LamporNu.se Anmeldelser 8.884

1. Lampeforretning
  2. Leverandør af elpærer
  3. Belysningskonsulent
  4. Lampegrossist

Lampornu säljer energieffektiva belysningslösningar, lampor och armaturer till både privatpersoner och företag. Vårt mål är att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet och en utmärkt service. Tack vare vår ingående koll på marknaden och nära samarbete med etablerade märken såsom Philips, Osram, Ledvance och Noxion kan vi erbjuda högkvalitativa produkter till mycket attraktiva priser. Beställ redan idag!

Lampornu.se

Lysande priser!
Beställ mer, spara mer.
Säker frakt!
Fri frakt vid köp över 1250kr inkl. moms!
Hjälpsam kundtjänst!
Tveka inte att kontakta oss!

4,4

9 t anmeldelser

Topp

Topp! Nu lyser det💡

18. august 2021

Kära Stefan,

Tack för att du tagit dig tid för att ge oss ett positivt omdöme.

Jakob - Team LamporNu

Billigt o enkelt

17. februar 2021

Hej Erica,

Tack för din beställning och för att du tagit dig tid för att ge oss feedback.

Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och produkterna vi har erbjudit.

Dårlig kundeservice

Jeg har købt to pære, som skal returneres. Efter en længere snak med kundeservice som har spændt sig over flere uger, finder jeg til sidst ud af, at de ikke vil betale for returvare. Til min store overraskelse, så skal man sende returvare til en hollandsk adresse, på trods af at varerne er købt på en svensk hjemmeside.

Pærerne har kostet 69kr stk. og en retur til Holland koster 129kr. Så det faktum, at de ikke vil tage varerne retur uden at jeg selv skal betale er til alt kritik.

Dårlig kundeservice og jeg anbefaler ikke at handle hos lampornu.se - det er med 100% garanti at jeg aldrig køber noget hos dem igen.

21. december 2020

Hej Nicolas ,

Tack för att du tagit din tid att ge oss feedback, vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med vår returplicy.

Lampornu är en del att ett internationellt företag och vårt varulager finns i Eindhoven. Detta centrala läge ger oss möjlighet att snabbt kunna hjälpa alla våra internationella kunder. Du kan få mer information på vår hemsida genom denna länk: https://www.lampornu.se/returer/

Vi byter eller återbetalar gärna ditt felaktiga köp.

Du kan även kontakta oss genom vår kundtjänst vid fler frågor, antingen genom mejl info@lampornu.nu eller på telefon.

Team LamporNu

Hurtig servicem fornuftige priser.

Hurtig servicem fornuftige priser.
Eneste ulempe er at udvalget er så stort at det er svært af vurdere hvad der er bedst

31. juli 2020

Hej Michael,

Tack för din beställning och ditt positiva omdöme av LamporNu!

Vi skulle uppskatta om du delar din upplevelse med din familj och vänner.

Team LamporNu

Hurtigt levering af kvalitets…

Hurtigt levering af kvalitets produkter.
Jeg er meget tilfreds med deres hjemmeside og oplysninger om deres produkter.

22. februar 2020

Hej Marko,

Tack för din beställning och ditt positiva omdöme av LamporNu!

Vi skulle uppskatta om du delar din upplevelse med din familj och vänner.

Vänliga Hälsningar,

LamporNu.se

Smidigt, billigt & bra.

16. januar 2020

Hej Kristian,

Tack för din beställning och positiva omdöme av LamporNu! Vi hoppas att du är nöjd med din nya belysning!

Vänliga Hälsningar,
Team LamporNu

Vis anmeldelser på alle sprog (8.884 anmeldelser)