Svindel på svindel! Købte en vare af dem, som var på tilbud til 70kr. Tjekkede min konto og de 70kr. var blevet trukket. Tjekkede så min konto 1 dag efter, og her havde de trukket 700kr. ekstra.... Se mere
Har igennem en annonce modtaget en vareprøve for 19,- Men er da efterfølgende blevet trukket 438,- på min konto som værende et abonnement jeg aldrig har bedt om! Da jeg kontakter kundeservice er de di... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lash Plus Eyelash Serum is an eyelash serum that helps you always have the desired natural beautiful eyelashes, without the use of mascara. In just 14 days you get longer and fuller eyelashes. The serum is applied to the skin at the eyelash edge, just as you would apply your liquid eyeliner. Here it penetrates the roots, and stimulates the hair to grow faster. You will experience the optimal result after 6 weeks of use, both morning and evening. ✔ Fast delivery. ✔ Results after only 14 days. ✔ Full Satisfaction or money back.
Andre kiggede også på
Politianmeldt
Svindel på svindel!
Kontakt til bagmanden/firmaet blev kontaktet uden held.
Fik IKKE mine 700kr. tilbage.
De er politianmeldt
De er politianmeldt! Håber de snart får en dom og skal betale pengene tilbage til alle plus en kæmpe bøde, så de står tilbage med uoverskuelig gæld resten af livet! Hvor er det usselt og hjerteløst, det de har gang i. Og så har de ovenikøbet den frækhed at “svare” på nogle af anmeldelserne - som om der overhovedet er nogen form for kundeservice. Glæder mig til, at Karma rammer dem lige i smasken. For det gør det! :D
Det er den værste gang 💩!!
Det er den værste gang 💩!!
Jeg har haft bestilt en prøve hos dem, efterfølgende har de trukket lige under 3.000 kr. fra mit kort, penge jeg ikke får tilbage. Banken måtte spærre mit kort og sende mig et nyt..
Slet ikke i orden :((
De skal stoppes !!
Hold jer langt væk !! Har netop talt med et firma hvor lashplus har holdt til, de er smidt ud med fogeden, forstår ikke de kan få lov at blive ved med at snyde folk.. de er flyttet til ny adr: Axel gruhns vej 10 F i kælderen 8270 Højbjerg ( tænker der måske er nogen tæt på som kunne bruge den )
Stop med at sende jeres produkt!!!
Jeg bliver ved med at modtage jeres ånsvage produkt. Og jeg har ikke noget medlemskab ved jer. Jeg bruger det ikke da det ikke virker.

KØB ALDRIG NOGET HER!
KØB ALDRIG NOGET HER! De melder en på et abonnement, også selvom man er under 18, og vil ikke melde en ud, lige meget hvor mange emails man sender!!!
-Btw jeg er stadig under 18, hvilket går det ulovligt at melde mig til et abonnement. Udover dette, så har jeg meldt mig fra. Nu har de bare holdt op med at svare mine emails, og anmeldt min anmeldelse..
Jeg ser tilbuddet med en pakke til …
Jeg ser tilbuddet med en pakke til 19kr, og ser at jeg kan købe en af de sidste der er tilbage, hvorefter jeg skynder mig at bekræfte købet så jeg når det. Jeg har ikke overhovedet sagt "ja tak" til et abonnement, og da der en uge eller to senere blev trukket yderligere 538 kr fra min konto, blev jeg meget frustreret..
Jeg så den mail jeg havde fået sendt i samme omgang og der var en fin guide til hvordan jeg kunne opsige mit abonnement, hvilket jeg gik ind og gjorde med det samme. Derfor var jeg åbenbart naiv og troede at jeg ikke skulle smide flere penge væk til jer!
Nu har jeg så fået en mail hvor i skriver "tak for din fornyelse af dit abonnement" og i har yderligere trukket 199 kr fra min konto!
Hvad er det for noget svineri, når jeg har været inde og gjort det meget tydeligt én gang, at jeg ville opsige mit abonnement??
Hilsen Amalie

De er en gang svindlere
De er en gang svindlere, der på en eller anden måde tager folk ved næsen helt vildt. Jeg skulle angiveligt have bestilt deres gratis pakke, men problemet er bare, at jeg lå på sygehuset på daværende tidspunkt. Jeg kunne ikke få mine penge refunderet, men de annullerede mit abonnement og ville ikke trække flere penge fra mig. Så for et par dage siden fik jeg en mail fra dem, hvor de takker for min fornyelse af mit medlemskab, hvor de så havde været så frække at trække 199 kr fra mig.... Hvad er det lige for en gang fup!!! Hold Jer laaaaangt væk fra dem!!

Kontakt over sms
Jeg har her til aften modtaget en SMS om at jeg er udvalgt efter at have vist interesse på Facebook, til at modtage en vippeserum såfremt jeg betaler fragt på 19kr.
Wow Wow tænker de fleste nok ;)
Jeg, tænker dog.... det var alligevel spøjst nok eftersom jeg IKKE har Facebook.... bommelum... så hvordan har de fået fat i mit navn og nummer...som er hemmeligt.
Det kunne jeg da egentligt godt tænke mig svar på, Lash Plus?
Er vi egentligt også ovre i noget med at det vidst er en gråzone - som nok egentligt tendere en mere sort zone- at sende sådan noget til folk som ikke har givet tilladelse? Måske der er klogere hoveder derude end jeg der ved det?
Endvidere, kan jeg så læse mig frem til at:
Under spørgsmål:
"BINDER JEG MIG TIL ET ABBONNEMENT?
Nej, du binder dig ikke til et abonnement ved køb på denne side. På denne side modtager du kun de serummer du bestiller, og efter din bestilling vil der ikke blive sendt yderligere produkter. "
Under betingelser:
"Ved køb af vores produkt bliver du automatisk tilmeldt en abonnementsordning, se mere under pkt. 6.0.
6.0. Abonnementsordning
6.1. Ved køb af vores særlige kampagnetilbud bliver du automatisk tilmeldt vores abonnementsordning."
Så hvordan de kan sige at tingene er klart ridset op, er uforståeligt. Hvad der er endnu mere uforståeligt er at de bliver ved med at påstå det, trods adskillige anmeldelser herinde fra piger som jo tydeligvis ikke synes det. Måske de skulle overveje at gøre det endnu mere klart - det vigtigste er vel ikke at Lash Plus selv forstår betingelserne men at deres kunder også gør.
Medmindre det er helt bevidst?

Forfærdeligt foretagende ...
Forfærdeligt foretagende ...
Som så mange andre har min datter bestilt en vare hvor hun kun skal betale fragten ! Der stod på jeres side at man ikke bandt sig til et abonnement!
Pludselig får hun besked om, at der ligger en pakke til hende fra jer og at i har trukket 538 kr. Pludseligt har hun åbenbart alligevel et abonnement hos jer 😡 Det kan godt være i siger, at i kun sender det man selv har bestilt, men jeres side er konstrueret sådan, at man hopper i med begge ben...Det er tyveri, fup og svindel! Ydermere er i umulige at få kontakt til 😤
Men nu må sagen køre, for min datter er 14 år og købsloven siger, at det er ulovligt, at i laver abonnement på børn under 18 år.
Hendes kort er spærret nu, så i ikke kan trække så meget som 1 kr mere. Pakken ikke afhentet, banken er ligeledes informeret om jer og andre relevante steder får besked bla. Offentlige opslag på fb som jeg råder alle til at dele...
Det her er simpelthen noget forbandet svineri!!
I gør noget ulovligt her og specielt fordi hun er mindreårig og vi er ved at undersøge i banken i indsigelseaafdelingen om de kan gøre noget...FØJ

Hurtig ekspedition
Bestilte mit produkt og modtog det hurtigt😊
Er nu ved at afprøve. Ser ud til at virke efter hensigten 😊
Meget positivt overrasket
Meget positivt overrasket
Bestilte til intropris og kunne derefter afmelde mig nemt igen! Skønt med ingen binding og god kommunikation
Hurtig levering, nem at påføre. Kunne dog godt bruge, mere info i indlægsseddel.
Jeg kan ikke give mere pt da jeg ikke …
Jeg kan ikke give mere pt da jeg ikke ved om det virker 😀
Jeg har brugt den i 3 dage nu og jeg …
Jeg har brugt den i 3 dage nu og jeg elsker den allerede😍
Varen leveret som lovet
Varen leveret som lovet, glæder mig til at se om det virker som lovet.
Rigtig fint produkt
Rigtig fint produkt, men påførselsbørsten drypper en lille smule. Dog ikke så meget at det gør det helt store.
Super produkt
Det kom hurtigt frem og har indtil videre været et super produkt!
Jeg elsker at shoppe hos jer😍
Jeg elsker at shoppe hos jer, men jeg forstår ikke hvorfor i ligepludselig har trukket penge fra min konto?