LAKRIDS BY BÜLOW Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 45 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne er generelt rigtig glade for de velsmagende produkter, den unikke kombination af lakrids og chokolade samt den fine indpakning, der gør varerne oplagte som gaver. Desuden fremhæver mange, at bestillingen på webshoppen fungerer nemt, og at personalet i butikkerne fremstår utrolig venligt og imødekommende. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten, da de bemærkede, at lakridsen i kuglerne er blevet væsentligt hårdere og minder om billig karamel. Visse forbrugere oplevede også problemer med kundeservicen, når de kontaktede firmaet angående manglende elementer eller skuffende oplevelser med deres ordrer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Mens mange forbrugere roser den velsmagende lakrids med... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvaliteten, hvor mange forbrugere roser det dejlige udvalg og den... Se mere

Order

Kunder havde tvetydig oplevelser med order og delte meget forskellige holdninger. Mens nogle forbrugere... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringstjenesten. Nogle anmeldere oplevede en nem bestilling... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet og roser deres venlige og imødekommende natur. Kunderne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Må være enig med Susanne. Oplever også lakridsen som hård i nogen af kuglerne, det er ikke den største oplevelse. Ved ikke om der kan være sket en fejl i nogen af “jule kalender” poserne, elsker Bülo... Se mere

Jeg er i forvejen ret glad for lakrids, så at kunne få god lakrids i lækker indpakning er jo en bonus. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.

1. Konfekturebutik

Køb dansk produceret lakrids med chokolade. Perfekt til selvforkælelse og som gave til alle anledninger. Oplev den uimodståelige smag af lakrids!

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

God kundeservice

God kundeservice
Jeg havde bestilt lidt forskellige varianter af lakridser. Da de kom frem var de alle mere eller mindre smeltet.
Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar. De beklagede naturligvis og tilbød at enten få pengene retur eller få en ny leverance. Den ene variant var udsolgt, så her dik jeg pengene tilbage og de resterende varianter blev sendt på ny.
Dem har jeg modtaget idag og denne gang var de fine som jeg forventet.
Jeg kan kun sige at det var hurtig og god service.

Jeg har i øvrig købt deres produkter før, både direkte fra dem, hos fysiske forhandlere og andre online forhandlere. Altid uden problemer og altid med tilfredshed til produktet.

16. juni 2023

Super lækkert 😋

Tak for endnu en hurtig hjemmelevering. Så dejligt at kunne købe æske med 4 eller flere forskellige slags lakrids og med forskellig smag omkring lakridsen. God måde at kunne smage flere slags på én gang. Fortsæt endelig med det.
Altid en god oplevelse. Tak for det.

1. februar 2023

Over 6 dages leveringstid, uden info og manglede et kort.

Normalt har jeg kun godt at sige om Lakrids By Bülow, men denne gang var det anderledes. Jeg ligger en bestilling på deres hjemmeside d. 10/1. Og normal levering er 1-3 hverdage. Jeg modtager først pakken i dag d. 18/1. Jeg har selvfølgelig kontakte kundeservice (2 gange endda), fordi jeg ikke modtog nogen status på min ordre undervejs. De beklagede bare og håbede at de kom afsted hurtigst muligt (og det er selvfølgelig ikke kundeservice skyld - havde dog ønsket mig de virkede lidt mere investeret i min irritation). I dag modtog jeg så endelig pakken. Gudhjælpemig om der ikke mangler det personlige kort man kunne få lavet og tilsendt med! Come On. Ingen undskyldning eller en lille ekstra ting med, som plaster på den længere leveringstid, som andre også har haft (kunne jeg forstå på kundeservice).

Et sidste lille øv, som måske blot er mig der missede noget, men synes jeg læste, at smagsprøven for Lakrids Lovers skulle have været syrlige jordbær, i stedet modtog man havtorn. En meget lille ting, men prikken over i’et på en trist oplevelse (igen her kan jeg tage fejl).

Øv altså! Håber på en lille reaktion herinde, så kunne de jo være der kom ændring til min bedømmelse🙏

17. januar 2023

Kære Kasper,

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på at du deler din feedback med os. Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at du har haft denne oplevelse, og vi forstår din frustration over den lange leveringstid samt den manglende personlige hilsen.

Har du mulighed for at kontakte os på reviews@lakridsbybulow.com, så vi kan give dig en ordentlig undskyldning?

Deljigt at du har lyst til at være en del af vores smagspanel, LAKRIDS LOVERS! Vi tester løbende unikke varianter direkte fra vores Creative Lab, som er produceret i meget små mængder - så det er altså tilfældigt hvilken smag, du får med i dit køb, afhængig af hvor og hvornår vi modtager din ordre. På den måde kan vi teste så mange forskellige varianter som muligt 😊

Vi håber på din forståelse.

Nem og hurtig handel

Nem og hurtig handel. God oplevelse dom altid. Havde glædet mig til smagsprøven som dog ikke var med i pakken.

15. januar 2023

Kære Anja,

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på at du deler din feedback med os!

Vi er kede af at høre, at der manglede en smagsprøve i din pakke - har du mulighed for at kontakte os på reviews@lakridsbybulow.com, så vi kan undersøge om alt er som det skal være med din LAKRIDS LOVERS konto? 🖤

Fantastisk

Er normalt ikke særlig vild med lakrids, men hvor er jeg vild med mange af Lakrids by Bülows varianter. Der er til enhver smag, og som Lakrids Lovers kommer der også lækre smagsprøver.
Når jeg skal have noget lækkert til kaffen så falder valget på Lakrids by Bülow.
Nemt at bestille og hurtig levering.

9. januar 2023

Kære Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at bestille fra vores hjemmeside, og at du har nydt lakridserne. 🖤

Altid top service ☺️

Ikke nok med at de har noget virkelig lækkert lakrids, og forskellige, lækre varianter, så er deres levering også meget hurtigt og tilfredsstillende ☺️ Tilmed får man, som medlem, lækre smagsprøver 😋

8. januar 2023

Hej Abby,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at høre at du har nydt vores lakrids, og at du har haft en god oplevelse med at handle på hjemmesiden. 🖤

De bedste hilsner fra lakridsfabrikken,
LAKRIDS BY BÜLOW

Helt igennem positiv oplevelse jeg har…

Helt igennem positiv oplevelse jeg har fem forskellige af jeres lakridser og de smager vidunderligt dog er vi specielt glade for den der hedder salmiak, en skøn og positiv oplevelse
Familien har også fået øjnene op for den supergode smagsoplevelse af alle fem typer lakridser og meget høje kvalitet
Hurtig levering og god service
Godt gået fortsæt endelig den stil
Godt nytår

29. december 2022

Kære Heinrich,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du og familien har nydt vores lakrids - vi glæder os til at introducere jer til endnu flere smagsoplevelser i 2023! 🖤

Elsker deres produkter

Elsker deres produkter. Deres levering er altid hurtigt og dejligt med lækre smagsprøver. De køre også af og til med gode tilbud der lokker mig.

26. december 2022

God smagsoplevelse og hurtig levering

24. november 2022

Hej Jesper,

Mange tak for din positive anmeldelse - dejligt at høre at du havde en god oplevelse med at bestille fra vores hjemmeside! Vi glæder os til at introducere dig til endnu flere smagsoplevelser i det nye år.

LAKRIDS BY BÜLOW

Pengene tilbage efter ødelagt pakke

Bestilte en Love selection box, som Postnord desværre havde kastet rundt og ødelagt, så indholdet var gået op og spredt ud i hele kassen. Jeg ringede straks til kundeservice og forklarede situationen. Da jeg havde sendt billeder af min ødelagte pakke fik jeg straks pengene tilbage. Så dårlig oplevelse med Postnord, men rigtig god oplevelse med Lakrids by Bülow.

5. december 2022

Kære Trine,

Tak for din positive anmeldelse - vi er glade for at vi sammen fandt en løsning trods den ærgerlige oplevelse.
Vi håber at du har lyst til at give os en chance til og bestille fra vores hjemmeside en anden gang.🖤

Lakrids som gave

Lakrids som gave
Modtager bliver ikke overrasket over at modtage en lakridsgave, når I sender en mail om at den er på vej.
Men sevfølgelig spændt på hvem den er fra.

24. november 2022

Kigge andre steder før du bestiller

Havde bestilt en julekalender på deres hjemmeside til 350 kr. den 29/11-2022, hvor jeg så dagen efter er i Bruuns galleri i Aarhus og finde den samme kalenderen til 180 kr. i Bahne.
Jeg sender en mail sammen dag, da det er uden for deres åbningstid Og derfor ikke kunne ringe til dem.
Jeg ringer så til dem den 1/12-2022 hvor der desværre ikke er mulighed for at annullere min ordre da pakken er blevet sendt. Jeg spørger dem så om de har prismatch da jeg selvfølgelig ønsker den samme kalender til næsten halv pris!
DET HAR DE IKKE! Men hende her jeg få fat i er meget interesseret i hvor kalenderen er så billig henne jeg siger det selvfølgelig i håb om måske at få den til samme pris alligevel.
Efter jeg har snakket med hende ringer jeg tilbage til Bahne og høre om de kan lægge en til side til mig. Det kan de sagtens og jeg skulle hente den 1/12-2022 efter arbejde. Da jeg kommer ind i Bahne har de ikke en eneste kalender tilbage, hvilket virker meget mistænkeligt, da jeg lige havde været derinde dagen før, hvor de havde en masse stående fremme forskellige steder i butikken.
Derfor er det i min optik at Lakrids by bülow har haft ringet til Bahne og sagt de ikke måtte sælge dem så billigt.

30. november 2022

Bestil ikke lakridskalendere på internettet!

Bestilte to julekalendere og nogle lakridskugler den 5.11.22. på internettet. Rykkede for varerne 26.11. og 27.11.22 uden at høre noget som helst. Ikke et ord! Dårlig service. Skuffede børnebørn da jeg så dem 1. søndag i advent.

29. november 2022

RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE I ILLUM!!!!

RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE I ILLUM!!!!
jeg var i underground og handle i ILLUM, hvor jeg skulle købe en gave som kunne have været lakrids, men ekspedienten var simpelthen så dårlig at jeg valgte at købe noget andet, han var nok det mest arrogante menneske jeg længe har mødt

29. november 2022

Kære Elba,

Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft denne oplevelse i vores butik i Illum - det er selvfølgelig ikke acceptabelt.
Vi vil informere den butiksansvarlige omkring din oplevelse, så vi fremover kan give den bedst mulige service i butikken.

Vi håber du vil give os en chance til 🖤