Jeg har ad flere omgange sparret og samarbejdet med Lazzaweb i forbindelse med forskellige virksomheder, og oplevelsen er den samme hver gang. Topklasse! De er dygtige, konkrete og har styr på... Se mere
Hos Kalstrup Livsstilshus & Blossom og vi utrolig glade for samarbejdet, som vi har fået bygget op sammen. Efter en lille periode væk fra Lazzaweb vendte vi tilbage, hvilket vi ikke fortrudt på no... Se mere
Fantastisk godt samarbejde med LazzaWeb. Vi har nu haft et samarbejde med LazzaWeb i mere end to år omkring annoncering på Google og Meta, hvilket har fungeret langt over forventning. Clau... Se mere
Lazzaweb har gjort det ingen af de tre markeringsbureauer har formået og sat skub i vores online markedsføring. I en ekstraordinær presset situation, har de selv været proaktive for at kunne en lø... Se mere
- Online-marketingbureau
- Reklamebureau
- Marketingvirksomhed
- Markedsføringskonsulent
- Medie- og marketingbureau
- SEO-service
Vi er et Marketing Powerhouse. Vi gør vækstambitioner til virkelighed med profitable marketingsynergier. Med mere end 1000 vækstcases bag os, over 40 prisnomineringer og 45+ dedikerede specialister, ved vi, hvad der skal til for at skabe brancheførende resultater. For hos LAZZAWEB er succes ikke en tilfældighed.
Ryesgade 58, 9000, Aalborg, Danmark
- 71997140
- kontakt@lazzaweb.dk
- lazzaweb.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Kan klart anbefales.
Vi er for et par måneder siden startet op med Lazzaweb som samarbejdspartner, og har kun rosende ord til dem. De følger fornemt op på tingene og vi har en fin kommunikation med dem hele vejen.
Klar anbefaling herfra :)
Søren, EasyVVS.dk

Besvarelse fra LAZZAWEB
Har fået yderst kompetent service…
Har fået yderst kompetent service gennem Lazzaweb. De ved hvad de snakker om.

Besvarelse fra LAZZAWEB
Fantastisk samarbejdspartner, der brænder for at skabe resultater!
Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver.
Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS, og har med Christian og Kristoffer, som vores primære kontaktpersoner, fået en meget brugbar sparring og rådgivning. Begge er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi haft et godt samarbejde med Rasmus, som har leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.
I alt - stor ros til overstående, og ikke mindst Patrik, Mathias, Frederik og hele team LAZZAWEB! En varm anbefaling herfra.
Camilla Breuner
Skallerup Seaside Resort

Flot arbejde
Skal man have en god samarbejdspartner inden for Google Ads, så kan jeg kun sige så er det Lazzaweb.
Mvh. Nordjysk Diesel- Elektro A/S

Super fed virksomhed!
Vi har haft et super godt samarbejde med LAZZAWEB, som fra start eksekverede en masse annoncer og som efterfølgende har optimeret mange områder på vores Google Ads konto. Mit indtryk af virksomheden er, at de arbejder meget professionelt og er stolte af deres resultater. Jeg vil helt klart anbefale LAZZAWEB til dem, som ønsker at få succes med deres Google annoncering.
Casper
ProOwnedCycling.dk

Besvarelse fra LAZZAWEB
Super energisk og professionel…
Super energisk og professionel samarbejdspartner, som leverer i følge aftale og har hjulpet os med både Adwords, SEO og ny hjemmeside.

Jeg syntes
Jeg syntes, jeg vil dele vores oplevelser med Lazzaweb.
Vi er en webbutik, som i efteråret 2019, besluttede os til at få hjælp med Google annoncering og CEO, for at opnå en højere placering på Google.
Lazzaweb er meget informativ igennem hele forløbet, og vores oplevelser er meget positive. Vores salg er steget betydeligt, jeg vil absolut anbefale Lazzaweb til andre.

Gennemsigtighed og ærlighed
Vælger man Lazzaweb som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed så selv en med lidt forståelse for SEO og Google Ads kan følge med i hele processen.
Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.
Dertil skal også lige lyde et særligt tak til Christian, Lasse og Frederik. Virkelig kloge folk der kan sit kram og siger tingene som de er!

Besvarelse fra LAZZAWEB
En fornøjelse arbejde sammen med disse…
En fornøjelse arbejde sammen med disse unge kompetente folk.
Kan klart anbefales.
//Lasse

Fantastisk samarbejde med Christian og Rasmus
Jeg er rigtig tilfreds med resultaterne og samarbejdet sammen med Lazzaweb!
Det er en fantastisk kommunikation jeg har med min rådgiver, Christian, der ikke kun fortæller os hvad vi bør gøre, men der også altid er villig til at sætte sig ned sammen med os for at diskutere alle de ideer vi har fået, og hvordan vi får det meste ud af dem SEO-mæssigt. Jeg ved også, at hver gang jeg har et spørgsmål eller en udfordring, vil jeg få et hurtigt og brugbart svar fra ham inden for kort tid. Man lærer konstant noget nyt om SEO, og hvordan man skal få lavet en spænende idé om til noget relevant for internet brugere.
Det er også et fantastisk samarbejde jeg har med Rasmus, der leverer copy af den højeste kvalitet, både når det kommer til sproget og til at kommunikere den helt rigtige information. Rasmus har virkelig en forståelse for hvad det er vi har brug for på vores side, og det føles som om han kender vores kunder lige så godt som os. Dette betyder at teksterne der bliver skrevet altid lever op til vores formål.
Det jeg også sætter stor pris på, det er at Christian og Rasmus har virkelig forstået filosofien bag vores virksomhed, hvilket gør at det er nemt at snakke om hvad der skal til, for at nå vores mål. Vores performance på Google bliver kun bedre og bedre, og jeg er mere end tilfreds med de ekstrem gode resultater vi har set indtil videre! Jeg kan helt klart anbefale Lazzaweb til alle dem der ønsker at få hjælp til forbedre deres søgeresultater af nogle rigtig professionelle og søde mennesker!

Besvarelse fra LAZZAWEB
Når grundighed og punktlighed er en dyd
Hvis du og din virksomhed har brug for hjælp til håndtering eller blot sparring omkring alle Googles facetter, er Lazzaweb det helt rigtige valg.
Gennem mit arbejde er jeg i daglig dialog med konsulenterne fra Lazzaweb, som altid fremstår kompetente, grundige og punktlige. Det, mener jeg, er en væsentlig og vigtig værdi for, at vi kan performe, som vi skal.
Derudover oplever jeg gang på gang en villighed til at gøre komplekst (og til tider nørdet) information nemt at forstå. Konsulenterne hos Lazzaweb er meget dygtige til at videreformidle tal og data, som vi rent faktisk kan omsætte til reelle tiltag i vores virksomhed.
Igen – kæmpe anbefaling herfra, hvis du gerne vil have succes og synlighed på Google :-)

Super god oplevelse!
Jeg har haft en super oplevelse med Lazzaweb! Vi har haft et godt møde med Frederik, som har givet os meget større indsigt i SEO og Google Ads, hvilket helt sikkert har hjulpet os videre med vores markedsføringsstrategi. Der skal lyde et stort tak herfra og kan kun anbefale andre at gøre brug af deres ekspertise!

Besvarelse fra LAZZAWEB
Formidling på meget højt niveau
For at få helt styr på hvilken strategi der er den rigtige, valgte jeg at deltage på LAZZAWEB webseminar omkring Google Ads og selve strategierne bag ved kampagnerne. At kunne formidle og gøre et ellers tung emne til en inspirerende og tankevækkende proces efterfølgende, det er med tyk streg under hvad Frederik og Mathias formåede!
Opfølgningen på webinaret er i en klasse for sig selv, da vi selv laver strategien indledende og får sparring på den!. Er der tvivl eller sidder vi i en situation hvor vi ikke synes det er os selv der skal omsætte strategien i praksis, så ved både Frederik, Mathias og jeg hvor vores aftaler ender på den front.
Stor ros til jer, inspiration og formidling der vækker en kreativ proces!

Hjemmside med SEO-strategi
Jeg fik lavet en hjemmeside hos LAZZAWEB og har allerede rost det forløb.
Men bliver simpelthen nødtil at give dem en highfive mere!
Hjemmesiden har på ganske kort tid ranket højt på relevante søgeord inden for min branche, udfra den strategi som blev lagt ved de indledende hjemmeside møder. Og blev fortalt at SEO er en langsommelig process. Men 3 måneder senere har jeg gode resultater og har allerede fået de første kunder igennem min hjemmesides placeringer i Google! Det er bare i orden!
Tak LAZZAWEB!
Hilsen
Mark Jensen
Jammerbugt Tag / Jammerbugttag.dk

Besvarelse fra LAZZAWEB
Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge Lazzaweb :-)
Jeg har samarbejdet med Lazzaweb igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde.
Udover deres meget høje kompetanceniveau, så er de også enormt gode at samarbejde med og forstår sig virkelig på kundeservice.
Kan klart anbefales!

Besvarelse fra LAZZAWEB
Kunne man give 0 stjerner fik de det!
Kunne man give 0 stjerner fik de det! Øv for en oplevelse - vi sidder tilbage med følelsen af ligegyldighed og griskhed.
Vi var meget skeptiske og uvidende om Googles verden, men på trods af det, fik Mathias ved vores første møde overbevist os om, at Google var vejen frem. Han lovede os, at det ville være rigtig godt for vores lille webshop - de kunne endda gøre det bedre end vores tidligere bureau, Kompetence Kanalen. Sidstnævnte omsatte for 90.000 på den måned, hvor de gjorde det bedst.
Med dette i mente, skrev vi under og indledte samarbejdet.
Vi har fra start ikke lagt skjul på noget ifht vores virksomhed, men heller ikke på vores totale uvidenhed om Google annoncering. Vi har fra start bedt om, at få feedback til de ting, vi kunne forbedre. Vi bad samtid om, at det var vigtigt for os, at Lazzaweb var proaktive - det havde vi brug for.
Hver måned modtog vi en autogenereret mail med månedens status, hvori der stod, at man kunne booke tid til en gennemgang? Efter nogle måneder med dårlige resultater, skrev vi til vores konsulent om han var tilfreds med resultaterne. Det var han ikke - og så ændrede han annonceringsformen, da han mente det var bedre.
De dårlige resultater fortsatte uden vi hørte fra Lazzaweb. De fortsatte bare med at sende fakturaer og autogenererede mails, hvori de opfordrede til at booke en gennemgang. Igen måtte vi selv tage kontakt til Lazzaweb og vi holder et møde.
Mathias giver os ret i, at han har lovet os noget, som ikke er overholdt. Vi får endda at vide til mødet, at Google nok ikke egner sig til vores shop!!?? Vi er uforstående overfor, at Lazzaweb ikke har stoppet samarbejdet væsentligt før, når det hurtigt kunne ses, at vi tabte penge på det!
Lazzaweb vil ikke indgå forlig med os ifht opsigelse af samarbejdet og vores fortælling om dem bliver desværre rigtig træls. Havde de blot vedkendt sig deres ansvar, kunne vi gå fra dem med følelsen af en fair behandling trods alt.
Vi vil derfor aldrig anbefale Lazzaweb til andre webshop ejere.
Vores svar til Lazzawebs kommentar kan læses i sin fulde version på Lazzawebs Facebook side:
Kære Lazzaweb,
Tak for tilbagemelding - omend den virker meget uprofessionel fra jeres side😊 Men det forstærker blot vores hensigt med vores anmeldelse af jer.
Det er udtryk for en helt subjektiv og meget fri tolkning, at I kalder det for “trusler”. Endnu mere subjektivt at kalde det for “gentagne trusler”. Vi bad om en fair afslutning på samarbejdet, som har kostet os mange penge og som I har tjent fedt på. Den fair afslutning skulle bero på en hel eller delvis tilbagebetaling af jeres startgebyr på kr. 10.000 ex moms. på den baggrund, at I ikke har levet op til det, I lovede os (som I selv har givet os ret i). Vores konsulent - jeres medarbejder - sagde endda selv, at det ville være det bedste at gøre, så vi kunne skille vores veje ordentligt. Under den samtale kom det frem, at I kun havde positive anmeldelser og vi sagde således, at det ville være ærgerligt at skulle give jer den første dårlige anmeldelse. Er det en trussel?
Når vi taler om “trusler” bevæger vi os ind i Straffelovens paragraf 266, hvilket normalt bør følges op med en politianmeldelse. Det er således en meget alvorlig anklage I retter mod os, hvilket igen tydeliggør den uprofessionelle tilgang I har valgt at udstille os som kunder under.
Vi har som sagt aldrig holdt noget skjult for jer - tværtimod. I vidste fra start, at vi er en hobby-virksomhed, og vi blev aldrig præsenteret for “faresignaler” ved vores hjemmesider. Tværtimod!
Lad mig slå fuldstændig fast, at det IKKE er jer, der vælger at opsige kontrakten - det er OS! Vi blev inviteret til et møde, efter vi for tredje gang havde spurgt vores konsulent, om han var tilfreds med resultaterne. Havde vi ikke skrevet den mail, havde vi modtaget endnu en faktura for næste måned. Men igen vælger I at tolke meget frit og subjektivt - og selvfølgelig til jeres egen fordel.
Resten kan læses på Lazzawebs Facebook side.

Besvarelse fra LAZZAWEB
Har fået lavet hjemmeside hos lazzaweb
Har fået lavet hjemmeside hos lazzaweb. Det har været en fornøjelse fra start til slut og de har virkelig leveret varen! De har hele vejen igennem holdt mig opdateret og indraget mig i hele processen. Så begge parter kunne har kunne bidrage hver i sær. Klart 5 stjerner herfra!

Personligt og professionelt bureau
Det har været en super god oplevelse at starte samarbejde med Lazzaweb om at varetage vores Google Ads konti på flere sprog samt en helt ny hjemmeside. Lazzaweb har udvist stor interesse og seriøsitet helt fra starten, og er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar. Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I Lazzaweb har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os.

Besvarelse fra LAZZAWEB
Jordnært og dygtigt markedsføringsbureau..!
Jordnært og dygtigt markedsføringsbureau. Vi skiftede fra et andet bureau til LAZZAWEB, og det er imidlertid ikke en beslutning, vi har fortrudt. Jeg syntes at LAZZAWEB er proaktive i deres måde at arbejde på, og så ligger det nærmest i deres ånd at være enormt imødekommende og meget forstående og lyttende overfor deres kunder. Alt i alt skiftede vi fra et bureau, hvor vi følte, at vi blot var et tilfældigt nummer i en kø, men hos LAZZAWEB føler vi derimod, at vi bliver taget seriøst som kunde, også selvom vi på mange måder er en mindre kunde for dem. Stor cadeau til holdet herfra :-)

Kan varmt anbefale Lazzaweb
Kan varmt anbefale Lazzaweb, et firma som tager din markedsføring seriøst og sætter en ære i målbare resultater, som er synlige for dig som kunde.