Vi har haft Asseca Advokater til at hjælpe os med udarbejdelse af to fremtidsfuldmagter. Rebecca har gennem hele forløbet været yderst behagelig og tålmodig og vejledt os til fuld tilfredshed. Hu... Se mere

Håndtering af dødsbo. Vi følte os holdt godt i hånden fra start til slut. Aldrig nogle løse ender eller manglende svar. Hurtig besvarelse af alle vores løbende spørgsmål. God, tæt og personli... Se mere

Vi har fået hjælp af dygtige Lasse hos Assecca af to omgange. Første gang da vi skulle have udarbejdet et samlevertestamente og senere da vi skulle købe vores første hus. Begge forløb har været hel... Se mere

Tusinde tak til advokat Lasse Plambeck. I en svær og følsom situation ved min moders boopgørelse, gjorde Lasse Plambeck en stor indsats, hvilket lettede en stor byrde for os 4 børn. Det er bestem... Se mere

1. Arveretsadvokat
  2. Advokat
  3. Familieretsadvokat

Lasseco Advokater er et advokatkontor med speciale i privatlivets juridiske udfordringer, herunder bl.a. testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, dødsbo og bolighandel.

4,8

Svarer typisk inden for 2 uger

Stor og varm anbefaling

En meget stor tak til Lasse P. for en ualmindelig god og professionel rådgivning i forbindelse med udformning/etablering af mit testamente/fremtidsfuldmagt. Din store - og meget forståelige - hjælp gjorde det hele meget lettere for mig. Jeg kan varmt anbefale Assecca Advokater, såfremt der skal skrives testamente, fremtidsfuldmagter og lign.
De bedste hilsner fra Tina-Maria Larsen

5. maj 2024

Kære Tina-Maria,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord.

Vi er utrolig glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores advokat Lasse Plambeck, i forbindelse med oprettelse af dit testamente samt fremtidsfuldmagt.

Det betyder meget for os at læse, at du oplevelse stor hjælp, og at rådgivningen var letforståeligt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vil naturligvis meget gerne være behjælpelige med andet i fremtiden, hvis det bliver aktuelt.

De bedste anbefalinger

Vi har kun positivt at sige om vores oplevelse med Rebecca Sørensen fra Assecca Advokater.
Hun var meget hjælpsom, venlig og faglig dygtig. Vi følte og os i gode hænder, og hun var dygtig til at komme med input og forskellige scenarier, så vi kunne anskue tingene fra flere sider.
De bedste anbefalinger herfra.

28. maj 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at læse, at I har følt jer i gode hænder med vores advokatfuldmægtig, Rebecca Sørensen, som jeres rådgiver.

Det betyder meget for os, at I følte jer godt behandlet, og at I oplevede professionel rådgivning, som gav jer mulighed for at se tingene fra flere vinkler. Det bestræber vi os altid på i forbindelse med vores rådgivning.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og står altid til rådighed, hvis behovet skulle opstå i fremtiden.

Assecca Advokater

Stor ros til Rebecca for at guide os…

Stor ros til Rebecca for at guide os godt igennem udarbejdelsen af en fremtidsfuldmagt. Vi har følt os i absolut trygge hænder og har sat meget stor pris på den gode dialog og den grundige opfølgning via mails. Herfra de bedste anbefalinger.
Mvh. Dorte

17. maj 2024

Kære Dorte,

Tusind tak for de varme ord. Vi er utrolig glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse med udarbejdelsen af jeres fremtidsfuldmagt.

Det betyder meget for os, at I har følt jer trygge og godt vejledt gennem hele processen, og ikke mindst at I deler denne oplevelse med os og andre.

Skulle I få behov for hjælp i fremtiden, er I altid meget velkommen til at kontakte os.

Assecca Advokater

Stor tak til Rebecca for den gode…

Stor tak til Rebecca for den gode håndtering af vores sag. Dejligt at opleve en indsigtsfuld, dedikeret og skarptænkende advokat, som gør sit ypperste for lade retfærdigheden sejre.
Du/ er I gode hænder i denne virksomhed.
mvh
Søren Weile

3. maj 2024

Kære Søren,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os meget at læse, at du har været tilfreds med Rebeccas håndtering af jeres sag.

Det er altid vores mål, at vores klienter føler sig trygge gennem hele processen. Det betyder derfor meget for os, at du deler denne oplevelse.

Vi sætter stor pris på din tillid. Skulle du få behov for hjælp en anden gang, er du altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Kan varmt anbefale advokatfirmaet

Kan varmt anbefale advokatfirmaet. Har fået en super god service fra Rebecca, med hurtig tilbagemeldinger.

2. maj 2024

Kære Thomas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Din anbefaling er meget værdsat.

Vi bestræber os altid på at levere kvalificeret vejledning, så det glæder os at læse, at Rebeccas indsats har bidraget til en positiv oplevelse for dig.

Skulle du få behov for vores hjælp igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang, tak for din tillid og pæne ord.

Assecca Advokater

Kompetent og solid processtyring og…

Kompetent og solid processtyring og rådgivning. Vi kom i mål på bedste vis. Tak til Rebecca og kollegaer.

4. april 2024

Kære Lars,

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Det varmer at læse om jeres positive oplevelse. Vi er utrolig glade for at have kunnet bistå jer med kompetent processtyring og rådgivning og ikke mindst at hjælpe jer med at nå i mål.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling, og I er naturligvis meget velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet skulle opstå i fremtiden.

Varm anbefaling

Vi har været utrolig glade for Asseccas hjælp til at få lavet testamente og børnetestamente. De har reageret hurtigt og vi har fået kyndig hjælp og vejledning ind i et felt vi ikke kendte til på forhånd. De får vores varmeste anbefalinger.

26. april 2024

Kære Helene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I var tilfredse med vores hjælp i forbindelse med udarbejdelsen af jeres testamente og børnetestamente. Vi lægger altid stor vægt på, at levere effektiv og kyndig rådgivning, så vi er utrolig glade for, at I deler denne oplevelse.

Skulle I få behov for yderligere hjælp i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os. Endnu engang tak for jeres anerkendelse og varme anbefaling.

Assecca Advokater

Vi var tilfredse med virksomheden og…

Vi var tilfredse med virksomheden og vores advokat Rebecca, som var hjælpsom. Der var klar kommunikation, godt samarbejde og hurtig retursvar på vores e-mail henvendelser. Vi vil anbefale hende og firmaet.

18. april 2024

Kære Patrick,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer at læse om jeres positive oplevelse med vores advokatfuldmægtig, Rebecca Sørensen.

Vi er utrolig glade for, at I har oplevet klar kommunikation, godt samarbejde og ikke mindst hurtig svartid.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling, og I er naturligvis meget velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet skulle opstå.

Jeg kan varmt anbefale Lasse Plambeck

Jeg kan varmt anbefale Lasse Plambeck, for indlevelse, forståelse og håndtering af min sag vedr. bodeling samt ikke mindst viden om dette område, jeg var meget tilfreds 🙏🏻

8. april 2024

Kære Jens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os.

Det varmer at læse, at vores advokat Lasse har været en god hjælp i forbindelse med bodelingen, og ikke mindst at du har oplevet hans rådgivning som indlevende og forstående. Det er noget, vi altid vægter højt.

Skulle du få behov for hjælp en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Testamente

Vi skulle oprette testamente til vores nyfødte datter. Advokaten var meget behagelig og forklarede alt sådan at os almindeligt dødelige kunne forstå det.
Ydermere oplevede vi ærlighed og forståelse fra advokatens side. Jeg vil klart benytte Assecca Advokater igen. De får min varmeste anbefaling.

8. februar 2024

Kære Kenneth,

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os meget at læse, at I har haft en god oplevelse, og ikke mindst at I vil benytte os igen en anden gang, hvis det bliver aktuelt.

Vi bestræber os altid på, at vores klienter føler sig velinformeret og trygge under hele processen. Det betyder derfor meget for os at vide, at I oplevede ærlighed og forståelse i vores rådgivning.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og står altid klar til at hjælpe jer igen, hvis behovet opstår i fremtiden.

Assecca Advokater

God hjælp ved udfærdigelse af fremtidsfuldmagter. Klare svar på alle spørgsmål.

20. marts 2024

Kære Peter,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi er utrolig glade for, at du har haft en positiv oplevelse med oprettelsen af fremtidsfuldmagterne. Vi stræber altid efter, at vores klienter har klarhed over alle spørgsmål og føler sig godt vejledt gennem hele processen, så vi sætter stor pris på, at du deler denne oplevelse.

Rigtig god dag! Vi står altid klar til at hjælpe igen, hvis behovet opstår.

Assecca Advokater

Tusind tak for professionel hjælp ved…

Tusind tak for professionel hjælp ved vores huskøb. Kan varmt anbefale Assecca Advokater.

22. januar 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at læse, at I har oplevet professionel bistand fra vores advokatfuldmægtig, Rebecca Sørensen.

Vi sætter stor pris på jeres feedback og ikke mindst jeres tillid. I må endelig sige til, hvis vi kan hjælpe med andet i fremtiden.

Fremtidsfuldmagt

Jeg har fået den bedste hjælp og vejledning ifm oprettelse af fremtidsfuldmagt. Rebecca er altid venlig, informativ og har altid tid til at tale med mig og forklare og informere.

15. februar 2024

Kære Lissy,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det varmer os at læse om din gode oplevelse med vores advokatfuldmægtig, Rebecca Sørensen, i forbindelse med oprettelsen af din fremtidsfuldmagt.

Vi gør altid en dyd ud af, at vores klienter føler sig velinformeret og trygge i hele processen. Derfor betyder det meget for os at læse, at Rebeccas venlighed og informative rådgivning har haft en positiv indvirkning på din oplevelse og har bidraget til, at du har følt dig godt vejledt og informeret undervejs.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp i fremtiden, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Rebecca Sørensen

Jeg har haft en kort kontakt til Rebecca Sørensen.
Fantastisk service, super profesionelle
Og arbejdet er udført 100% iorden.
Ville klart anbefale Assecca Advokater.

5. februar 2024

Kære Martin,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores advokatfuldmægtig, Rebecca Sørensen.

Hos Assecca Advokater er personlig og professionel rådgivning en vigtig del af vores kerneværdier, så det er en fornøjelse at læse, at Rebeccas arbejde har levet fuldt op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle få behov for hjælp senere hen.

Rigtig god dag!

Assecca Advokater

Fleksibel service med god kommunikation…

Fleksibel service med god kommunikation og forklaringer

8. marts 2024

Kære Jonas,

Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse, og vi er utrolig glade for, at I har haft en positiv oplevelse med vores service.

Vi forsøger altid at gøre det juridisk komplekse letforståeligt, så det glæder os at høre, at I synes godt om både kommunikationen og forklaringerne.

Hvis der opstår yderligere spørgsmål eller behov i fremtiden, er I meget velkommen til at kontakte os.

Tak til Lasse

Tak til Lasse for fleksibele møder og grundig gennemgang af vores dokumenter

8. marts 2024

Kære Henriette,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at I har været glade for jeres forløb med vores advokat, Lasse Plambeck.

Vi bestræber os altid på at yde både kompetent og bekvem rådgivning, og netop derfor er fleksibilitet og grundighed noget, vi vægter meget højt.

Hvis I får behov for hjælp i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe igen.

Assecca Advokater

Rebecca har været stor hjælp med at…

Rebecca har været stor hjælp med at lave testamente til vores datter. Super sød, forstående og hurtig.

18. oktober 2023

Kære Lea,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at Rebecca har været til stor hjælp i forbindelse med udarbejdelsen af testamente til jeres datter.

Vi er også meget glade for, at I har oplevet hende og hendes rådgivning som både empatisk, forstående og effektiv.

Hvis vi kan være behjælpelige med andet i fremtiden, er I altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Kyndig rådgivning

Min varmeste anbefaling til advokat Lasse Plambeck. Lasse gjorde hele processen let og trygheden stor i forbindelse med min moders boopgørelse.

6. februar 2024

Kære Louise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer at høre, at du har været glad for forløbet i forbindelse med din moders boopgørelse og ikke mindst, at du har følt dig tryg med Lasse som rådgiver.

Skulle du få behov for hjælp i fremtiden, er du altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen Assecca Advokater

Hjælp til køb af lejlighed

Jeg har i forbindelse med køb af lejlighed brugt Rebecca fra Assecca Advokater til at hjælpe mig med handlen og jeg har været super glad for hendes bistand. Hun har været tilgængelig, hurtig og ordentlig - så kæmpe anbefaling herfra.

19. januar 2024

Kære Cascni.

Mange tak for dine venlige ord og din anbefaling. Det sætter vi stor pris på, og vi er utrolig glade for, at du har været tilfreds med Rebeccas rådgivning i forbindelse med købet af din lejlighed.

Både tilgængelighed, hurtighed og ordentlighed er alle elementer, som er vigtige for os, når vi yder service til vores klienter, så vi er meget glade for, at du deler netop den oplevelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Min varmeste anbefaling til Assecca Advokater

Min varmeste anbefaling til Lasse fra Assecca Advokater for empatisk og proffesionel rådgivning i forbindelse med bobehandling, fremtidsfuldmagter m.v. Han gjorde en svær tid mere overskuelig og hans hjælp har været uvurderlig.

26. januar 2024

Kære Anita,

Det glæder os meget at høre, at Lasse har kunne bistå dig med empatisk og professionel rådgivning under forløbet, og ikke mindst at han har medvirket til at lette en i forvejen svær tid.

Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din anbefaling. Skulle du få behov for hjælp i fremtiden, er du altid meget velkommen til at kontakte os.