Må være enig med Susanne. Oplever også lakridsen som hård i nogen af kuglerne, det er ikke den største oplevelse. Ved ikke om der kan være sket en fejl i nogen af “jule kalender” poserne, elsker Bülo... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Køb dansk produceret lakrids med chokolade. Perfekt til selvforkælelse og som gave til alle anledninger. Oplev den uimodståelige smag af lakrids!
Sydholmen 5, 2650, Hvidovre, Danmark
- +4532176822
- service@lakridsbybulow.com
- lakridsbybulow.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Det er det bedste jeg har købt
Det er det bedste jeg har købt, elsker det
God smag
Kombinationen imellem lakrids og chokolade smager fantastisk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er simpelthen så imponeret over LAKRIDS BY BÜLOW! Kvaliteten er altid i top, og man kan virkelig smage, at der er kælet for detaljerne. Kombinationen af lakrids og chokolade er helt unik – en lille luksus i hverdagen.
Bestillingen på webshoppen gik nemt, levering var hurtig, og produkterne var smukt indpakket. Det er en gave i sig selv at åbne pakken. Personalet har også altid været hjælpsomme og venlige, når jeg har haft spørgsmål.
Hurtig levering af stor julekalender…
Hurtig levering af stor julekalender 2025 edition. Den ser så fed ud - der er stor risiko for at den ikke holder helt til jul.
God lakrids
God lakrids - fin leveringstid, men desværre var det et andet produkt jeg modtog end jeg havde bestilt.
Jeg skrev en mail og fik hurtigt respons og et fint plaster på såret.
Tak for det.
Alle kan fejle.
Vær opmærksom
Vær opmærksom. De reklamere med fri levering. Men når man så har bestilt, lægges der leveringsafgift på.
Man bliver snydt.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter! altid gode smage og også nye spændende smage
Kvalitetsslik som hitter hver gang 😋🌟
Stort udvalg samt god service
Stort udvalg samt god service både ved nethandel og i Tivoli;-)
Passende information omkring nye produkter via nyhedsmails!
LAKRIDS med Lime/Citron
Har skrevet om denne LAKRIDS LIME/CITRON, men glemte at skrive hvor lækker den er med den SALTE LAKRIDS det er i.
Kombinationen af den saltelakrids og Lime/Citron gør at den ikke er for sød med den hvidechokolade.
Det syntes jeg mange gange de blivet.
Mvh
En stor LAKRIDA ELSKER Birgitte
Alt var bare godt
Bestillingsprocessen var let, leveringen gik hurtigt og lakridsen er virkelig lækker :D
Jeg nyder jeres produkter uanset om jeg…
Jeg nyder jeres produkter uanset om jeg handler på nettet eller i jeres butik på Bornholm. Jeg foretrækker varianterne med Slowcraftet lakrids og er ikke så optaget af dem med frugtsmag og dejligt med smagsprøver
Verdens bedste lakrids
Det er altid en fornøjelse at handle med jer, og at være en lakridslover. Elsker de små smagsprøver, selvom jeg ikke er god til at anmelde. Min absolutte favorit er Anniversery, og kan ikke næsten ikke vente til den kommer igen.
Hurtigt ekspedition og super lækker…
Hurtigt ekspedition og super lækker lakrids 😊😊
God betjening og dejlige smagsprøver
God betjening og dejlige smagsprøver
What’s not to like - I will be back! 🥰
Det er supernemt at bestille på jeres…
Det er supernemt at bestille på jeres hjemmeside og jeres lakrids smager super dejligt 😊
Altid en fornøjelse at modtage nye…
Altid en fornøjelse at modtage nye lakridser fra jer! Smager så godt! Nem bestilling og hurtig levering.
Altid masser af dejlig lakrids
Altid masser af dejlig lakrids, med og uden frugt smag og forskellige chokolade omkring. Nemt at bestille online og hurtig levering.
Det er altid en fornøjelse
Det er altid en fornøjelse, at gå ind i et salgssteder der forhandler Bülow lakrids for bl.a. at smage nye varianter. Det er også let at bestille online når valget er truffet.
Vild med alle deres lakridser
Vild med alle deres lakridser. Og det sødeste personale i butikkerne. Kun øv at deres lakridssirup, som kunne købes tidligere i en lille flaske, og som nu hældes på deres lakrids is i Tivoli, ikke kan købes mere.