Perfecte levering/bestelling. Producten zijn een weldaad voor mijn heel droge haren en hoofdhuid. Zien er stralend gezond uit.
Complimenten voor lasouss! Het was een kadootje om het pakket te openen. De olieflesjes komen in bijpassend linnenzakje/buideljte binnen, een persoonlijk bedankwoord en een mooie informatiefolde... Se mere
Redelijk snelle levering,En het is een heel goed product.
LASOUSS is een familiebedrijf dat al generaties lang arganolie produceert in het hart van het Marokkaanse Atlasgebergte. Ons geheim van succes ligt in onze traditionele aanpak, waarbij we de arganvrucht met de hand plukken en persen om de olie te extraheren.
Keinkesstraat 28, 3600, Genk, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Zeer tevreden over de argan olie 😍 Sind ik het gebruik is mijn huid mooier en egaler ervan geworden 😍 Ga het zeker blijven gebruiken. 🤗 Natuurlijke wondermiddel 💯😍

Besvarelse fra LASOUSS.
Geweldig! Wat een verschil met vergelijkbare producten. Ik heb van nature een vrij droge huid en had vaak last van kleine irritaties. Door LaSouss te gebruiken is mijn huid voelbaar meer gehydrateerd en heb ik geen last van onzuiverheden of branderige plekjes. Ik krijg ook regelmatig complimentjes dat mijn huid er bruiner en gezonder uitziet. Als man besteed ik niet veel tijd aan gezichtsverzorging, maar LaSouss maakt het makkelijk om op korte tijd een uitstekende verzorging te doen. Ik blijf klant.

Besvarelse fra LASOUSS.
Top product! Ik gebruik de 100% pure argan olie al enkele maanden voor mijn haar en zie echt een verschil. Het houdt mijn haar gezond en zacht. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, waardoor het flesje lang mee gaat.