We zijn bij Ronald geweest (vestiging Eindhoven). Hij heeft erg goede kijk op situaties en geeft goed advies. We zijn blij met de service en de gekozen vloer is perfect.
Se, hvad kunderne siger
Een aantal jaren geleden heeft L&P een schitterende PVC vloer gelegd op een oude parketvloer. Onlangs kwamen een paar vloerdelen van onze PVC vloer omhoog en gingen verschuiven. Feline van L&P heeft d... Se mere
Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken en de service. Wij hebben deze legservice juist ingeschakeld om stress te voorkomen. In de praktijk hebben wij er continu zelf boven op... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Gulvforretning
- Gulvlægger
- PVC-industri
- Leverandør af træ- og laminatgulve
- Trægulvlægning
- Omlakering af trægulve
Skrevet af virksomheden
Bij Laminaat en Parket staan we voor kwaliteit, een snelle service en een breed aanbod. Omdat we groot inkopen, profiteert u van laagste prijs op de markt.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed advies bij kopen wandpanelen.
Wij hebben een hele fijne ervaring met het kopen van wandpanelen. Veel keuze goed advies over kwaliteit en kleur. Het personeel is erg aardig en geeft goed advies. Wij komen zeker terug!
Filiaal Almere!
Mooie laminaat vloer van parador…
Mooie laminaat vloer van parador aangeschaft. Mooie lange en brede planken. Snelle levering en super strak gelegd. Fijn personeel dat echt luisterde naar onze wensen. Communicatie was goed en prettig. Echt een fijne winkel zou deze zeker aanraden!
Laminaat en Parket geeft goede service…
Laminaat en Parket geeft goede service en de medewerkers in Almere zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Vooral Ruud uit Almere.
Twee jaar geleden een vloer gekocht bij…
Twee jaar geleden een vloer gekocht bij Laminaat en Parket Almere. Wij zijn zeer goed geholpen en kregen ook echt advies over welke vloer het beste bij onze wensen paste.We zochten een aantal vloeren uit en kregen showpanelen mee om thuis neer te leggen zodat we goed konden kijken wat we het mooiste vonden.Ook aan de ondervloer en onderhoud werd gedacht. Ben nog steeds zeer tevreden met onze mooie vloer.
Goede service , Vriendelijk en deskundig personeel en vlotte levering! Oftewel een dikke aanrader!
Annuschka
Ruime keuze fijne service en snelle…
Ruime keuze fijne service en snelle levering!💪🏻
Goede winkel aardige mensen snel…
Goede winkel aardige mensen snel geholpen
Ik ben eerst bij laminaat plaza geweest…
Ik ben eerst bij laminaat plaza geweest en daar was ik niet heel goed geholpen slechte service
Nu ben ik bij laminaatenparket.nl geweest en ik voelde me gelijk op me gemak en werd zo goed geholpen zoveel keuzes bij zeker geslaagd voor mijn mooie pvc vloer met vloerverwarming
En alles word netjes naar binnen gebracht en gratis ingemeten
Ik raad iedereen aan om hier ze vloer te kopen
Heel erg bedankt jongens
Fijne winkel.
Ik werd direct geholpen, super fijne winkel echt een aanrader! Er word echt met je mee gekeken wat bij jou past. Goede prijs. Aardig personeel. Winkel was niet moeilijk te vinden.
Wat ben ik goed geholpen zeg leuke…
Wat ben ik goed geholpen zeg leuke mensen leuke winkel en goede prijs
Super fijn bedrijf!
Voor de tweede keer een vloer besteld bij Laminaat en Parket.nl. Er werken fijne medewerkers, geven goed advies en denken mee. Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Wederom super geholpen
Wederom super geholpen, alles wat we nodig hebben voor een vloer halen we hier. Top service!
Enorm goed geholpen
Enorm goed geholpen. Geduldig en behulpzaam. Nemen echt de tijd voor je. Een aanrader om je pvc vloer te kopen.
Heel goed advies gekregen van eigenaar
Heel goed advies gekregen van eigenaar, zeer klantvriendelijk en vloer is prachtig gezet in onze huis, we zijn er superblij mee. Het was zeker de moeite waard om bij Zurel onze vloer te kopen en te laten leggen!
Wij hebben echt een ontzettend slechte…
Wij hebben echt een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf. In september 2025 hebben wij bij hun een houten vloer gekocht. Met de ‘garantie’ dat het om top kwaliteit ging en dat de vloer minimaal zou gaan werken. Ook garanderen zij 100% klanttevredenheid. Leugens.
De vloer is dusdanig slecht gelegd dat deze binnen een week helemaal bol stond. Wij kwamen terug van onze vakantie en we schrokken ons rot. Het bedrijf heeft vervolgens de zijkanten weg laten frezen als ‘oplossing’. Zodat de vloer meer ruimte zou krijgen. Tijdens dit frezen is niet alleen de vloer, maar zijn ook de muren en het nieuwe schilderwerk behoorlijk beschadigd. Daarnaast is het probleem van de vloer er niet mee opgelost. De vloer staat nog steeds zo bol dat de plinten er niet eens op gelegd kunnen worden. En het wordt alleen maar slechter.
Wij hebben meermaals contact opgenomen met het bedrijf en er werd ons gegarandeerd dat ze net zo lang zouden zoeken naar een oplossing die voor ons zou werken. Dit contact verliep uiteindelijk moeizaam omdat er constant veel tijd overheen ging en wij degene waren die elke keer moesten bellen of langskomen.
Uiteindelijk is er iemand van de leverancier langs geweest en die concludeerde dat de vloer niet in orde was. Er werd ons een nieuwe vloer aangeboden. Daar zijn wij op in gegaan. Vervolgens was er weer radiostilte. Het was totaal onduidelijk wanneer dit zou gebeuren. We hebben wederom meermaals gebeld en we zijn langs geweest. We kregen te horen dat het nog wel even kon duren. Maar na een intensieve verbouwing en verhuizing begon dit hele verhaal gewoonweg vervelend te worden. We hebben toen gevraagd of we ons geld terug konden krijgen. Zodat we zelf maar aan de slag konden gaan en bij een ander bedrijf een nieuwe vloer konden aanschaffen. We kregen een schrijnend financieel aanbod ter compensatie.
We besloten rechtsbijstand te betrekken en we hebben tweemaal een aangetekende brief gestuurd naar dit bedrijf. Beide brieven zijn nooit door het bedrijf in ontvangst genomen en kwamen dus retour. Heel bizar dat er gewoon niet ingegaan werd op aangetekende brieven. Het werd ons wel duidelijk hoe serieus wij genomen werden.
Inmiddels was ons vertrouwen in dit bedrijf compleet weg. We wilden er vanaf om het een slepend proces werd. We wilden gewoon zelf maar een nieuwe vloer gaan leggen. We zijn toen uit wanhoop akkoord gegaan met de ‘financiële compensatie’. Gewoonweg omdat we te moe waren om door te vechten met dit bedrijf. Maar achteraf gezien hadden we moeten doorzetten omdat het gewoon schandalig is dat je veel geld uit geeft voor prutswerk en troep. Want dat is het in feite gewoon. Dit bedrijf staat niet voor kwaliteit, service en klanttevredenheid.
Vlak voordat wij deze recensie schreven, hebben wij nog contact opgenomen met een ander filiaal om te kijken hoe zij zouden reageren op ons verhaal. We kregen letterlijk te horen dat wij “gewoon ons zin willen krijgen”. Echt een shockerend antwoord. Wij willen helemaal niet ons ‘zin’ krijgen. Wij willen gewoon waar voor ons geld. Wij willen datgene waar wij voor betaald hebben en wat ons beloofd is. Niet teveel gevraagd, lijkt ons.
Hoogstwaarschijnlijk zal de reactie op recensie iets in de trant zijn van “vervelend dat dit jullie ervaring is, wij zijn wel degelijk met een oplossing gekomen”. Maar weet dan het volgende: dat is slechts een façade naar de buitenwereld om hun ‘naam’ hoog te houden. Want één ding is voor ons wel duidelijk, er is nooit gewerkt aan eerlijke, goede oplossing binnen een redelijke termijn. Beloftes en toezeggingen, gevolgd door radiostiltes, ontkenning, afwezigheid en klantonvriendelijkheid.
Koop je nieuwe vloer alsjeblieft bij een ander bedrijf met goed recensies.
Fijn geholpen in de winkel door Jantine.
Winkel met super service
Hele mooie PVC vloer gekocht in Sliedrecht voor scherpe prijs. In de winkel kregen we perfecte uitleg en werd precies uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren. De vloer is geëgaliseerde en het leggen was vakwerk. Achteraf bleek dat we een paar stroken niet zo mooi vonden liggen in de kleur, maar ook dat is helemaal top geregeld dat die achteraf nog even vervangen worden. Complimenten aan de winkel en aan de legger, zeker een aanrader.
I put the google review and the owner…
I put the google review and the owner replied we could not find anything under your name. One word incompetence, you are incompetent or have incompetent staff just looking for bonus on sales.
1. Miscommunications not one time 5 times.
2. Took wrong measurement not one time 4 times. How can you be wrong 4 times.
3. Then they called me that wrong floor was delivered. So had to wait again till they arrange something.
4. Floor costed 3k more than they have offered because of wrong measurement. I think its a trick to offer cheap and then increase costs.
5. Floor installation is really good at 2nd floor, average on first floor . And worst on ground floor. Because of all the mismanagement they didn't let it acclimatise. Ground floor clicks are breaking apart allready . Uneven floor some places they didn’t put under flooring.🙂↕️ There are big gaps between joints. Clicks broken.
6. Sent many email no response. Communication is till you pay and then no communication. You are on your own.
7. Plinten installed worst, newbie’s can do better. One installer was really good he did everything perfect.
Because of so much hassle i had to change appointment with movers 3 times.
Goed en klantvriendelijk geholpen in de…
Goed en klantvriendelijk geholpen in de showroom.
De vloer in onze huiskamer is vakkundig gelegd. Als we volgend jaar de trap aan gaan pakken komen we zeker terug!
Met goede hulp een mooie vloer…
Met goede hulp een mooie vloer uitgekozen voor mijn ouders. Ik dacht dat door de smaakverschillen van mijn ouders het lastig zou worden om iets passends te vinden maar door de kundige hulp was de keuze snel gemaakt. Ze nam de tijd voor ons en dacht goed mee. Ook dacht ze mee over de bijpassende afwerking. Kortom, een super fijne service. Mijn ouders zijn ontzettend blij met hun mooie pvc vloer.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.