Mijn gehoor wan niet meer zo goed ze hebben het hoorapparaat terug aangepast,En wat een verschul dus ik ben heel te vrede over de snelle afspraak en de bediening.
Altijd vriendelijk en behulpzaam, steeds bereid om te luisteren en eventuele kleine dingen te koriegeren of te verhelpen. Prima personeel. Doe zo verder.
controle hoorapparaten na 1 jaar. zeer goed geholpen, vriendelijk, goede service. een dikke pluim voor Cindy, Katrien en hun team.
Vriendelijke ontvangst. Zowel aan het onthaal en de juf. die ons heeft verder geholpen. Waar we voor gingen werd heel goed opgelost. Alles liep vlotjes.
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Stationswal 20A, 3960, Bree, Limburg, Belgien

Besvarelse fra Lapperre - Bree
Het is goed en ik denk dat Lapperre of een ander het niet beter kunnen.

Besvarelse fra Lapperre - Bree
goede uitleg, heel behulpzaan, heel vriendelijk

Besvarelse fra Lapperre - Bree
oplossingen voor problemen snel opgelost en de professionele hulp

Degelijke professionele uitleg
Zeer goed geholpen met een probleem

Besvarelse fra Lapperre - Bree
Heel tevreden van de deskundigheid van de audiologe. Er werd goede uitleg gegeven en voldoende tijd uitgetrokken.
Dik verdiende 10/10 voor audiologe Bree!

Besvarelse fra Lapperre - Bree
Vriendelijke ontvangst. Deskundige uitleg, Er werd geluisterd naar opmerkingen en er werd naar gehandeld.

Doe zo verder.

Besvarelse fra Lapperre - Bree
Omdat we altijd goed en vlug mogen komen als er problemen zijn.

Besvarelse fra Lapperre - Bree
Opnieuw testen gedaan en gehoorapparaat aangepast met gevolg dat ik terug beter kan horen.
Nieuwe oordopjes en cerustop.
Vriendelijk en goed uitgelegd.

Besvarelse fra Lapperre - Bree
Ik ben zeertevrede over de service en snelle en vriendelijke bediening

Besvarelse fra Lapperre - Bree
vriendelijk, op afgesproken tijd, goede info, vervangsetje meegekregen, vlot afgehandeld.