Très bonne expérience! Tout d'abord la possibilité de commander des échantillons gratuitement. La facilité du site pour créer son store et surtout hyper qualitatif pour des prix on ne peut plus correc... Se mere

Correcte en stipte levering aan huis. De afwerking is prachtig en de afmetingen zijn perfect zoals besteld. Een groot pluspunt vond ik dat ik zoveel stalen mocht aanvragen. Dankzij de keuze uit n... Se mere
Bon rapport qualité-prix ! Une petite pièce plastique est arrivée endommagée durant le transport, j'ai contacté le sav et j'ai reçu une réponse positive en 24 heures. Je conseil.
Bestel jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en verticale lamellen volledig op maat via onze webshop. Gratis stalen · 2 jaar garantie · Snelle levering. Configureer online of vraag advies.

Snelle levering en 2 jaar garantie.
Pieter Verhaeghestraat 34, 8520, Kuurne, Belgien

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Lattestore
zeer positieve ervaring met professineel en vriendelijk direct contact. in het bijzonder bij een webshop maakt dit een groot verschil.

Besvarelse fra Lattestore
Een groot pluspunt vond ik dat ik zoveel stalen mocht aanvragen. Dankzij de keuze uit negen stalen kon ik zonder enige twijfel de juiste kleur en stof kiezen. Het eindresultaat past dan ook perfect in mijn interieur.
Hartelijk dank!

Besvarelse fra Lattestore
Correcte levering en alles was perfect in orde. Hangt al mooi op.

Besvarelse fra Lattestore
Alles zoals aangekondigd op de website: goede informatie, snelle levering, mooi product exact op maat en gemakkelijk op te hangen met het meegeleverde materiaal. Het moeilijkste was om het pak naar de tweede verdieping te krijgen, want met zijn lengte van ruim 3 meter kon het niet in de lift en maar nipt via de trap. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Besvarelse fra Lattestore
Alles binnen de afgesproken termijn , goed verpakt geleverd ! Top !

Besvarelse fra Lattestore
Commande reçue avec bonnes dimensions et dans un délai très court

Besvarelse fra Lattestore
Al 3 maal bestelling gedaan en altijd heel tevreden . Van kwaliteit tot leveling.

Besvarelse fra Lattestore
Een hele goede klantenservice, uitleg en levering op maat. De producten zien er op het eerste zicht ook kwalitatief uit.

Besvarelse fra Lattestore
Goede service, kwaliteitsvol product. Goede handleiding op de site om op te meten en zelf te monteren.

Besvarelse fra Lattestore
Duidelijke site voor de bestelling. Prijs/kwaliteit OK.
Snelle en correcte afhandeling.

Besvarelse fra Lattestore
Heel erg tevreden , correcte levering , heel mooie kwaliteit, perfect van maat.
Het was gewoon nog handig geweest mocht er een stappenplannetje bijzitten in functie van plaatsing
Nu was het wat zoeken .
Heel erg tevreden

Besvarelse fra Lattestore
Snelle levering, perfect afgewerkt produkt, vele keuzes mogelijk. Heel tevreden.

Besvarelse fra Lattestore
Heel goede en vriendelijke opvolging, snelle service en een erg kwaliteitsvol product.

Besvarelse fra Lattestore
Vandaag houten lamellen geplaatst, heel mooi, gemakkelijk te plaatsen. Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam aan telefoon. Zeer goed ingepakt om te leveren