Drømmen om en køkkenhave - skriv straks til Laura
Vi drømmer alle om noget forskelligt, men hvis du finder lykke i haven og med at se planter gro og trænger til hjælp med at komme i gang, så ræk ud til Laura - det vil du ikke fortryde.
Længe havde jeg villet vende tilbage til et af de steder jeg er mest glad og finder mig forbundet til naturen - nemlig i haven og nærmere bestemt i køkkenhaven, tiden og mine muligheder har bare været knap.
Det havde Laura råd for, da hun gik i gang med at planlægge og lave en serie højbede for mig til jordbær og andet grønt.
Laura var igennem hele processen professionel og særdeles optaget af at arbejde med høj kvalitet i fokus. Fra kommunikationen om bedene, til hendes planlægning og forberedelse af dem og særligt i hendes store arbejde med at lave dem i håndværksmæssig høj kvalitet og lige som jeg kunne tænke mig det.
Efter endt arbejde sendte hun mig sågar en individuelt tilpasset vejledning til hvordan jeg skulle komme videre med mine bede og sikrede sig at at hun ville følge op på min køkkenhave rejse, når jeg var kommet længere.
Det var en oplevelse af at have med en at gøre, som tog sit håndværk og kunnen seriøst - tak Laura!
Jeg glæder mig til de næste mange have sæsoner, en bedre start kunne jeg ikke have fået. Min køkkenhave drøm har fået liv.