Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een service! Zelf ben ik geholpen door Jimmy, echt werkelijk waar super communicatie. Snelle levering, nadrukken volgende dag in huis. Ik las net de negatieve reviews, hier kan ik mijzelf niet... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Qua prijs niets mis mee. Waar ik tegenaanloop is het volgende: - Er is een stickervel uitgeprint en op de laptoptas geplakt. - De uitgeprinte foto geeft een on effe zwart achtergrond kleur. Di... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super behulpzame medewerkers. Mijn pakketje was zoek geraakt door post NL en ze deden er alles aan om mij zo goed mogelijk nog een keer te helpen! Jammer genoeg was de kwaliteit van het drukken ie... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med computertilbehør

Skrevet af virksomheden

De naam ‘Laptophoesbedrukken’ zegt het eigenlijk al. Laptophoesbedrukken.nl biedt gepersonaliseerde en zeer unieke laptophoezen aan die geheel naar eigen wens te ontwerpen zijn. In tegenstelling tot onze concurrenten, hanteren wij geen minimumaantal (MOQ) waar u aan gebonden bent bij het plaatsen van een bestelling en is bestellen dus al mogelijk vanaf één bedrukte hoes. Een bedrukte laptophoes is ideaal als promotiemiddel of relatiegeschenk. Dus bent u op zoek naar een gepersonaliseerde laptophoes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bent u juist op zoek naar een kwalitatieve, stevige laptophoes zonder bedrukking? Dit is uiteraard ook mogelijk. Neem gerust een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Wat een service!

Wat een service!

Zelf ben ik geholpen door Jimmy, echt werkelijk waar super communicatie. Snelle levering, nadrukken volgende dag in huis. Ik las net de negatieve reviews, hier kan ik mijzelf niet in vinden. Wellicht is het een en andere verandert, maar dan hebben ze het dus nu goed voor elkaar!

28. maj 2025

Als ik 0 sterren kon geven

Als ik 0 sterren kon geven, zou ik het doen. Ik wacht al sinds begin oktober, heb al 6 reminders gestuurd, daar krijg ik antwoord op vol met excuses, en een maand geleden gingen ze mijn geld terug storten. Dat is ook nog niet gebeurd.

3. januar 2025

Super behulpzame medewerkers

Jammer genoeg was de kwaliteit van het drukken iets minder. Ik had bijvoorbeeld iets gedrukt met iets te dunne lijntjes, dat valt nu bijna helemaal weg. Misschien handig om een soort van instructie te geven van wat wel en niet goed gedrukt gaat worden, net zoals een drukkerij dat doet. Kwaliteit van de laptophoes is wel weer erg goed!

Overall is mij de klantvriendelijkheid het meest bij gebleven en dit laat dan ook zien hoe belangrijk dat is!

15. juli 2024

Tevreden

Een goede service, meedenken en vriendelijk contact. Product is het heel mooi geworden. Snelle levering

7. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Qua prijs niets mis mee.

Qua prijs niets mis mee. Waar ik tegenaanloop is het volgende:

- Er is een stickervel uitgeprint en op de laptoptas geplakt.
- De uitgeprinte foto geeft een on effe zwart achtergrond kleur. Dit steekt verschrikkelijk af tegen de kleur van de tas.

Indien de foto qualiteit niet voldoende was geweest, had dit door een simpele mail verholpen kunnen worden.

De tas is er helaas niet zo uitgekomen zoals de jullie reclame doet laten geloven.

20. marts 2024

Hi Donovan,

Vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen. Ik heb het even voor je uitgezocht, maar het bestand dat is gedrukt op de hoes komt exact overeen met het bestand dat is ingestuurd met je bestelling. De afbeelding die je hebt ingestuurd, heeft een zwart vlak op de achtergrond van zichzelf en is daarom mee afgedrukt op de hoes.

Mocht je nog verdere vragen hebben, stuur gerust een mail naar info@laptophoesbedrukken.nl!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, persoonlijk contact. Snelle levering.

3. oktober 2023

Hi Willem,

Hartelijk dank voor jouw mooie review! Tot de volgende keer! ;)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meer dan zomaar een webshop

Meer dan zomaar een webshop. Er wordt echt meegedacht en er worden oplossingen aangedragen waar je wat aan hebt.
Er was wat vertraging in de levering, buiten hun schuld, maar dat werd gecompenseerd met een leuke attentie.
De kwaliteit van het geleverde is goed, dus een echte aanrader!

19. september 2023

Hi Jos,

Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat de attentie gewaardeerd wordt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne snelle communicatie en levering

Fijne snelle communicatie en levering. Bedrukking was prima!

16. juni 2023

Hi Sharon,

Dankjewel voor deze mooie review! We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prettig contact met de klantenservice…

Prettig contact met de klantenservice nadat het pakket vertraagd was. Ik kreeg zelfs een laptophoes naar keuze gratis meegestuurd!

Product deels zoals verwacht. Het logo is kleiner op de hoes dan op het bestel voorbeeld stond.

2. maj 2023

Hi Suzanne,

Hartelijk dank voor je feedback en vertrouwen in ons!
We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad.

Uitstekend werk van laptophoesbedrukken.nl

Laptophoesbedrukken.nl heeft fantastisch werk geleverd met het bedrukken van mijn laptophoes. De opdruk is van hoge kwaliteit en de kleuren zijn precies zoals ik had gehoopt. De bestelling was eenvoudig en de levering was snel en probleemloos. Ik zou deze website ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gepersonaliseerde laptophoes. Kortom, vijf sterren!

8. april 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.