1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,7

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fup og Humbug

Jeg blev også fristet af Weber Grillen, og har intet modtaget eller hørt trods utallige henvendelser.
Har kontaktet min bank (DANSKE BANK), som ikke mener de kan hjælpe mig med at få mine penge tilbage, da de ikke kan gøre krav gældende overfor 3. mand (OneTouchTrade).
Vil meget gerne høre fra jer, som har fået pengene igen via bankens hjælp, - og især hvilken bank det er, - det kan være jeg skulle skifte:-)

På forhånd tak for hjælpen.
Jane Jensen

9. april 2015

Manglende levering - nu ventet siden 6. januar

Jeg bestilte d. 6 januar vare fra Lapni - var på daværende tidspunkt en anelse skeptisk, men besluttede mig efter at have læst reviews igennem for at bestille da det virkede til at man fik sin vare leveret dog i nogle tilfælde først efter lidt rykken.. Står nu den 24. marts næsten 3 måneder senere og fortryder at jeg ikke lyttede mere til min bekymring! Har ingen vare modtaget og trods anmodning om tilbagebetaling for nu næsten 3 uger siden har jeg intet modtaget. Kun ubrugelige autosvar!

24. marts 2015

Politianmeldt for svig

Svig, svindel og humbug - jeg har netop politianmeldt lapni.dk for svig:
bestilte og betalte 22.12.14 webergrill og hair-curler - har her 80 dage senere intet modtaget ud over et par mails om at 'leverandøren ikke kan levere før om 3-5 uger'. Tilbud om refundering er der ikke kommet noget positivt ud af.
Denne virksomhed skal stoppes!

15. marts 2015

Ingen levering

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er der en god grund ! Man ser nemlig aldrig den bestilte og betalte vare. Flere rykkerskrivelser afstedkommer det samme præfabrikerede standardsvar, skrevet på et ubehjælpeligt dansk. Køb intet fra denne virksomhed !

28. februar 2015

SVINDEL???

Efter at have betalt for et Apple TV i december 2014, har jeg ikke modtaget noget som helst. Heller ikke mine penge. Jeg har rykket dem adskillige gange uden at modtage noget som helst svar. Graver man et spadestik dybere (cvr-registret), så kan jeg kun se navne og adresser fra Bulgarien. Man kunne få den mistanke, at der er tale om en øst-europæisk bande.

15. februar 2015

Svindel

Jeg købte en deal hos lapni i starten af året, jeg har endnu ikke modtaget varen. Da jeg kontaktede firmaet pr. mail, skrev de hurtigt tilbage at leveringen var blevet forsinket, og hvis jeg ville lade handlen gå tilbage, ville de villige til det. Det valgte jeg at gøre.
Jeg har endnu ikke fået beløbet tilbagebetalt, i dag har jeg truet med indsigelse til min bank, klage til forbrugerstyrelsen, samt politianmeldelse.
Da jeg afsendte mailen fik jeg straks en mail tilbage, med nøjagtig samme ordlyd som den første mail jeg modtog fra dem. Altså ”autoreply” For at bekræfte min mistanke, sendte jeg endnu en mail fra en anden mail, blot med ”Test” skrevet i emnefeltet, med det samme modtog jeg samme mail igen.
Konklusionen må være at firmaet bevist vildleder deres kunder, og ikke har til hensigt at drive en ærlig virksomhed.

8. februar 2015

Utroværdig

Bestilte 2 Lenovo YOGA tablets før nytår 2014 har endnu ikke modtaget varen eller penge retur 2000 kr. De har et autogeneret svar mail som de nu har sendt 5 gange at det er deres leverandører som har svigtet. Og varen vil komme om 20 dage. Deres annonce siger 5-10 dages leverance. Det er uacceptabelt. Så alle der ude Pas På det er "svindel" i højeste karat....

4. februar 2015

Køb ikke hos Lapni

Jeg har efter 4 uger stadig ikke modtaget mine varer, fået svar på mine mange mails eller fået refunderet mine penge efter gentagne forsøg. Det er heller ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med Lapni. Kan bestemt ikke anbefale at handle hos Lapni.

27. januar 2015

Svindel

Vi bestilte en Artisan køkkenmaskine. Det var godt nok et fantastisk tilbud. Vi bestilte, pengene blev straks hævet på min konto, det var der styr på.
Vi fik først at vide, at der ville gå 2 til 4 arbejdsdage, før vi ville få vores maskine, så fik vi at vide, at vi ville få maskinen d.23. januar, og nu har vi fået at vide, at der vil gå over en måned, før vi får den, hvis vi får den!
Det værste er, at Lapni fralægger sig ansvaret.

Vi har besluttet at opgive og vil have vores penge tilbage.

Jeg har kontaktet min bank, og den har i dag tilbageført mine penge. Så et godt forslag til alle, der føler sig snydt af Lapni, kontakt jeres bank, så tager den over.

24. januar 2015

Jeg fik mine penge retur :)

Så helt svindel er det ikke, dog ved jeg ikke noget om, om det er kopi varer de levererer., Behandlingen jeg har fået har været acceptabel, og der er i dag gået kr 1588,- ind på min konto :)
De har svaret på alle mine mails, dog virker det en smule amatøragtigt men jeg har fået svar på mine spørgsmål.

Jeg havde annulleret 2 ordre pga levering ikke kunne ske inden jul.

Jeg handlede også hos Lapni i 2013, købte en minihakker til kr 69, og kvaliteten følger selvfølgelig prisen.
Betina Jensen, Fyn

8. januar 2015

Svindel firma de lyver konstant

Køb aldrig noget hos dem de er svindler.

Jeg købte Dr. dre høretelefoner hos dem men det viste sig at de var falske jeg skriver mail til dem som de svare på at jeg skal aflevere dem tilbage og jeg vil få mine penge retur.
Efter jeg havde aflevet dem tilbage skrev jeg mail til dem igen og ingen svar efter flere mail fik jeg at vide mine oplysninger var sendt til regnskabsafdelingen og jeg vil have dem næste uge nu er der snart gået 3 mdr. stadig ingen penge retur. :-(

Nu svare de ikke en gang på min mail så alle derude hold jer væk fra dem de er nogen tyveknægte så dårlig stil og tænk de for lov til det jeg stopper ikke her skal nok komme i bunds med det...

20. september 2014

KØB ALDRIG NOGET HOS LAPNI!

Firmaet er et svindelfirma.
Jeg købte hvad jeg troede var et Beats by Dre headset hos Lapni. Det viser sig at varen er en kopi og jeg beder derfor om mine penge retur.
Jeg er siden juni blevet holdt hen med forskellige påstande om at mine opysninger er sendt til regnskabsafdelingen og derefter blevet bedt om min paypalkonto, da jeg truede med at gå til forbrugerombudsmanden.
Jeg har ikke modtaget svar fra Lapni siden juli måned og har stadig ikke fået mine penge retur.
Det er ikke muligt at ringe op til dem.

Køb aldrig noget her fra! Hvis du overhovedet modtaget din varer, er det med garanti en kopivarer.

Jeg har nu oprettet en sag hos forbrugerombudsmanden og opfordrer andre købere til at gøre det samme.

11. august 2014

Findes Lapni overhovedet?!

Jeg har for omkring et år siden købt en HTO MOP. Den første jeg fik leveret virkede ikke, der gik et godt stykke tid før de sendte mig en ny, da der gik meget tid med at skrive frem og tilbage med en medarbejder og svartiden er virkelig ikke god.
Det skal siges at denne MOP var jeg først personligt ude med, men de åbnede ikke for mig og den såkaldte butik var lukket en hverdag kl. 11. Så sendte jeg den med Post Danmark, men fik den tilbage med ukendt på adressen. Her sendte de mig så en ny med dertil postlabel til retur pakken.
Nr. 2 MOP virkede desværre heller ikke og jeg får igen tilsendt en ny.
Nr. MOP virkede så for mig en enkelt gang. Jeg var ved at moppe gulvene i min store 57 kvm lejlighed, men nåede aldrig at blive færdig før denne heller ikke virkede mere. Jeg skrev så igen frem og tilbage med en medarbejder, der faktisk var ret ubehøvlet. Jeg kontakter dem så igen og siger at nu vil jeg gerne have pengene retur, da dette produkt åbenbart har mange fejl. De ville ikke sende mig en portolabel, så jeg måtte jo sende den igen. Her har jeg så fået pakken retur 2 gange, brugt 100 kr. pr. gang, pga. modtager ikke har afhentet den ved posthuset.
Det virker som om Lapni ikke eksisterer og jeg har sidste gang skrevet til dem den 24.6 og har endnu ikke hørt yderligere. Jeg skal beskrive fejlene flere gange og når de så endelig svare læser de ikke de forrige mails igennem, hvor svaret på de spørgsmål de stiller blive besvaret. Jeg er virkelig træt af dem og vil virkelig gerne have mine penge retur.
Jeg skriver her i håb om, at jeg nu kan høre noget fra dem. Jeg kan også se de har slettet deres gamle Trustpilot, nok fordi der mere eller mindre kun var 1 stjernede anmeldelser

31. juli 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto