Utrolig ubehagelig, bitter gammel mand
Jeg vil gerne lige dele en rigtig negativ erfaring med pierceren Lars Dalgas fra Dalgas Bodypiercing i Aarhus.
Jeg er ikke i tvivl om, at manden piercer godt. Hans billeder ser gode ud, og han lyder som om han har styr på, hvad han laver. Jeg vil starte ud med at sige, at jeg IKKE betvivler mandens professionelle kunnen. Den ved jeg i realiteten intet om.
Men han er godt nok en bitter gammel mand. Virkelig, bygget op af 50% bitterhed, 25% vrede og 25% hævet stemme.
Jeg vil gerne have 7 piercinger i øret.
Jeg har skrevet lidt rundt til de venner jeg kender, der piercer, og der har jeg fået nogle forskellige priser.
Jeg kender så en veninde, der arbejder hos en piercer. Hendes butik kan gøre det med en mængderabat for mig, og det kommer op i 800kr - 200 for den første og 100 for dem derefter. Der er her dog kun tale om piercinger i øret. Deres andre piercinger har selvfølgelig andre priser.
Men alt i alt er det jo en god pris, og jeg kender pigen - hun piercer rigtig godt og har rigtig meget erfaring med det. Og hun er ansvarlig og fornuftig. Så jeg vil absolut gerne give 800 for det. Men så er der transport til hendes butik og sådan, og det ville faktisk blive ret besværligt for mig(men så kunne man da gøre en tur ud af det eller noget). Men jeg tænker, at siden jeg har min daglige gang i Århus, så ville jeg gerne se om jeg kunne finde en piercer der, som kunne komme i nærheden af at matche prisen.
Jeg har så fundet Lars Dalgas' webside, og han har ingen priser stående derinde, så jeg vil lige ringe og høre ham om han kan matche den pris - det er alligevel noget lettere for mig at komme til Århus. Og jeg var villig til at overstige prisen med cirka 200kr da det er cirka det, det ville koste mig i transport til venindens butik. Måske mere fordi det ville være så meget lettere.
Det første, jeg finder sært er, at da jeg siger, jeg ikke lige kunne finde hans priser på websiden siger han, at det er helt bevidst, for han vil hellere have, folk ringer og får en snak om det. Men okay, fair nok, alle har lov at drive forretning som de ønsker.
Da jeg nævner for ham at hun vil have 800 for 7 piercinger siger han, at så er det ikke noget, hun lever af. Det er jo så ikke rigtigt kunne jeg efterfølgende konstatere.
Jeg siger dog i øjeblikket, at det ved jeg ikke noget om, men måske er det fordi hun kender mig. Det sagde hun så bagefter at det var det ikke, det var noget mængderabat hendes butik giver, men det vidste jeg ikke nærmere om der, så det kunne jeg jo ikke nævne for ham.
Selvom det HAVDE været tilfældet at det var vennepris - hvilket det ikke engang var - så giver det ingen ret til følgende reaktion.
Han hidser sig så ellers op og snerrer vredt ind i røret, at så synes han da endelig, jeg skal gå til hende og lade hende ødelægge branchen på den måde, og han bliver mere og mere vred og snerrer mere og mere af mig - fordi jeg har fået et tilbud, han ikke kan eller vil matche.
Jeg siger så til ham, at han blev da utrolig offensiv rigtig hurtigt til hvilket han svarer "Jeg er bare ikke god til at blive presset i prisen!"
Jeg svarer så "Nej, det kan jeg da høre. God dag til dig!" til hvilket jeg lægger røret på.
Jep, jeg tænker umiddelbart ikke, det er en særlig god reaktion på en, der vil forhandle pris med dig. Især ikke, når du "bevidst har valgt ikke at have pris på din webside" for at folk skal ringe og snakke pris med dig.
For at være ærlig, så tror jeg, jeg var gået med til en højere pris fordi det var noget lettere for mig bare at tage til Århus, men det fik han da ødelagt der. Han ville iøvrigt ikke engang give så meget som et gæt på en pris over telefonen, han ville simpelthen have mig ind og kigge på det, der skulle laves først. Og det kan jeg ikke bruge til noget som helst.
Jeg synes, det er en utrolig uprofessionel måde at opføre sig på, og jeg kan ikke anbefale at kontakte denne piercer. Han var dybt ubehagelig at snakke med.
1. juni 2015