Banner for LAKOR

LAKOR Anmeldelser

3.121

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 540 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne roser gennemgående den utroligt høje kvalitet på varerne og de sjove, unikke designs, mens de samtidig fremhæver den lynhurtige levering. Mange glade købere sætter stor pris på den fantastiske kundeservice samt de fine, personlige hilsner og ekstra ting, der ofte følger med i forsendelsen. Dog nævnte nogle personer, at leveringstiden af og til kan tage lidt længere tid, hvilket ofte skyldes fragtfirmaets håndtering. En lille gruppe anmeldere bemærkede desuden, at de stødte på mærkbare udfordringer med forkerte størrelser ved modtagelsen af tøjet, eller at udvalgte populære varer var udsolgt på hjemmesiden.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere er generelt meget tilfredse med produkterne og fremhæver især de sjove designs, den gode pasform... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten med stor tilfredshed. Forbrugere roser de fede designs,... Se mere

Delivery service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med leveringsservices, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig ekspedition... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over den gode service og kompetente betjening. Forbrugere... Se mere

Order

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med bestillings- og leveringsprocessen. Mange fremhæver, at det er... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har flere stykker tøj fra Lakor, og både kvalitet og design er virkelig godt. Derudover kan man i denne lille butik ovenikøbet opleve de sjoveste, hyggeligste og måske underligste ting. Det kan være a... Se mere

LAKOR butik KBH. Super service, fed stemning og flot udsmykning af butikken. Jeg fik både købt nogle kopper, et par t-shirts m.v. og fik historien bag "flip the bird" og ikke mindst en pibe til kørert... Se mere

Bestilte skjorte og shorts fra den nye kollektion lavet i samarbejde med Sport-Cola Hurtig levering. Desværre var skjorten for lille og det var fredag så ringede for at hører om man evt kunne bytte... Se mere

Hurtigt levering God kvalitet! Fedt at de støtter op om et godt formål når man køber deres produkter Jeg var virkelig imponeret over gaveindpakningen! Både æsken, lakridspiben og klistermærke V... Se mere

1. nr. 1 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik
  2. nr. 7 af de 105 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 4 af de 67 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  4. nr. 1 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik

Om LAKOR

LAKOR er et out-there tøjbrand skabt til uventede eventyr.

Vi sætter nostalgi ind i en moderne kontekst med tidløse designs og et glimt i øjet. Vores mission er at inspirere dig til at starte dit eventyr, der hvor Wi-Fi forbindelsen slutter. #æxplore

Kreativitet

LAKORs kreative univers er skabt af designer Lasse Kornum. Han er den kreative katalysator, som samler ideerne og formidler fantasien gennem sin karakteristiske streg.

Ansvarlighed

Vores mål har hele tiden været at drive vores virksomhed på en måde der ikke overbelaster miljø og natur. Selvfølgelig i valg af metervarer, men i lige så høj grad ved at se på produkternes livscyklus. Hvor lang er produkternes levetid? Og hvordan genbruger man udtjente produkter?

Æxplore

"Æxplore" beskriver den evige nysgerrighed som driver os til at gøre tingene anderledes og bedre. Lysten til hele tiden at udforske nye muligheder og finde nye inspirationskilder. Det er også et udtryk for hvordan vi med afsæt i vores danske rødder søger de store eventyr – en kombination, der ofte kommer til udtryk i vores designs.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(3.121)

670 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Spændende varer

Spændende varer - og hurtig ekspedition. Flot!

26. februar 2026

Halløj Lone
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌊 Tak også fordi du tog dig tid til at anbefale os – det sætter vi stor pris på.

Hvor er det dejligt at høre, at både varerne og ekspeditionen gjorde et godt indtryk 🐟

Alt ok

Der er ikke noget at udsætte på lakor - og hjemmesiden er oven i købet sjov

28. januar 2026

Ohøj Steffen

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌊😄 Det er dejligt at høre, at alt spiller – og ekstra skønt, at hjemmesiden også kan trække et smil frem 🐟🧭

Ha’ en rigtig god dag

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Holder længe og er flotte og sjove.

23. februar 2026

Halløj Jørn
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌊🧵
Hvor er det skønt at høre, at du både synes, produkterne er flotte, sjove og holder længe – det er præcis den kombination, vi går efter 🐟

Tina | LAKOR 🛟

Alt ved Lacor er fantastisk.

Alt ved Lacor er fantastisk.

27. januar 2026

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌊🧭

Det er jo den slags ord, der får os til at smile hele vejen ned til havnen 🐟✨
Tusind tak for opbakningen – det betyder mere, end du aner.

Ha’ en fantastisk dag

Super kvalitet

Super kvalitet! 👌🏻

18. februar 2026

Hej Mette
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️👌🏻
Det er skønt at høre, at kvaliteten rammer plet – det gør os virkelig glade 🐚

Tina | LAKOR 🛟

Hurtig levering. T-shirt er af en rigtigt god kvalitet. God pasform.

Ohøj Mads
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️

Det glæder os at høre, at både levering, kvalitet og pasform lever op til dine forventninger – det er lige sådan, det skal være 👕

👏🥳🤸👌🌊

👏🥳🤸👌🌊
Altid flot og godt 🌻

Ohøj Susanne
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 👏🥳⚓️

Det er jo ren jubel at læse – vi elsker energien! 🤸🌊🌻
Hvor er det fedt at høre, at det altid spiller og ser godt ud 🙌🐚

Ha’ en fantastisk dag
Tina | LAKOR 🛟

Altid søde og fantastiske mennesker og…

Altid søde og fantastiske mennesker og god service 👍Tak for det🤗

Hej Jette
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️
Hvor er det skønt at høre, at du oplever os som både søde og fantastiske – og at servicen lever op til det 🙏🤗 Det gør os virkelig glade.

Fantastisk kundeservice

Hej Tine
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️
Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede fantastisk kundeservice – det betyder virkelig meget for os 💙

Tina | LAKOR 🛟

Kvalitets produkter og dansk firma

Kvalitets produkter og dansk firma, varm anbefales!

5. februar 2026

Hej Joanna
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️
Det betyder meget for os, at du både fremhæver kvaliteten og at vi er et dansk firma – tusind tak for den varme anbefaling 🐚

Super lækre t-shirts

Super lækre t-shirts

Ohøj Carsten

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for t-shirtsene – vi gør os umage med både kvalitet og komfort 👕

Hurtigt og problemfrit.

11. februar 2026

Halløjsa Anni

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️

Skønt at høre, at det hele gik let og hurtigt – og at både kvalitet og pris lever op til dine forventninger. Det sætter vi stor pris på 🐚

God shoppeoplevelse

Let,hurtig ekspedition og levering.
Tøj af god kvalitet og pris.

Hej Betina
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌊🛍️
Det glæder os at høre, at hele shoppeoplevelsen var let og hurtig – og at både kvalitet og pris lever op til forventningerne 🐚

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside. God information ang kvalitet og størrelse
Hurtig ekspedition og levering.

Hejsa Kirsten

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⚓️

Det glæder os, at du oplever hjemmesiden som overskuelig og informativ – og at både ekspedition og levering gik hurtigt.

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🐚

God kvalitet

13. februar 2026

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️
Dejligt at høre, at både levering og kvalitet levede op til forventningerne – det er præcis sådan, vi gerne vil have det 🐚

Flot tshirt 😊

Flot tshirt 😊
Super levering😊
Lækker bonus =lakridspibe 😊

Ohøj Skipper!
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊⚓️
Hvor er det dejligt at høre, at både t-shirten, leveringen og den lille lakridspibe faldt i god jord – det gør os virkelig glade 🐚

købte fødselsdagsgave hos jer

købte fødselsdagsgave hos jer, og det var fine varer

5. januar 2026

Hej Maja
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🎁⚓️

Det glæder os at høre, at fødselsdagsgaven levede op til forventningerne – vi håber, den bragte smil hos modtageren 🐚

Hurtig hjælp

Søde medarbejdere der hjalp med at bytte størrelse via webshoppen selv om produktet oprindeligt var købt i fysisk butik. Hurtige til at svare og meget hjælpsomme

11. februar 2026

Ohøj og tak for din anmeldelse med de 5 stjerner ⚓️

Det betyder meget at høre, at du oplevede hurtig og hjælpsom service – også på tværs af webshop og butik. Vi gør vores bedste for at finde gode løsninger til vores fantastiske kunder 💙

Tina | LAKOR 🛟

Deres strømper og t-shirts er virkelig…

Deres strømper og t-shirts er virkelig gode - købt i forbindelse med samarbejde med Vanvittig Verdenshistorie

11. november 2025

Ohøj MIkkel
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️
Hvor er det fedt at høre, at både strømper og t-shirts faldt i god jord – via samarbejdet med Vanvittig Verdenshistorie 🎙️🐟

Ohøj!
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⚓️

Godt at høre, at leveringen var både hurtig og præcis – lige som vi ønsker det skal være 🚚