Dette er et SVINDELFIRMA! Lad vær med at at bestille derfra, de gemmer jeres konto oplysninger og stjæler penge i tide og utide! Jeg har ikke bestilt derfra i flere år, men de trækker stadig penge... Se mere

3,4

Middel

HOLD JER LANGT VÆK!!!

Dette er et SVINDELFIRMA!
Jeg har ikke bestilt derfra i flere år, men de trækker stadig penge fra min konto!!
De har stjålet 1296kr fra mig det seneste år.

6. november 2023

Trukket penge måneder efter endt abonnement

Jeg annulerede mit abonnement tilbage i juli 2022..
I nov 2022 bliver der trukket penge fra mig og jeg kontakter self l’amourbox. Får mail tilbage om at medarbejder vil se på det.
Efter 2 mails jeg intet svar får, har jeg nu januar 23 fået en pakke fra dem.

Hvad er det for en opførsel? Jeg har hverken ønsket betaling eller pakke.

Var glad for dem før men det her? Er simpelthen så uprofessionelt

30. januar 2023

Hold jeg væk fra dette firma!

Jeg vil klart anbefale at holde sig fra at købe fra dette firma.

Jeg har fortaget mig et køb 4 Januar, og idag den 24 Januar har jeg enndu ikke modtaget min pakke eller fået en afklaring.

Jeg har skrevet med kundeservice over flere omgange. De var hurtige til at trække pengene og ikke sende varen.
Jeg har fået et svar fra dem et par gange hvor at de siger de vil undersøge nærmere, men så hører man ikke længere fra dem.

Sidste besked jeg har sendt har jeg bedt dem om at annullere ordren og sende pengene tilbage, da det simpelthen er for useriøs!
Jeg har enndu ikke hørt fra den 🙁

4. januar 2023

Lang leveringstid og intet svar ved returnering

Lavede en bestilling den 26. Oktober og hørte ikke noget i 14 dage, hvorefter jeg skriver til support d. 10. November. Her får jeg fortalt at de er ved at pakke min ordre og den skulle være på vej. Jeg svarer retur med det samme at jeg ikke ønsker pakken alligevel og at de derfor gerne må annullere ordren. Pakken er dog allerede på vej i følge support den 12. November.
Jeg skriver igen at de gerne må annullere ordren, men herefter stopper de med at svare. Den næste besked jeg får er den 24/11 hvor min pakke er klar til afhentning. I denne tid har jeg skrevet 4 gange til support uden svar og i dag har de endnu en gang trukket mig 299 kr., på trods af jeg endnu ikke har hentet min første pakke.
Virkelig dårlig service og vil ikke anbefale denne virksomhed til nogen.

28. november 2022

SVINDELFIRMA!

Hvis mindre stjerne kunne gives….

Jeg er blevet trukket for 4 bokse, modtaget og returneret 1 og ikke blevet kontaktet.
Har henvist til deres egne handelsbetingelser omkring retur, som de ikke vil svare på.

Modtager jeg ikke mine penge retur inden 01.12.2022 bliver min sag meldt til ankenævn samt Forbrugerombudsmanden.

19. november 2022
Staengt.no-logo

Besvarelse fra Staengt.no

Hej Christina,

Tak for din besked!

Jeg er ked af du ikke er tilfreds! Vi følger helt normale regler som de fleste abonnementsvirksomheder også har ❤️

Jeg sendte dig også vores handelsbetingelser så du kan se at du har 14 dages returret på abonnementet så du altid i starten kan fortryde. Det er desværre ikke muligt at fortryde for hver boks man får som på samme måde som, hvis du købte enkelt produkt.

Men du kan altid opsige uden opsigelsesvarsel så du ikke får flere bokse fra det tidspunkt og, hvilket også gør at du ikke får flere bokse end dem du allerede har betalt for 🙌

Victoria ❤️

BLIV IKKE MEDLEM. Svindel firma.

jeg blev trukket for flere bokse end jeg modtog da jeg var medlem. efter mange mails over 2 måneder lykkedes det at få opsagt mit medlemskab og få 3 af den samme boks da jeg manglede 3, da de nægtede at tilbage betale dem.
Og nu 7 måneder senere bliver jeg igen trukket til trods for jeg ikke er medlem.

14. juli 2022