LAZZAWEB Anmeldelser

4,6

Jeg har ad flere omgange sparret og samarbejdet med Lazzaweb i forbindelse med forskellige virksomheder, og oplevelsen er den samme hver gang. Topklasse! De er dygtige, konkrete og har styr på... Se mere

Hos Kalstrup Livsstilshus & Blossom og vi utrolig glade for samarbejdet, som vi har fået bygget op sammen. Efter en lille periode væk fra Lazzaweb vendte vi tilbage, hvilket vi ikke fortrudt på no... Se mere

Fantastisk godt samarbejde med LazzaWeb. Vi har nu haft et samarbejde med LazzaWeb i mere end to år omkring annoncering på Google og Meta, hvilket har fungeret langt over forventning. Clau... Se mere

Lazzaweb har gjort det ingen af de tre markeringsbureauer har formået og sat skub i vores online markedsføring. I en ekstraordinær presset situation, har de selv været proaktive for at kunne en lø... Se mere

1. Online-marketingbureau
  2. Reklamebureau
  3. Marketingvirksomhed
  4. Markedsføringskonsulent
  5. Medie- og marketingbureau
  6. SEO-service

Vi er et Marketing Powerhouse. Vi gør vækstambitioner til virkelighed med profitable marketingsynergier. Med mere end 1000 vækstcases bag os, over 40 prisnomineringer og 45+ dedikerede specialister, ved vi, hvad der skal til for at skabe brancheførende resultater. For hos LAZZAWEB er succes ikke en tilfældighed.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Fantastisk Google Ads Bureau!

Fantastisk Google Ads Bureau!
Lazzaweb er yderst kompetente og samtidig er deres service prissat fornuftigt.

Jeg kan varmt anbefale dem til alle, som leder efter en Google Ads partner!

26. september 2022

Hej Thorbjørn,

Tak for den rigtig flotte anmeldelse.

Vi er glade for de varme anbefalinger.

En fantastisk samarbejdspartner!

Lazzaweb er et super professionelt bureau og leverer en fantastisk ydelse når det kommer til Google. Jeg har selv været kunde og fået fantastisk sparring, og så samarbejder vi på en del fælles kunder. De leverer altid gode resultater, og holder hvad de lover. Stor respekt til Patrik, Mathias og resten af teamet.

1. september 2022

Hej Alexander,

Mange tak for de rosende ord!

Vi glæder os til at fortsætte vores stærke samarbejde.

Professionelt arbejde

God virksomhed, med styr på det de laver. Professionelt arbejde hele vejen igennem.

13. september 2022

Hej Emil,

Mange tak for anmeldelsen.

Vi er super glade for samarbejdet.

10 ud af 5 stjerner

Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Lazzaweb i ca. et halvt år, og det har været en sand fornøjelse. Lazzaweb er en af de mest profesionelle samarbejdspartnere vi har haft, og vi kunne ikke drømme om et bedre team til at hjælpe os med Google Ads og SEO!

12. september 2022

Hej Stine,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for det gode samarbejde!

Et holistisk powerhouse!

Når jeg ringer til Lazzaweb, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Lazzaweb bryster sig af, at være et Google powerhouse. Jeg vil nærmere kalde dem for et holistisk powerhouse, da der er fokus på mere end blot forretningsudvikling. Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

En pålidelig samarbejdspartner jeg har samarbejdet med i flere henseender og virksomheder. De lykkedes med at fokusere på dig og din forretning.

Jacob Bech // Frederik Bagger ApS

1. juli 2022

Hej Jacob,
Et holistisk powerhouse, det lyder godt!

Tak for den rigtig flotte anmeldelse.

Vi glæder os til det fremadrettede samarbejde.

LAZZAWEB

Vi har netop afsluttet et 7 måneders…

Vi har netop afsluttet et 7 måneders samarbejde med Lazzaweb, vi har gennem tiden prøvet mange forskellige seo bureauer men aldrig oplevet nogle så professionelle og grundige som Lazzaweb. Vores placeringerne er eksploderet siden start hvilket har løftet os organisk til helt nye højder. Jeg vil sige en stor tak til hele teamet især Victor og Casper for et godt og lærerigt samarbejde.

// Kevin

16. juni 2022

Hej Kevin,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi vil også gerne sige stort tak for samarbejdet.

Klar anbefaling af Lazzaweb

Vi samarbejder med Lazzaweb som håndterer vores Google Ads, og kan varmt anbefale dem til alle, som er seriøse omkring deres PPC marketing.

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Bilal, som fra start har været yderst professionel og vækstorienteret ift. planlægning, sparring og eksekvering på vores Google Ads strategi.

7. juni 2022

Hej Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Alle de rosende ord er hermed givet videre!

Google på 1. klasse

LAZZAWEB er uden forbehold blandt landets skarpeste til Google. Dette omfavner Google og Youtube Ads såvel som teknisk SEO og content.
Dybdegående specialister som understøttes af et troværdigt og proaktivt kundeteam. Dette kombineret med en værdiskabende tilgang, forudsætter fornemme resultater med komplet rentabilitet til følge.

20. april 2022

Hej Mathias

Tusind tak for en rigtig, rigtig flot anmeldelse er på Trustpilot. Alle de rosende ord er hermed givet videre!

Danmarks skarpeste Google eksperter

Hvis du går og overvejer at vælge LAZZAWEB er der kun ét svar - GØR DET!
LAZZAWEB er den ultimative partner for dig, der vil arbejde sammen med nogle af Danmarks skarpeste Google eksperter.

Jeg har i de seneste 6 måneder haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Bilal, og sjældent har jeg mødt en SÅ engageret og proaktiv person. Bilal har måned efter måned været med til at sikre udvikling og salg på vores Google annoncer, og er hurtigt blevet en nøglespiller for virksomheden.

Tak til vores team i LAZZAWEB.

Alexander, Velkommen A/S

1. marts 2022

Hej Alexander

Tusind tak for en flot anmeldelse og 5 stjerner her på Trustpilot!
Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, og sender naturligvis de rosende ord videre til Bilal!

Top professionelt Team

Top professionelt Team
Planlægning, sparring, rådgivning, eksekvering og afrapportering er på et meget højt niveau.

Jeg kan varmt anbefale at indgå samarbejde med Lazzaweb, de ved hvad de laver og har et stort netværk af specialister indenfor e-commerce.

Bedste anbefalinger herfra!

8. december 2021

Hej Janus

Tusind tak for en flot, flot anmeldelse og ikke mindst anbefalingen!

LAZZAWEB

Vi har benyttet Lazzaweb til at…

Vi har benyttet Lazzaweb til at håndtere vores Google Ads, og det har hele vejen igennem været en fremragende oplevelse. De har leveret på alle punkter - fra vækst til optimeringer af vores forretning.

Morten / Mogens Daarbak A/S

2. december 2021

Hej Morten

Tusind tak for en flot anmeldelse og 5 stjerner her på Trustpilot!
Vi er glade for at modtage de fine ord. Dem sætter vi stor pris på.

En pålidelig samarbejdspartner

Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et webinar sammen me Bilal og Nikolaj fra Lazzaweb og det gik super nemt. De var grundige, altid punktlige og har bidraget med deres erfaring og ekspertise.
Rigtig gode samarbejdspartnere!

5. november 2021

Hej Anna

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at alt fungerede, som det skulle!

LAZZAWEB

Jeg arbejder til dagligt sammen med PPC…

Jeg arbejder til dagligt sammen med PPC teamet omkring vores fælles kunder.

Vi har et tæt samarbejde. Jeg har deltaget i webinar med Bilal og Lazzaweb har skabs nogle fantastisk succesfulde resultater for Profitmetrics kunder.

Det altid en fornøjelse at arbejde sammen med Lazzaweb!

5. november 2021

Hej Frederik

Tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Vi giver rosen videre til Bilal og resten af teamet, og glæder til at fortsætte det gode samarbejde!

LAZZAWEB

Utrolig glad for samarbejdet med LAZZAWEB

Vi har nu samarbejdet med LAZZAWEB i næsten 1,5 år og hele vejen igennem har det været en spændende rejse. De har været behjælpelige med SEO, Google Ads, Keywords og opsætning af landing pages i både Danmark og Sverige. Samarbejdet har virket upåklageligt med Johan & Sofie, virkelig kompetente personer! Jeg har endda besøgt deres kontor og sikke en varm velkomst man får hos LAZZAWEB. Kan kun varmt anbefale LAZZAWEB hvis din virksomhed skal bruge hjælp.
Hilsen
Allan B Kjeldsen - Kee Safety Ltd.

3. november 2021

Hej Allan

Tusind tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse!

Rosen giver vi selvfølgelig videre til Johan & Sofie, og alle her hos LAZZAWEB glæder sig over at fortsætte det gode samarbejde!

Super fine podcasts

Jeg havde - helt tilfældigt - fornøjelsen af at lytte til Patrik Lazzarotto og Dennis Drejers podcast om internationalisering af webshops.
Det gav mig ikke kun sparket til at kigge ud over landets grænser med min egen webshop, det gav mig også idéen til hvilket emne min hovedopgave som markedsøkonom skulle omhandle.
Fortsæt endelig med de gode og nuancerede podcasts - de er en fornøjelse at lytte til hver gang 😊

2. november 2021

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot!
Vi er rigtig glade for at høre, at du lytter med.

Vi vil bestemt fortsætte med at gøre vores bedste for at levere spændende podcasts!

Varmeste anbefalinger

Jeg har med stor fornøjelse modtaget sparring fra Mathias, herunder især omkring vores content strategi.

Mathias har gang på gang leveret værdi der overgik min forventning. Vi har fået utallige tips og tricks som vi har implementeret med stor succes.

Rådgivning kan ofte blive meget teoretisk og svær at handle på. Men hos Lazzaweb får man altid handlingsorienteret viden, som man rent faktisk kan gøre noget ved.

Varmeste anbefalinger herfra.

2. november 2021

Hej Mads

Tusind tak for 5 fine stjerne og den varme anbefaling.
Vi giver selvfølgelig den store ros videre til Mathias!

Kompetente og proaktive

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Lazzaweb gennem flere måneder nu og har været yderste tilfredse. Kompetente og proaktive medarbejdere, som er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Mine bedste anbefalinger til Lazzaweb samt Bilal :-)

Martin Windelborg

BYIC.com

29. oktober 2021

Hej Martin

Tak for en flot anmeldelse her på Trustpilot!
Vi glæder os til det fortsat gode samarbejde, og er klar til mange flere ekstra skridt!

Nærmest lykkelig på Nordjysk

Vi har nu igennem lang tid oplevet, hvad det vil sige, at have en professionel samarbejdspartner, som Lazzaweb på både banen, på sidelinjen samt i baghånden.
Det har betydet en ganske stor forskel, lige fra starten af optimeringssamarbejdet og til i dag.
Med deres nærmest overvældende energi, dygtighed, systematik og ikke mindst den store portion ærekærhed, overfor opgavernes løsning, som vi har oplevet, kan vi kun anbefale Lazzaweb og deres dygtige, samt ordholdende medarbejdere
Medarbejdere som både kan forklare sagerne ordentligt og dernæst få tingene til at ske.

Michael
Savdoktoren.dk

28. oktober 2021

Hej Michael

Tusind tak for fem flotte stjerner og de fine ord!
Vi er utroligt glade for at hjælpe jer med at opnå succes gennem Google og glæder os til det fortsat gode samarbejde!

Virkelig skarpe og verdensklasse

Jeg er ekstremt overrasket over det øje service niveau på min sag i LazzaWeb - hele teamet har virkelig været skarpe og sørget for fuld optimering alle steder. De går op i de vigtige detaljer og sørger for at din virksomhed bliver velinformeret, samt skaber en ny verden for din virksomhed. Store anbefalinger til hele teamet i LazzaWeb.

25. oktober 2021

Hej Simon

Tusind tak for anbefalingen og den flotte anmeldelse her på Trustpilot!
Det sætter vi stor pris på!