Lasse Baltzer Anmeldelser 19

4,6

4,6

Den talentfulde fotograf

Har I dag besøgt den talentfulde fotograf Lasse Baltzer i Haderslev. Uanset hvad man gerne vil have taget billeder af, levere Lasse topkvalitet. Jeg vil til enhver tid anbefale Lasse om det er til et bryllup, børn, model, hunde eller produkt foto vil du hvis du vælger ham som din næste fotograf være sikker på at få gode billeder i høj kvalitet

4. oktober 2019

Den fedeste oplevelse EVER...!

Undskyldningerne er mange, enten der der kommet lidt "tigersstriber" efter en fødsel, et par ekstra kg eller alderen har måske sat sine spor.
Men INGEN undskyldning er god nok, for ikke at give dig selv den fedeste oplevelse... Et minde for livet.

Lasse er en top professionel fotograf, med det skønneste fotostudio hvor kreativiteten har højt til loftet.

Han er fyldt med gode ideér, og er lyttende overfor dine.

Hos Lasse er du i de tryggeste hænder.

Personligt har jeg haft den fornøjelse af en fotosession hos Lasse, hvor jeg går derfra med hænderne over hovedet, det var den fedeste oplevelse.
Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det kunne give sådan et boost, både oplevelsen i sig selv, og ikke mindst selvtilliden.
Faktisk er det samme følelse jeg får hver gang jeg kigger på billederne.
Det er ikke sidste gang at jeg lader mig fotografere af Lasse.

Til alle jer skønne kvinder derude... Det er ALDRIG for sent og du kommer ALDRIG til at fortryde.

De varmeste anbefalinger herfra.

11. juni 2015

Oplevelsen oversteg alle forventninger

Det var første gang jeg fik taget billeder på denne måde, og jeg må sige at oplevelsen med Lasse Baltzer oversteg langt mine forventninger! Lige fra starten var han meget venlig og havde fokus på netop mine behov og ønsker. Lasse formåede at skabe en meget afslappet og behagelig stemning, og den smule anspændthed eller nervøsitet man nu engang kan have, når man skal stå foran et kamera, forsvandt som dug fra solen. Udover at processen var en fantastisk oplevelse, er billederne også blevet sindssygt flotte, nogle som jeg vil værdsætte resten af mit liv. Al respekt til den mand!

6. juni 2015

LASSE HAR EN GAVE DER TILKOMMER DE FÅ, ET FORFINET TALENT TIL AT FANGE DET MOMENT DER EFTERLADER DIG ÅNDELØS OG RØRT DYBT IND I HJERTET NÅR DU SIDDER MED DE FÆRDIGE BILLEDER I HÅNDEN

FOR TO ÅR SIDEN FANGEDE LASSE VORES INTERESSE MED NOGLE ENORMT FLOTTE BOUDOIR FOTOGRAFIER PÅ HANS HJEMMESIDE, OG VI TÆNKTE, AT HAN VAR DEN ENESTE DER KUNNE FOTOGRAFERE VORES FIRE BØRN ... DET FØRSTE BILLEDE VAR KLASSISK OG KUNNE MED SIKKERHED GIVES TIL HELE FAMILIEN I JULEGAVE, MEN SÅ SKULLE DER ROKERES OM TIL BILLEDE NR 2 OG BØRNENE SÆTTER SIG AFVENTENDE ... MEN LASSE BLEV JO VED MED AT TAGE BILLEDER OG FANGEDE VORES BØRN I ET MOMENT SOM AFSPEJLEDE ALLE 4 BØRNS PERSONLIGHED OG MIN MAND SAGDE, DET BILLEDE DER VIL MIN KONE ELSKE <3 OG DET GØR JEG I DEN GRAD, JEG BLIVER SÅ VARM OM HJERTET HVERGANG JEG KIGGER PÅ BILLEDET PÅ VÆGGEN ... SÅ FOR SJOV OG FOR AT KUNNE HUSKE VORES SMÅPIGERS BEGYNDELSE AF ET LIV FYLDT MED BALLET, DANS OG LATTER, SÅ BESØGTE VI LASSE IGEN ... DET BILLEDE AF VIGGA SOM 4 ÅRIG OG HANNAH SOM 8 ÅRIG SOM SMÅ BALLETPIGER HAR VÆRET VERDEN RUNDT MED OVER 2000 LIKES OG 150 DELINGER PÅ DIV BALLETSKOLER, MAGASINER OG FANS AF BALLET ... NU HAR LASSET LAVET EN HEL SERIE MED VORES PIGER TAGET PÅ RØMØ STRAND OG JA, JEG VED IKKE OM JEG KAN FINDE ORD FOR DISSE BILLEDER, MEN JEG SIDDER HER OG TÆNKER: "SÆT TIDEN I STÅ, STOP KLODENS ROTATION, SLUK MOBILER OG STJERNERNE ... DRØM STORT!"
LASSE ER BLANDT DE FÅ, DER MESTRER KUNSTEN, AT KUNNE FOREVIGE OG GIVE DIG DINE DRØMME ... AF HJERTET TAK LASSE FOR AT HAVE LYST AT FOTOGRAFERE VORES SKØNNE BØRN PÅ SÅDEN EN EVENTYRLIG MÅDE, LYTTE TIL DERES ØNSKER, DRØMME OG FANGE DET I ET GRACIØST MOMENT <3 KÆRLIGST ANN

24. juni 2014

INTET MINDRE EN PERFEKTE OG UNIKKE BILLEDER!

Nu har jeg fået taget billeder ved Lasse en del gange efterhånden, og jeg er ALTID gået derfra med en "wauuuuuw" følelse! Han formår virkelig at få det bedste frem i en så billederne bliver verdensklasse! Han er så professionel og fuld at kreative og gode ideer hver gang! De billeder han tager er ikke "bare" billeder, men kunst.
Jeg anbefaler Lasse til alle, da jeg synes alle fortjener at få den oplevelse, ikke kun imens fotograferingen står på men også ved resultaterne bagefter! Det er unikt og anderledes det man får med derfra! :)

6. december 2013

Ikke mindre end fantastisk, super flotte billeder.

Jag har senest brugt Lasse Baltzer til portræt fotos, han formåede at et perfekt udtryk og stemning frem, som jeg aldrig har set bedre. Derudover har jeg brugt ham til reklame fotos af telte og service, også her var intet overladt til tilfældighederne. Jeg kan kun anbefale ham til andre, som ikke vil have andet en det bedste. Hilsen Peter Balle

14. november 2013

Keativ, spændende og iderig stjernefotograf

Gav mine søskende en fotoshooting hos Lasse, som var mere end godkendt.

Den ene søster smed sig foran kameraet som en professionel, og sammen med Lasse fløj ideerne rundt i lokalet. Den anden søster var lidt forklemt ved at stå foran et kamera, men Lasse fik vendt op og ned på det, og hun endte også med en række utrolige fotos.

Lasse får det bedste ud af enhver situation, prøver at efterkomme ethvert krav og supplere med gode ideer. Han er en super fotograf og tilbyder en rigtig rigtig god service.

Så er du ny, nervøs og lidt forlegen ved foran et kamera eller gammel i faget som "model", så er Lasse den helt rette. Billederne på hans hjemmeside taler desuden for sig selv

6. november 2013

Super gode anderledes produktfotos!

Jeg brugt Lasse Baltzer i forbindelse med produktfotos til den virksomhed, jeg arbejdede for. For første gang fik jeg fotos, der skilte sig ud fra mængden! Virkeligt fede fotos, som har gjort en forskel i markedsføringen. Jeg kan kun anbefale Lasse Baltzer som fotograf!

6. november 2013

Meget dygtig fotograf!

Jeg har gennem flere år fået taget billeder hos Lasse Baltzer og er altid meget tilfreds med resultaterne. Lasse Baltzer er en meget professionel fotograf, der har styr på både opsætning til selve fotosessionen, instruering samt efterbehandling af billederne. Man er selv med til at udvælge de bedste billeder og billederne er også hurtigt færdige, så man har de færdige billeder indenfor kort tid efter fotograferingen.

Lasse Baltzer er god til at få det bedste frem i en, og det gør, at billederne bliver super gode og nogle man gerne viser frem til familie og venner. Har jeg selv haft specielle ideer til fotograferingen har Lasse Baltzer også været åben over for det, og resultatet er altid blevet godt.

Jeg kan kun anbefale Lasse Baltzer som fotograf da man altid er sikret et godt resultat, man kan eventuelt kigge forbi hans hjemmeside (lassebaltzer.dk) for at se billederne, der helt klart taler for sig selv.

5. november 2013

Super fed oplevelse!

Fik i dag taget super gode billeder hos Lasse!
Han er super dygtig, og får virkelig en til at føle sig godt tilpas! Han er super god til at fange billederne, og lyset går han bestemt ikke på kompromis med! Efterbehandlingen af billederne er bestemt heller ikke til at klage over! Lasse kan trylle, og kan bestemt varmt anbefales! :-)

Fantastisk professionel fotografering

Jeg hade en ide om en foto serige af min elsked bil en 306 gti .og ringed til lasse han sage jeg har allerede et fint sted hvor vi kan tage billeder af din bil ....og så gik der ikke længe fra tanke til handling fik de fedeste billeder og så lavede han den fedeste plakat af min 306
Jeg kan virklig anbefale Lasse baltzer han er virklig en fantastisk Dygti fotograf......

Kreativ

Har fået taget billede hos Lasse. Vidste egentlig ikke hvad det skulle være, men Lasse fandt hurtigt ud af, at jeg skulle da "springes i luften" Så lidt fixen her og der og vupti, mig i en kæmpe eksplosion af farver. Manden er dygtig, kreativ og kan hurtigt komme på nogle virkelig gode idéer :) Kan jo skrive en masse, men besøg hellere hans hjemmeside, hans billeder taler for sig selv :)
René

Helt Perfekt

Jeg havde længe gerne villet have nogle "plakat" gode billeder af mig om mine heste. Lasse kom ud til stalden og vi snakkede lidt om hvad jeg havde tænkt mig og han kom med nogle gode ideer - også de små ting jeg slet ikke havde tænkt på selv. Resultatet blev over al forventning og jeg har nu de der særlige billeder jeg kan gemme altid og blive mindet om de bedste tider med mine elskede heste. Tak til Lasse!

Fantastisk børnefotograf

Vi har flere gange fået vores børn fotograferet hos Lasse Baltzer - altid med super resultat (også selvom børnene ikke altid har gidet at sidde stille). Billederne er fantastiske - og prisen er lav. Kan kun på det varmeste anbefale Lasse Baltzer

27. oktober 2013

Tager fantastiske billeder

Lasse tog billeder til vores bryllup både inde i kirken og senere ude ved stranden. Det er nogle helt fantastiske billeder som vi er super glade for. Vi modtog en CD med en masse billeder på, både i farve, sort/hvid og i den stemningsfulde brune tone, og vi har derefter selv bestemt, hvilke billeder vi ville have og i hvilken størrelse. Det er en rigtig god service!

Vi anbefaler gerne Lasse Baltzer til alle

27. oktober 2013

Super oplevelse

Jeg fik taget en serie fotos sammen med min datter og kæreste. Hurtigt og professionelt arbejde af Lasse.
Udvalgte selv de fotos efterfølgende, som vi gerne ville have.
Super kvalitet og service. :)

14. november 2012

SØNDERJYLLANDS ABSOLUT BEDSTE FOTOGRAF!!

Har fået taget billeder hos Lasse Baltzer.
Lasse forstår virkeligt at få det bedste frem i folk uanset højde, drøjde og udseende..
Og så er han kreativ og inspirerende som bare pokker..man får de fedeste resultater med hjem :-)
kan kun anbefale ham til DINE billeder, om det er baby, portræt, gravid eller bare for sjovt..

6. september 2012

Foto

Vi fik lavet nogle super FEDE billeder hos Lasse.
Vi fik vores billeder rediger med det sammen og på cd, så nu skal der bare printes!

9. februar 2012