Ekstra hvidløg er kun olie
En lidt trist tjener
Ekstra hvidløg er kun olie
En lidt trist tjener
Pastaen var overkogt og meget små portioner (ift. prisen) pastaen havde ikke set skyggen af salt/krydderi, vi bestilte stracciatella og det DRUKNEDE i olie, udover det så var der næsten intet, har aldrig set så lille en portion - Virkelig virkelig skuffende.
Havde bestilt bord indenfor, men ville gerne spise udenfor. I løbet af 5 min. havde de skaffet et bord udenfor trods stor travlhed. Fik rigtig dejlig med, noget ud over det sædvanlige. Personalet ualmindeligt søde og servicemindede. Smil og kække bemærkninger, som gjorde oplevelsen helt speciel. Kan klart anbefale stedet. Fed oplevelse.
Alt under middel.
Lige fra baguettes til forretten i stedet for ciabatta, meget lang ventetid, små pasta-portioner, til mangel på smag/dybde.
Der kommer vi vist ikke igen.
Vi skulle nok ha' bestilt pizza!! Menuen med to retter til en fornuftig pris, var smagsløs og kedelig. Det samme gjorde sig gældende for en forret med rejer, chile og hvidløg - der smagte af absolut intet. Den efterfølgende grillede laks var tør og den medfølgende salat var 80% iceberg. Træls, træls og kun opvejet af en enkelt personale der gjorde sit bedste.
Lækkert mad og søde personale. Uden tvivl 5 stjerner herfra.
Ikke færdigbagt
Helt fantastisk oplevelse!!! Enestående menyer og smag og en service helt udover det sædvanlige !!!
Vi fejrede mandens 60-års fødselsdag hos La Posta med super lækker brunch. Alt var helt perfekt og så bare i orden. Rigtig god betjening/service. Bedre kvalitet er svært at finde i Assens.