Top advies mbt toetsenbord laptop heb nu zelfs achtergrond verlichting en waanzinig snelle service volgende dag al binnen voor laagste prijs en gratis verzonden.kortom mijn plek.

Ik heb via deze webshop een “originele” Dell oplader gekocht, maar bij ontvangst had ik meteen twijfels over de kwaliteit en authenticiteit. De afwerking, het label en de algemene bouwkwaliteit kom... Se mere

Product werd snel verzonden, maar kwam helaas defect aan. Probleem werd na melding, de volgende dag, direct netjes opgelost. Hopelijk heb ik de volgende keer meer geluk.

Toetsenbord laptop reageerde niet meer. Dus een nieuw toetsenbord gekocht. De volgende dag lag deze reeds in de bus, maar het bleek het probleem met mijn laptop niet op te lossen. Contact opgenome... Se mere

1. Butik med computertilbehør

Lapshop.nl is dé specialist in Nederland voor nieuwe en tweedehands laptop onderdelen. Opgericht vanuit een passie voor technologie en duurzaamheid, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kwalitatieve laptop onderdelen tegen de scherpste prijzen Wat maakt Lapshop.nl bijzonder: Specialisatie: Lapshop.nl richt zich specifiek op laptop onderdelen en reparaties, waardoor ze diepgaande expertise hebben op dit gebied. Het toetsenbord van uw laptop werkt niet meer? Vervangen is makkelijker dan het lijkt. Onze prijzen zijn inculsief verzendkosten en geldt voor veel modellen lapshop.nl Duurzaamheid: Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor duurzaamheid, wat betekent dat ze helpen om de levensduur van laptops te verlengen door reparaties mogelijk te maken in plaats van volledige vervanging. Assortiment: Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands laptop onderdelen aan, wat klanten verschillende prijsklassen en opties geeft. Prijsstelling: Ze positioneren zich als leverancier met scherpe prijzen, inclusief verzendkosten voor veel modellen. Focus: In tegenstelling tot algemene elektronicawinkels, focust Lapshop.nl volledig op laptop onderdelen en reparaties, wat hen tot een nichespeler maakt in de Nederlandse markt. Dit maakt Lapshop.nl een interessante optie voor mensen die hun laptop willen repareren of upgraden in plaats van een nieuwe aan te schaffen.

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Geen goede ervaring

Ik had een nieuw, origineel Dell toetsenbord besteld, maar kreeg een reeds gebruikt, niet-origineel model met een verkeerde toetsenbordindeling. Verpakking was erg amateuristisch (dubbelgevouwen stuk karton met veel tape er omheen). Het enige positieve is dat ik het pakket kosteloos retour heb kunnen sturen en het volledig bedrag retour ontvangen heb.

23. oktober 2025

NEPPE PRODUCTEN - PAS OP

Geen krachtig Adapter zoals op de website bestaat. Geen adapter. Geen bruikbaar product.
Mijn apparat ging kapot toen ik het product aansloot. Leuk zeg! Een dingetje die niets doet maar schaden. Hoeveel kost het nou om mijn apparaat te repareren? Het kan ze niet schellen.
Het was geen adapter of omvormer alleen aansluiting tussen pins die nooit moesten aangesloten worden. Waarom verkopen ze z'n producten? Waarom blijven ze die verkopen zelfs na mijn waarschuwing? Om mensen te verontrusten blijkt het.

10. september 2025

snel en goed

snel en goed, ik had vooraf nog telefonisch contact gehad met een vriendelijke heer die het artikel ging zoeken voor me in het magazijn.

22. september 2025

goedkoop en snelle levering

goedkoop en snelle levering

Ik heb hier een zeer voordelige originele squeezebox met adapter gevonden en gekocht welke goed past bij mijn huidige logitech duet installatie. Ondanks dat het een 2de hansje is, ziet het er allemaal keurig uit en waren de componenten netje verpakt in een stevig doosje. De verwachte bezorgtijd was 5 dagen, maar ik had het pakketje al binnen 2 dagen in huis. Naast de lage prijs werden er ook geen bezorgkosten in rekening gebracht. Kortom alleen maar pluspunten!

6. september 2025

Snelle levering, goede service

Bestelling was er netjes op tijd. Er is nog gecommuniceerd toen er een probleem was met het versturen om zeker te weten dat mijn adres correct was. Toen het product toch niet voor mij werkte heb ik snel een retourlabel gekregen met instructies

2. september 2025

De verpakking liet veel te wensen over

De verpakking liet veel te wensen over: dozen waren niet goed gesloten, gescheurd en slechts met losse plakband dichtgemaakt. Daarnaast was er een sterke muffe geur aanwezig. De factuur was nauwelijks leesbaar. Ook de noppenfolie rondom de componenten was gescheurd en er ontbrak een deel van de folie. Wat betreft de voedingen kan ik nog niet bevestigen of alles correct functioneert, aangezien deze nog gemonteerd moeten worden. Indien gewenst kan ik jullie foto’s bezorgen ter verduidelijking. Het pakket is op 2 september om 16:41 bezorgd, terwijl ik niet thuis was.

1. september 2025

Prima ervaring.

Er was een probleem met de levering van het correcte product. Dit is perfect door hen opgelost.
Perfecte communicatie en snelle reacties.
Kortom prima ervaring!

11. august 2025