Mooi en stevig verpakt met een persoonlijke boodschap. Minpunt was de levertijd, mogelijk door de drukke tijd maar mogelijk sneller geleverd door een ander bedrijf.

Geweldig! Hele fijne communicatie met de verkoopster en goed advies! De body’s zijn prachtig en zitten lekker! Zeker een aanrader, en ik kan niet wachten tot er nog meer komt! 😍

1. Tøjbutik

Bij Laury Contour streven we ernaar om niet zomaar bodys en tops te creëren, maar om een ervaring te bieden die zelfvertrouwen stimuleert en de schoonheid van elke vrouw benadrukt. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: de perfecte fit garanderen, zodat elke vrouw zich comfortabel en zelfverzekerd kan voelen in haar eigen huid.

4,6

Prachtige body

Ik heb een hele mooie en van goede kwaliteit body ontvangen. De body zorgt ervoor dat ik een strakke platte buik heb. Toen ik vragen had, kreeg ik snel antwoord. Dus het contact verliep ook erg goed. Je kan je normale maat nemen. Ik ben zeker van plan er nog 1 te bestellen.

7. januar 2026

Prima

28. november 2025

Ik had veel eerder Laury Contour moeten…

Ik had veel eerder Laury Contour moeten ontdekken! Na het kopen van 100+ tops en body's bij verschillende winkels en keer op keer teleurgesteld te zijn in de kwaliteit, besloot ik eindelijk een nieuw merk te proberen. En wauw, wat een verschil!

Hoewel de prijs in eerste instantie wat hoger leek, realiseerde ik me al snel dat ik dit bedrag minstens vijf keer had uitgegeven aan miskopen het afgelopen jaar. Laury Contour is alles waard: de pasvorm is perfect, de stof zit stevig, schijnt niet door én blijft zelfs na meerdere wasbeurten prachtig.

Ik ben helemaal verliefd op dit merk en weet zeker dat dit niet mijn laatste aankoop is. Nooit meer anders!

4. februar 2025

Geweldig

Zeker een aanrader, en ik kan niet wachten tot er nog meer komt! 😍

9. december 2024