Lampeagenten Anmeldelser 127

4,3

Venligt og serviceminded personale som giver sig tid til kunden. Købte en Gross Pendel lampe som var på udsalg, men fik den billigere end udsalgsprisen da han selv efter eget intiativ var inde... Se mere

Bestilte 3 x yndlingslampen til vores gang, og få dage senere var de allerede fremme. Lampen består glasskærme så jeg var lidt nervøs forsendelsen af dem. Men de var totalt forsvarligt pakket ind og... Se mere

Min kæreste bestilte d. 8. februar en lampeskærm, hvor der på hjemmesiden stod levering 1–3 hverdage. Efter 2 uger uden levering kontaktede hun selv virksomheden og fik at vide, at levering før... Se mere

1. Lampeforretning

Lampeagenten.dk, ligger fysisk i Ringe på Midtfyn Vi har uddannet personale, der ved en masse om belysning, så har du brug for rådgivning om belysning så giv os et kald på 69171720. Vi har leveret service til tiden siden 1972, og har professionelt tilgang til belysning. Vi har et et særlig kendskab til belysning, pærer og designerlamper. Herunder specielt Louis Poulsen og alle deres designer, som f.eks. Poul Henningsen (PH), Arne Jacobsen og Verner Panton. Og derudover også mærker som Le Klint, &Tradition, Fritz Hasen, GUBI og alle de andre kendte mærker indenfor belysning. Vi har et stort udvalg af Designerlamper, både væglamper, gulvlamper pendler og udendørslamper m.m. Husk hos Lampeagenten, har vi prismatch, så ser du lampen på en tilsvarende dansk webshop så matcher vi som udgangspunkt prisen. Giv os et kald på 69171720 hvis du hat brug for hjælp til køb af din næste Designerlampe PH lampe, AJ lampe eller anden smuk belysning.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg købte to PH 2/1 pendler tilbage i…

Jeg købte to PH 2/1 pendler tilbage i januar. De var ikke helt ens og efter lang tid, tog jeg mig endelig sammen til at kontakte Lampeagenten.
Jeg sendte billeder og fik besked på at sende glassene retur.
Jeg har nu modtaget nye glas til lamperne og de er virkelig flotte. Meget tilfreds og en super oplevelse med god service:-)

14. november 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Grethe, mange tak for den fine anmeldelse og alle stjernerne, det sætter vi meget pris på, vi håber vi kan betjene dig en anden gang :-)

Det spiller MAX

Det spiller MAX, nok den hurtigste levering nogensinde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. oktober 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Lone mange tak for alle stjernerne, dejlig anmeldelse at læse når man møder ind mandag morgen :-)

Havde købt en lampe hvor der var den defekt fra fabrikanten. Ringede til dem og aftale jeg skulle sende nogen billeder. Under en time senere modtager jeg svar at en ny lampe er på vej og at jeg kan benytte den kasse den nye kommer til at sende den defekte retur med medfølgende returlabel.

5. september 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Peter, mange tak for din fine anmeldelse og beskrivelse, vi er glade for alle stjernerne :-)

Jeg købte en fantastisk lampe

Jeg købte en fantastisk lampe , den var billig , godt indpakket , samt leveret efter 2 dage , det syntes jeg er fantastisk , så mange tak 👍😁 der handler jeg gerne igen

15. august 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Laila, mange tak for alle stjernerne og ikke mindst din beskrivelse, den sætter vi stor pris på.

Super hurtige professionel service

Super hurtige professionel service! Klart anbefale og ikke sidste gang jeg handler her.

15. august 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Phillip, mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner, det sætter vi meget pris på, vi glæder os til at servicere dig en anden gang :-)

Gode prise ør og fin service

Har nu købt 4 lamper hos Lampeagenten, alle til dn særdeles god pris og med hurtig og sikker levering. Kan kun være meget tilfreds.

12. august 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Mogens, tak for din fine anmeldelse vi samler på glade og tilfredse kunder som dig :-)

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Giver Lampeagenten mine varmeste anbefalinger.

1. august 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Tak for alle roserne og de 5 stjerner, dejligt med varme anbefalinger fra vores kunder :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Pakket meget sikkert ind.

1. august 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Palle, tak for din anmeldelse alle stjernerne og din beskrivelse, den er vi meget glade for.

Hurtig service

15. juli 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Nancy, vi takker mange gange for din anmeldelse og alle Stjernerne :-)

Bredt udvalg af gode produkter og…

Bredt udvalg af gode produkter og hurtig levering.

14. juli 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Martin, mange tak for din fine anmeldelse, dejligt du kan lide vores udvalg og hurtige levering, vi er meget taknemmelig for anmeldelsen og de 5 stjerner :-)

Bestilte i går og modtog mine lamper i…

Bestilte i går og modtog mine lamper i dag. Det er godt nok i orden Tak for det. Virkelig god service. Alt er ok og pakket forsvarligt. Jeg er glad og vender helt sikkert tilbage

2. juli 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Susanne, mange tak for din fine anmeldelse, de 5 stjerne og ikke mindst din beskrivelse af oplevelsen ved at handle hos os.
Den sætter vi meget pris på :-)

Super betjening

Super betjening - service og hjælpsomhed.

20. juni 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Susanne, mange tak for de 5 stjerner og din beskrivelse, vi er glade for at du sætter pris på vores service og hjælpsomhed :-)

Fin og hurtig ekspedition.

Fin og hurtig ekspedition.
Blot synes jeg, det er forvirrende, at der både opereres med leveringsadresse (som ikke er der, hvor pakken skal leveres) og leveringsmetode (som er der, hvor pakken leveres).
Men hurtigt svar på mit spørgsmål.

20. juni 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Tak for stjernerne og tak for kritikken vedr. leveringsfelterne, det får vi kigget på :-)

Ikke retvisende leveringstid

Jeg bestilte i starten af april måned 3 lamper, da det på deres hjemmeside fremgik at lamperne kunne leveres umiddelbart efter bestilling. Da jeg ikke modtog noget fra virksomheden udover ordrebekræftelse kontaktede jeg dem pr. mail og fik besked på at der var længere leveringstid på lamperne end der fremgik ved bestilling. Siden er leveringstiden blevet rykket 4 gange og dette er jeg blevet opmærksom på ved at kigge på hjemmesiden, ikke ved kontakt fra virksomheden. Jeg oplever ikke at deres leveringstid på hjemmesiden stemmer overens hvad de kan leve op til. Desværre.

15. juni 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Sandra, jeg beklager meget at du her til aften har givet os en 1-stjernet anmeldelse, det er vi oprigtig kede af.
Vi acceptere selvfølgelig din anmeldelse, selvom vi her hos os, opfatter en anmeldelse på 1 stjerne som meget ekstrem.
Vi beklager at vi ikke har informeret dig i forbindelse med, at de lamper du har bestilt igen og igen bliver rykket i leveringstid fra vores leverandør, det er selvfølgelig ikke ok, at vi ikke for informeret nok, det er jeg bestemt med på, vi gør hvad vi kan for altid at have lamperne på lager, men i disse tider er vi desværre ikke herre over forlængede leveringstider.
Men ja vi har lært af denne anmeldelse og vi vil gøre hvad vi kan for at informere vores kunder bedre, når der er en lampe i restordre og som bliver rykket gang på gang i leveringstid.
Med ønsket om en god aften

Super service. Fik hurtigt min lampe😊

14. juni 2022

Besvarelse fra Lampeagenten

Hej Annette, mange tak for den gode anbefaling, det sætter vi meget pris på, det er dejligt når folk anderkender ens service og levering og så ovenikøbet med 5 stjerner :-)