke mindst Lise.

Vi kontaktede Lise, da vi havde brug for én at tale med bl.a. i forhold til uheldige mønstre i vores parforhold i forbindelse med kronisk sygdom hos den ene part.

Efter blot to samtaler med Lise, fik vi et helt andet syn på sygdommen og hinanden - samt fik nogle gode redskaber til at italesætte, hvad vi værdsætter ved hinanden.

Vores parforhold har ændret sig i en meget mere positiv retning efter samtalerne.

7. maj 2025

LB-terapi har hjulpet mig ekstremt…

LB-terapi har hjulpet mig ekstremt meget og givet mig en masse værktøjer med som jeg kan bruge til mit eget bedste og forhåbentligt få styr og kontrol over de ting der går mig på. LB terapi var ikke noget jeg som sådan vidste noget om inden jeg tog afsted, men trods det følte jeg mig velkommen og forstået. Og de redskaber som tavlen der bliver brugt er virkelig godt til holde overblik men også til at selv læse og forstå hvis man zoner ud. Tak til LB-terapi for hjælpen jeg er så taknemlig❤️ Ps jeg er kun 22, så man er aldrig for ung til at få hjælp

19. juni 2025

En klar anbefaling af Lise

Min partner og jeg opsøgte Lise på et tidspunkt, hvor vi stod et svært sted i vores forhold. Lise mødte os med både varme, professionalisme og indsigt.
Hun hjalp os med at få øje på de underliggende årsager til, at vi ofte gik skævt af hinanden – og ikke mindst forstå, hvorfor vi reagerede, som vi gjorde i bestemte situationer.

Gennem samtalerne med Lise fik vi redskaber til at kommunikere bedre og møde hinanden med mere forståelse. Det har gjort en stor forskel for os.

Vi kan på det varmeste anbefale Lise til andre par, der har brug for støtte og klarhed i en svær tid.

10. marts 2025

Lise er en hjertevarm og faglig dygtig terapeut.

Lise er en hjertevarm og faglig dygtig terapeut og der er en omsorgsfuld stemning i lokalet. Jeg fandt Lise gennem nettet, fik straks et godt indtryk og startede et forløb på 5 samtaler. Her fik jeg ro til at komme i dybden med mine problematikker. Relevante stikord blev noteret på en tavle undervejs, det gav en god struktur på samtalen og et foto af tavlen blev et brugbart referat til mig selv. Jeg giver Lise mine allerbedste anbefalinger.
Venlig hilsen Kirsten Ilum

11. marts 2025

Med Lise som terapeut møder du en…

Med Lise som terapeut møder du en fordomsfri, dygtig og kærlig facilitator. Vi fik meget ud af timerne, og var især glad for først den fælles time, så de individuelle og så de igen de fælles. Vi kom hurtigt ud af vores ‘hul’, og forløbet gjorde os kærlige og gav os sprog til at italesætte det svære i vores konflikter. Stor anbefaling her fra.

13. december 2023