Det ser billigt ud
Det ser billigt ud, men det snyder helt vildt.!
Jeg købte frugttræer 11stk, hos planteskoler.dk, for ca 2800.-. Samtidigt købte jeg også 12 træer hos Kridtvejsplanter, som på papiret så lidt dyrere ud, men var nødt til at handle begge steder pga de sorter jeg var på jagt efter. Jeg modtager de flotteste træer fra Kridtvejs, og bliver rigtig glad .... Så kommer de træer jeg bestilte fra planteskoler.dk.... øv da.. de var jo knapt nok træer, snarer en klump jord med en pind i !! Slet ikke svarende til 2 års træer som det var reklameret med... jeg får lov til af returnere mine bestilte træer, og så starter det sjove... Jeg skal selv finde en fragtmand der vil hente min ordre, og selv betale fragten for retur vare, det kan man faktiske ikke som privat person.. jeg fandt dog en fragtmand der ville hjælpe mig, da han sagtens kunne se det direkte urimelige i mit problem.. Han hentede min returordre uden beregning, hvilket jeg er så kiste glad for, da jeg ikke engang måtte aflevere den selv i Holstebro..!!. Så nu er den handel ude af verden.. bare lige til slut.: Når jeg modtager elendige vare fra planteskoler.dk, så skal jeg selv organisere returfragt, og stadig betale for fragten for levering af varerne hvilket beløb sig til 494.-, som de glad og gerne opkræver selvom det er dem der har leveret noget bras.. Bemærk venligst at fragtpris Jespers planteskole = ca.100.- Kridtvejsplanter ca.150.-, planteskoler.dk = ca. 495,-.. Det skal da lige regnes med når der bestilles her.. Derudover kan jeg læse, her på siden, at de der klager over behandlingen, som oftest bliver hængt ud som værende dårlige betalere... Super dårlig stil..! Jeg har selv først betalt i dag, da jeg troede det var en fejl opkrævning, indtil jeg modtog et kontoudtog her til den 1. . TAK FOR HANDLEN..!
5. maj 2022
Uopfordret anmeldelse