I Would Actually Not Give It A Star, They Don’t Deserve It. They Gave A A Typing Project Of 70 Pages, I Delivered And They Approved That I Did A Good Job. The Project Manager Referred Me To The Paymen... Se mere
They recruited me for a high-volume translation project, which I duly delivered. But then, in order to process my payment, they asked me to "verify" my bank account with some unknown global server... Se mere
Latium is a easy website, that connects you different projects of your choice. It is excellent for college students or someone that wants to make a little more money or explore different jobs. my... Se mere
after waiting 1 month, this site finally pays. only i give credit that you response took too long. that's what makes miscommunication, I think they are fair about the rules that freelancers shouldn'... Se mere
Work & Hire For Crypto on Latium Freelancing. Post a project for Free to get Live Bids from our 215K+ workers
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Latium org est le meilleur de tout
My name is Ali Asghar
My name is Ali Asghar. I translate the language. I do my job very carefully. If you guys hire me, I'll do it well
Don't waste your time and definitely do…
Don't waste your time and definitely do not waste your money for verification, because that does nothing.

Excelente plataforma
Déconseillé fortement
Déconseillé fortement. Ce site est remplis d'arnaqueurs. Les offreurs utilisent le nom d'entreprise frauduleusement pour proposer des projets.On te demande te payer des frais d'assurance avant de te soumettre un projet. Ensuite le projet fini, on te demande encore des frais interminables avant d'être payé. C'est désastreux.

Excelente recomendada
Excelente ganas y haces tareas los…
Excelente ganas y haces tareas los felicito han hecho muy buen trabajo y así nos ayudan a nosotros también y es rápido y sencillo
Je veux faire partir du platforme…
Je veux faire partir du platforme Latium org ...Dès aujourd'hui je veux faire partir du platforme,je ne sais pas si je suis acceptable ...Je ne sais pas si quelqu'un peut m'aider
Bonjour je veux m’inscrire sur la…
Bonjour je veux m’inscrire sur la plateforme latium org pour être un employé latium org pour commencer à travailler mais je n’arrive pas est-ce que quelqu’un peut m’aider j’ai des compétences au sujet de traduire des documents
Me encanta esta app
Me encanta esta app, es súper genial se las recomiendo 🥰💯
Je parle anglais , français, créole
Im_je suis
Pig_cochon
Estanque_etang
Super .wawwww
Cuando monetice le doy las 5
Mm bueno es muy bueno porque pedi algo…
Mm bueno es muy bueno porque pedi algo y llego a tiempo
Latium is a easy website
my name is isuru m jayasinghe
I'm from Sri lanka
Não caia nessa.
Eu paguei $9 para entrar e até agora não consegui nada na latium. Me cadastrei pra trabalhar como freelancer e não consegui nada, gastei dinheiro a toa, não indico a ninguém.