Banner for LAKOR

LAKOR Anmeldelser

3.121

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 540 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne roser gennemgående den utroligt høje kvalitet på varerne og de sjove, unikke designs, mens de samtidig fremhæver den lynhurtige levering. Mange glade købere sætter stor pris på den fantastiske kundeservice samt de fine, personlige hilsner og ekstra ting, der ofte følger med i forsendelsen. Dog nævnte nogle personer, at leveringstiden af og til kan tage lidt længere tid, hvilket ofte skyldes fragtfirmaets håndtering. En lille gruppe anmeldere bemærkede desuden, at de stødte på mærkbare udfordringer med forkerte størrelser ved modtagelsen af tøjet, eller at udvalgte populære varer var udsolgt på hjemmesiden.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere er generelt meget tilfredse med produkterne og fremhæver især de sjove designs, den gode pasform... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten med stor tilfredshed. Forbrugere roser de fede designs,... Se mere

Delivery service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med leveringsservices, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig ekspedition... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over den gode service og kompetente betjening. Forbrugere... Se mere

Order

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med bestillings- og leveringsprocessen. Mange fremhæver, at det er... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

LAKOR butik KBH. Super service, fed stemning og flot udsmykning af butikken. Jeg fik både købt nogle kopper, et par t-shirts m.v. og fik historien bag "flip the bird" og ikke mindst en pibe til kørert... Se mere

Bestilte skjorte og shorts fra den nye kollektion lavet i samarbejde med Sport-Cola Hurtig levering. Desværre var skjorten for lille og det var fredag så ringede for at hører om man evt kunne bytte... Se mere

Hurtigt levering God kvalitet! Fedt at de støtter op om et godt formål når man køber deres produkter Jeg var virkelig imponeret over gaveindpakningen! Både æsken, lakridspiben og klistermærke V... Se mere

1. nr. 1 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik
  2. nr. 7 af de 105 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 4 af de 67 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  4. nr. 1 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik

Om LAKOR

LAKOR er et out-there tøjbrand skabt til uventede eventyr.

Vi sætter nostalgi ind i en moderne kontekst med tidløse designs og et glimt i øjet. Vores mission er at inspirere dig til at starte dit eventyr, der hvor Wi-Fi forbindelsen slutter. #æxplore

Kreativitet

LAKORs kreative univers er skabt af designer Lasse Kornum. Han er den kreative katalysator, som samler ideerne og formidler fantasien gennem sin karakteristiske streg.

Ansvarlighed

Vores mål har hele tiden været at drive vores virksomhed på en måde der ikke overbelaster miljø og natur. Selvfølgelig i valg af metervarer, men i lige så høj grad ved at se på produkternes livscyklus. Hvor lang er produkternes levetid? Og hvordan genbruger man udtjente produkter?

Æxplore

"Æxplore" beskriver den evige nysgerrighed som driver os til at gøre tingene anderledes og bedre. Lysten til hele tiden at udforske nye muligheder og finde nye inspirationskilder. Det er også et udtryk for hvordan vi med afsæt i vores danske rødder søger de store eventyr – en kombination, der ofte kommer til udtryk i vores designs.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(3.121)

670 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har flere stykker tøj fra Lakor

Har flere stykker tøj fra Lakor, og både kvalitet og design er virkelig godt. Derudover kan man i denne lille butik ovenikøbet opleve de sjoveste, hyggeligste og måske underligste ting. Det kan være alt fra sportscola og lakridspiber, til et par timers hyggeligt snitte kursus en fredag aften. Altid hyggelig at besøge Samuel og hans team i den lille kælder på Nørrebro. What's not to like :)

22. maj 2026

Ohøj Marius

Sikke en fantastisk anmeldelse 🙌🐟
Det gør os virkelig glade at høre, at både tøjet, kvaliteten og hele stemningen omkring LAKOR rammer noget hos dig 🌊

Og ja… vi kan nok ikke helt løbe fra, at der nogle gange sker lidt mærkelige (læs fantastiske) ting i vores Kbh-shop 😄🍹🌿
Sportscola, lakridspiber og snittekurser er vel bare en del af pakken.

Tusind tak for de flotte ord om både Samuel og resten af holdet – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi glæder os til at se dig igen til flere hyggelige og måske lidt skæve oplevelser 🐟

Hav en fantastisk dag ☀️

Tina LAKOR 🛟

Modtog min Sports Cola skjorte 👔 Lakor…

Modtog min Sports Cola skjorte 👔 Lakor levere igen et super produkt. Jeg er Fan!!

Ohøj Steven
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Sports Cola skjorten på og fan-status opnået – så bliver det næsten ikke meget bedre 🙌🐟👔
Hvor er det fedt at høre, at samarbejdet har ramt plet hos dig 🌊

Vi sender en stor tak herfra og håber, skjorten kommer med på masser af gode eventyr 🍹🌿
Hav en fantastisk dag ☀️

Tina LAKOR 🛟

Altid god kvalitet og fantastisk…

Altid god kvalitet og fantastisk kundeservice.

Halløj Daniel

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Altid god kvalitet og fantastisk kundeservice – det er svært ikke at smile lidt ekstra af den kombination 🙌🐟
Hvor er vi glade for, at du oplever det sådan 🌊

Vi sender en stor tak herfra og håber, du får masser af gode LAKOR-oplevelser fremover 🌿
Nyd dagen og pas godt på dig selv ☀️

Super kvalitet

Super kvalitet - hver gang👍

8. maj 2026

Ohøj Ole

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

“Super kvalitet – hver gang” … den slags ord bliver vi altså lidt ekstra glade for 🙌🐟
Det er præcis den følelse, vi håber følger med hver eneste LAKOR-pakke 🌊

Tak for den flotte anbefaling 🌿
Håber du får en fantastisk dag derude ☀️

Tina LAKOR 🛟

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos Lakor.
Har købt både i butik og på nettet.
Har også snakket med kundeservice og fået fremragende hjælp af dem.
Kan varmt anbefales.

Halløj Ole

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Det er virkelig dejligt at læse sådan et review 🙌🐟
Hvor er vi glade for, at du har haft gode oplevelser både i butikken, online og i kontakten med kundeservice 🌊

Den slags ord giver ekstra medvind hos os – og tusind tak for anbefalingen 🌿
Tak for at være ombord - vi glæder os allerede til næste gang, du kigger forbi ☀️

Hav en rigtig dejlig dag 🐟

Tina LAKOR 🛟

Hurtig levering og lækker kvalitet

Hurtig levering og lækker kvalitet. Specielt sokkerne er fantastiske

Ohøj Skipper Anders
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Det er jo musik i vores små fiskerører at høre 🙌🐟
Hurtig levering og lækker kvalitet er altid dejligt – men ekstra fedt, at sokkerne har ramt plet 🧦🌊

Vi sender en stor tak herfra og håber, de holder fødderne glade længe endnu 🌿
Ønsker dig en skøn dag ☀️

Nemt at bruge hjemmesiden

Nemt at bruge hjemmesiden

28. april 2026

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Hvor er det skønt at høre, at hjemmesiden var nem at finde rundt i – og at leveringen også kom hurtigt frem 🙌🐟
Det må gerne være både enkelt og hurtigt hele vejen igennem 🌊

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit LAKOR-køb 🌿
Hav en fantastisk dag derude ☀️

Dag til dag,rigtig vare

Dag til dag,rigtig vare
Kan ikke være bedre

Ohøj Jens
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Dag-til-dag levering og den helt rigtige vare – så bliver det næsten ikke meget bedre 🙌🐟
Det er lige præcis den oplevelse, vi håber at sende afsted hver eneste dag 🌊

Nyd dit nye LAKOR-grej og alle de gode stunder, der følger med 🌿

Rigtig god dag til dig ☀️

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering
Fede styles.

4. maj 2026

Hej Regitze
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Det er svært ikke at blive glad af ordene “hurtig levering” og “fede styles” i samme review 🙌🐟
Lige sådan en kombi vi elsker at høre om 🌊

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye LAKOR-grej 🌿
Ønsker dig en skøn dag videre ☀️

Tina LAKOR 🛟

Hurtig leverance god kvalitet behagelig…

Hurtig leverance god kvalitet behagelig farverig

29. april 2026

Halløj Allan
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Det lyder som en skøn kombination – hurtig levering, god kvalitet og noget der både er behageligt og farverigt 🙌🐟
Lige præcis den slags vi elsker at sende ud i verden 🌊

Håber det bringer lidt ekstra farve til hverdagen 🌿🎨
Rigtig god dag til dig ☀️

Super gode kvalitet og hurtig levering

Super gode kvalitet og hurtig levering

Bestilte noget der fra mandag og det var der allrede trisdag gode kvalitet på på de ting jeg bestilte komemr klart til at købe mere der inde fra, enste lille minus er dog mulighed for at vælge flere pakkeshop end dem der lige at trættes på ens adr.

Halløj Skipper Tobias
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Hvor er det fedt at høre, at både kvaliteten og leveringstiden spiller – fra mandag til tirsdag, det må man sige er hurtigt 🚚💨🐟
Og ekstra dejligt, at du allerede overvejer at handle hos os igen 🙌

I forhold til pakkeshops forstår vi godt din pointe 👍
Det er desværre ikke noget, vi selv styrer – det er fragtfirmaet, der bestemmer hvilke muligheder der vises ud fra adressen 📦

Vi håber, du får masser af glæde af dine nye LAKOR-items 🌊
Hav en dejlig dag derude 🌿
Tina LAKOR 🛟

Virkelig ekstrem god service hurtig levering

Hurtig levering. Desværre var skjorten for lille og det var fredag så ringede for at hører om man evt kunne bytte i en samebejdsbutik så vi kunne bruge skjorten i weekenden. En ansat tilbød at kører forbi med en når hun havde fri fra arbejde da vi boede i samme by. Virkelig god service og tøjet er super kvalitet og weekenden er reddet

8. maj 2026

Ohøj Dorthe
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Hold nu op en historie – det er jo lige til en lille LAKOR-fortælling i sig selv 🙌🐟
Hvor er det fedt, at det hele flaskede sig til sidst, selvom størrelsen drillede lidt – og at weekenden blev reddet alligevel 🌊

Vi er virkelig glade for at høre, at både service og kvalitet spillede, og at Sport-Cola samarbejdet kom godt i brug 🍹
Den slags oplevelser betyder alverden for os 🌿

Håber I fik en fantastisk weekend – og at skjorte og shorts får mange flere gode dage fremover ☀️

Hav en skøn dag videre 🌾

Hurtigt service og rigtigt god t-shirt

Hurtigt service og rigtigt god t-shirt

1. maj 2026

Ohøj Brian
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Fedt at høre, at både servicen sad lige i skabet – og at t-shirten gør det samme 🙌🐟
Det er præcis sådan en oplevelse, vi går efter 🌊

Håber du får masser af gode dage i din nye LAKOR tee 🌿
Nyd dagen derude ☀️

Hurtigt levering

Hurtigt levering

30. april 2026

Ohøj Kjeld

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Det lyder som om, det gik stærkt – præcis som det skal 🚚💨🐟
Tak fordi du tog dig tid til at give os et par ord med på vejen, det sætter vi stor pris på 🙌

Vi håber, du bliver glad for dit LAKOR-grej 🌊
Ønsker dig en rigtig dejlig dag 🌿

God kundeservice

Stabil indpakning, hurtig levering og god kvalitet

27. april 2026

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌱

Hvor er det fedt at høre, at både kundeservice, indpakning og levering har spillet – og at kvaliteten lever op til forventningerne 🙌🐟
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, det betyder mere end du tror 🌊

Vi håber, du får masser af glæde af dit LAKOR-grej fremover 🌿
Hav en skøn dag derude 🌞

Tina LAKOR 🛟

Fede og sjove varer men kvaliteten på…

Fede og sjove varer men kvaliteten på t-shirt og print er ringe ift pris

18. juni 2025

Ohøj Thomas
Tak for din anmeldelse med 3 stjerner 🌿 Vi er glade for, at du synes om vores designs ⚓️
Vi er naturligvis ærgerlige over, at kvaliteten ikke har levet op til dine forventninger – det tager vi med os videre i vores arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Ønsker dig en god dag 🐟

Genialt

Elsker deres designs og kvaliteten. Samtidigt får man lidt ekstra med og leveringen er hurtig. Der er ingen problemer

4. december 2025

Halløj Konrad

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌿

Det er virkelig fedt at høre, at både design, kvalitet og levering spiller for dig ⚓️ Og at de små ekstra detaljer også bliver lagt mærke til – det gør os glade 🎁

Håber du får en skøn dag 🐟

Handle først fysisk i Aalborg

Handle først fysisk i Aalborg - super service med det jeg købte der - dernæst handlede jeg på jeres net shop - da størrelsen på den skjorte jeg måtte have ikke var i den fysiske butik

28. april 2026

Ohøj Carsten!
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌿
Det er virkelig dejligt at høre, at du både havde en god oplevelse i butikken i Aalborg og efterfølgende på webshoppen ⚓️
Vi gør os umage for, at servicen hænger sammen hele vejen rundt – også når jagten på den rette størrelse fortsætter online 👕

Ønsker dig en skøn dag 🐟

God!

22. april 2026

Halløj Cecilie
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌿
Skønt at høre, at du oplevede god service ⚓️ Det er lige præcis det, vi stræber efter hver gang 🐟

Håber du får en dejlig dag
Tina | LAKOR 🛟

Fantastisk service meget ærligt svar og…

Fantastisk service meget ærligt svar og hurtig løsning. Elsker produkterne og deres motiverne.

23. april 2026

Ohøj Skipper Camilla
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌿

Det er skønt at høre, at du oplevede både ærlig service og en hurtig løsning ⚓️ Og hvor er det dejligt, at du er glad for både produkterne og motiverne 🎨👕

Hav en rigtig god dag 🐟