Utilfredsstillende annoncering, det er ikke en vp9 som der står men en billig kopivare. Returnering iflg pakkeshop min koster 564 kr via post nord, da returadresse kina. Det er en helt urimelig... Se mere
Lampe Butik
Ja, så hoppede jeg i fælden. Skulle have orienteret mig på Trustpilot inden. Jeg kan fuldt ud tilslutte mig de øvriges anmeldelser af Lampe-butik og af lamperne VP9 tm. Kæmpe skuffelse. Kan det væ... Se mere
Til kunder der er snydt af lampe-butik/ Lilli Henriksen 🤢 Lav indsigelse via din bank. Da får du med stor sandsynlighed pengene retur via banken. Er pakken i pakkeshop da lad den ligge og n... Se mere
Hjemmesiden virker original, søgte på Panton VP9. De havde et godt tilbud på VP9. Billeder var originale og beskrivelse lød godt. Betalingsvindue burde nok have fået en klokke til at ringe. Efter beta... Se mere
Andre kiggede også på
Så blev jeg også taget i rø… 😱 hold…
Så blev jeg også taget i rø… 😱 hold kæft en gang plastik crap. Læring til mig selv, husk altid at tjekke på trustpilot, og hvis tilbuddet er for godt til at være sandt, så lad vær.
Det er fup og kina plastik!
Det er ren FUP!
Der er jo allerede flere, der ligesom os er blevet fuppet af denne "webshop", man undres jo over at de får lov at fortsætte med den falske markedsføring osv., men det udtrykker nok bare den umodenhed vores
De viser og nævner VP9 og alle billeder m.v. ser autentiske ud, men det er ikke autentiske produkter, der dukker op efter 14 arbejdsdage, dine penge trækkes ligeledes 5 minutter efter ordre afgivelse af et hollandsk firma og du kan ikke track/trace eller annullere din ordre.
Varene er nogle dårlige kopier i plastik, hvor der f.eks. på VP9 er ladestik hul i fod, men uden ladestik, det er så monteret i øverste del osv., lampen vejer 1/10 af originalen og ja, man skulle jo have været mere opmærksom på den meget lave pris samt "handle hurtigt" tricket som hjemmesiden benytter sig af
Lampe-butik.dk / Fup og svindel!!!
Lampe-butik.dk / Fup og svindel!!!
Har som andre bestilt flowerpot VP9 bordlampe og har fået tilsendt kina-bras, som aldrig har været i nærheden af at være VP9.
Returadresse er til et varehus i Kina; en returforsendelse som man naturligvis selv skal stå for, så at kaste sig ud i at bøvle med en returforsendelse er vist blot at smide flere penge ud af vinduet.
Lampe-butik.dk får så klart IKKE roser med på vejen herfra👎👎👎☹️☹️
Snyd,kopi letvægst lamper
Snyd,kopi letvægst lamper. Kom i forkerte farver og var beskadiget.
Ingen kundeservice kan kontaktes og varen er som et stk dårlig, grim plastik legetøj fra Kina.
Uanvendelig og under al kritik.
Kopi varer i billig plastik fra Kina
Kopi varer i billig plastik fra Kina.
Lover 30 dages fuld returret
Når du så vil benytte dig af returretten er det pludselig kun 14 dag.
Og du skal returnere varen til Kina for egen regning.
Heldigvis havde jeg betalt med MasterCard Creditcard, så jeg kunne bestride betalingen og få pengene retur.
Skulle absolut have tjekket trustpilot…
Skulle absolut have tjekket trustpilot inden køb. Plastik kopi- køb ikke her
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet, der ikke lever op til hvad man ser på hjemmesiden.
De markedsfører lamper som VP 9
De markedsfører lamper som VP 9, flowerpot - mon ikke flowerpot burde anlægge sag for plagiat
Det er Kina Plastik - handl ikke på denne hjemmeside
LAMPE-BUTIKKEN.DK
Lampe-butikken er det rene FUP dem skal man holde sig fra det har jeg oplevet det de sælger er det rene plastik så hold jer fra lampe-butikken det de unge piger sælger lever ikke op til standart jeg vil aldrig mere besøge deres hjemmeside alt hvad de sælger kommer fra Kina så hvis man kunne give minus stjerne havde de fået en-5 fra mig de har ikke fortjent mere SÅ HOLD JER FRA LAMPE-BUTIKKEN DE HAR INGEN TELFNR det er kun fup det de lover
Kan man ikke vælge minus ??
Kan man ikke vælge minus ??
Lampe-butik.dk er FUP - jeg har modtaget to plastlamper, som på ingen måde ligner billedet i annoncen - de har afsenderadresse i Malmø, men hvis man vil returnerer, skal de sendes til Kina - det koster mere end lamperne ! Nu har jeg fået refusion, fordi jeg var utilfreds - 149,74 - dvs til grin for 450,- men så lærer jeg det måske ..... tjek Trustpilot !!!
KØB IKKE HER
Billigt Kina produkt, samt falsk markedsføring. Burde anmeldes!!
Advarsel !!!
Advarsel !!!
Fup og svindel.
Skønt TM mærket i annoncen er det fremsendte produkt en billig efterligning i plast.
Værste svindlerfirma
Værste svindlerfirma! Varen er ikke 30 kr værd og man kan ikke returnere uden at man skal betale 800
Kr i Porto retur til Kina!!
Jeg har kontaktet både kontakten samt ekstra bladet.
Fik heldigvis mine penge retur fra banken ved at lave indsigelse.
Advarsel!!!!
Lad være med at købe noget her. Det er totalt scam og har ALDRIG været to danske søstre. Det er et kinesisk fupfirma, som sender billige kopivarer. Og du skal returnere varerne til Kina, så det koster mere end varerne. Fuskerfirma!!
Dumme lærepenge!
Jeg kan kun tilslutte mig alle de andre utilfredses kunder, der er blevet fuppet af annoncen, til at købe lamperne. Tilbuddet så for godt ud, og jeg burde have tjekket Trustpilot inden jeg lod mig lokke til at trykke køb.
Kunne man give minus stjerner, havde jeg givet minus 5.
Så lærte jeg det. Må bare acceptere tabet.
Du skal ikke handle her
Du skal ikke handle her. Fupfirma, det er ikke en dansk side. Vi har modtaget dårlige kopivarer fra Kina som på ingen måde lever op til vores forventninger. Returnering skal ske til en adresse i Kina , det er besværligt og dyrt. Firmaet kommunikerer fra Holland. Svindel at kamuflere det som dansk
Rent svindel og produkter der ikke…
Rent svindel og produkter der ikke engang er 20 kr værd samt det ikke er muligt at få refunderet uden at betale næsten 100% i yderligere omkostninger. Kundeservice har været til grin