3,7

Middel

Ringe mad

Det ringeste mad jeg nogen siden har fået, baconburgeren , bollen var kold , karry smag i burgeren , og når det nævnes får man på en beskidt måde et svar tilbage , det har de altid gjort , i stedet for at sige på en pæn måde, at sådan var det der, og det var ejeren selv der ter var der
Kæresten fik en ribbens sandwich der var så tør at den støvede , hun måtte ind og bede om ekstra dressing for den kunne spise ,

Den enste ros var deres færdig købte sodavand de levede op til set man forventer

Tak fordi i kunne ødelægge en ellers god aften

23. juli 2023

Man skal lede længe efter så dårlig…

Man skal lede længe efter så dårlig betjening som her på Lauses Grill i Nyborg. Både ved bestilling og da maden blev lavet, blev der talt grimt, flabet og surt til os.
Meget tørre burgerboller og et lille tørt stykke ribbensteg fyldt med brusk. Selvom der blev sagt at salt var standard i ribbenburgere måtte jeg alligevel bede om og få lidt salt. Og alle 3 ribbenburgere vi bestilte var 👎
Der blev ikke ryddet borde og tørret af på terrassen.
Priserne på mad og drikke er Ok - men absolut ingen service

28. maj 2023

Vil lige høre andre hvad i havde gjort…

Vil lige høre andre hvad i havde gjort hvis det var jer der var hos Lauses grill her i aften og bestille 2 store burger og en lille promfrit — en værdi af 145 kr .
Vi tog maden med ud og satte os ved et af deres små firkantet cafebord , bordet tippede og alt vores mad røg ned på fliserne og selvfølgelig uspiseligt .
Der kom en sød ung medhjælper ( mand ) og hjalp os med at samle det op fra fliserne . Han mente bestemt vi kunne gå ind og bestille 2 nye burger på deres regning men det var der ingen begrundelse for det kunne der slet ikke være tale om ☹️ så vi gik kørte derfra lige så sulten som da vi kom .
Det er ikke der vi lægger vores penge hvis vi en anden dag bliver lækkersulten .
Er der nogen herinde der synes vi selv skulle betale for 2 nye burger .

19. maj 2023

UBEHAGELIG

Simpelthen så ubehageligt både at bestille der og være der. Attituden dernede er i mine øjne uacceptabel og efterlader gæsterne med ondt i maven… der bliver snakket nedladende og enormt grimt til personalet, som blot prøver at følge med og gøre deres bedste.

25. april 2023

Elendigt

Flæskestegssandwich med 2 små stykker brusk befængt kød og en smule rødkål. Det var det! Kønsløs bacon/cheese burger uden smag. Snitzel af aldeles udefinerbar oprindelse!
Absolut første, eneste og sidste gang vi lægger penge her. Priserne fejler jo absolut ingenting!
Ærgerligt vi ikke kan tillægge billede af maden!

2. april 2023

Ubehageligt at bestille dernede pga…

Ubehageligt at bestille dernede pga dårlig attitude fra personale, der med tydelig utilfredshed smækker med lågerne, vrisser og hårdnakket påstår man har glemt store dele af bestillingen.. (altså indtil kollegaen der står ved siden faktisk også synes han havde hørt det blev bestilt).

14. november 2022

Skuffende oplevelse..Kommer aldrig igen

Skuffende oplevelse vi ankommer 3 personer kl 20.10 stiller os bagest i en lille kø kun 3 meter fra skranken, nærmest ansigt til ansigt med ejeren, som tydeligt har set os! Efter lange 20 minutter kl 20.30 bliver det så endelig vores tur til at bestille, så siger ejeren at de lukker lige om lidt, så de kan ikke lave noget mad til os… seriøs de lukker først kl 21.00. HVAD POKKER er det for en behandling af kunder, har aldrig oplevet så ringe service eller mangle på samme. I det mindste kunne han da lige kommunikerer ud bag disken de 3 meter vi stod fra hindanden og sagt kl 20.10 At vi ikke kan nå at bestille, hvem i alt verden kan vide at der stoppes med bestilling 1/2 time før luk. Vi kommer det aldrig igen.
Forøvrigt kom der kl 20.20 en mand ind og så køen, og sagde så til ejeren at han gentagende gange havde forsøgt at ringe for at bestille mad og spurgte derved om de ikke tager telefonen? Ejerne og de ansatte kiggede arrogant på manden uden at svare ham? Seriøs det er virkelig dårlig stil…Vi fandt en andet sted op i byen og fik en god pizza i stedet, og det var en meget mere venlig betjening.

29. juli 2022

Var lækkersulten forleden

Var lækkersulten forleden. Vi kørte hele vejen til Nyborg for at få en ribbenssteg burger. Bestilte 2 stk. I processen blev jeg spurgt om der skulle rødkål i. Jo jo, der skal da også rødkål i. Fik vores burger og gik ud i bilen og pakkede op. Den største skuffelse. Brødet var halvtørt. Ikke blødt og friskt. 2 skiver steg og lidt fesent rødkål. Det var så det. Gik ind og klagede over burgerne. Men de var som de skal være. Så aldrig mere om vi køber noget der igen. Idag fik jeg en i Assens. Frisk brød, smurt med salatmayo og en Skive salat, herpå rødkål og så 3 skiver steg med agurkesalat på og så toppen af bollen. Den var som sådan en skal være.

18. januar 2021

Jeg kom i dag forbi grillen

Jeg kom i dag forbi grillen, og tænkte jeg skulle have en god lækker burger, i en af de få steder i Nyborg hvor der er grill. Jeg kommer 35 min før lukketid, men får at vide, at der ikke kan laves en burger så tæt på lukketid.

35 minutter før, og jeg kan ikke få en burger? Hvad har de åben for?

Bestemt ikke et sted jeg gider at bruge mine penge, når der er så dårlig service. Så kan ikke anbefales, og ja jeg kørte videre uden at købe noget.

13. oktober 2020

Er dette din virksomhed?