Virksomheden har svaret
Fått mycket säljsamtal från detta bolag trots att mitt nummer är NIXat. Det löste sig genom 1 samtal till kundtjänst och Matteo löste det direkt, mycket trevligt bemötande.
Virksomheden har svaret
Upplevelsen vid försäljningstillfället upplevde jag som stressigt, men vid min kontakt med supporten en vecka senare så kändes upplevelsen mycket bättre och jag fick bra återkoppling och hjälp med mit... Se mere
Karlavagnstorget 2B, 417 50, Göteborg, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Lajka
Förlängde mitt teleabonnemang via Lajka. Bra pris och smidig kontakt. Är nöjd med tjänsten.

Besvarelse fra Lajka
Blir uppringd för att få ett toppen erbjudande, tackade såklart JA. Ringer gamla operatören. Dom erbjuder billigare, ringer tillbaka för att ångra flyttan. Då får jag prata med Alex ☺️ super trevlig kille som ger ännu ett erbjudande för 4 använda till ett pangpris. Kunde inte motstå, så valde ändå att byta till tre 😀 tycker att servicen, samtalet, allt i helhet var dunder!!! Tack verkligen för bra bemötande och trevligt samtal. 😀😀😀

Besvarelse fra Lajka
Kan bara rekommendera, rakt igenom proffsiga, kunniga och tillmötesgående!
Anna i kundtjänst är en klippa!

Besvarelse fra Lajka
Väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst

Besvarelse fra Lajka
Ett trevligt bemötande av er personal. Bra pris på ert erbjudande. Väldigt hjälpsam personal.

Besvarelse fra Lajka
Trevligt och glatt bemötande och bra inställning till hjälp och att snabbt räta ut frågorna. Hade revliga samtal med både Matteo och Molly . Mvh Håkan

Besvarelse fra Lajka
Upplevelsen vid försäljningstillfället upplevde jag som stressigt, men vid min kontakt med supporten en vecka senare så kändes upplevelsen mycket bättre och jag fick bra återkoppling och hjälp med mitt ärende.

Besvarelse fra Lajka
Det gick snabbt att komma fram till kundtjänst.

Trevliga kontakter!
Först med säljaren William som lotsade mig till mycket bra avtal med 3.
Även Alex på kundtjänst som rätade ut ett par frågetecken jag hade på ett trevligt och proffsigt sätt.
Väldigt nöjd med Lajka!

Besvarelse fra Lajka
Jag har fått en så bra hjälp med mitt avtal. Rekommenderar verkligen. Distansavtal gäller ju alltid 14dgr så skulle du hitta något bättre går det att avbryta. Men I mitt fall blev det bara bättre och bättre. Spar nu 500kr/mån super

Besvarelse fra Lajka
Jag har nyligen gjort ett familj mobilabonnemang avtal med en professionell anställd som heter Matteo det var lite krångligt i början men hans kunnighet och trevliga sättet att hantera situationen fick mig att ha tålamod hela vägen tills abonnemanget gick igenom så han och hela lajka får på en skala från noll till tio Matteo får 10 utan tvekan…

Besvarelse fra Lajka
Jag måste berömma företaget för de har sådan bra service känsla till mig som kund.

Besvarelse fra Lajka
Jag fick prata med en väldigt trevlig person på kundtjänst som hette Matteo. Han hjälpte mig snabbt att reda ut mina frågor.

Besvarelse fra Lajka
Bra kundservice. Fick hjälp med det jag funderade över, trevlig personal.

Besvarelse fra Lajka
Fick snabb hjälp av Lajka’s duktiga medarbetare Matteo och William att byta mitt telefonabonnemang.

Besvarelse fra Lajka
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp. Rekommenderar till vem som helst.

Besvarelse fra Lajka
Varning för detta företag! En anställd (Amanda) ringde mig och sa att hon ringer från Lajka och att hon skulle sänka priset på mina abonnemanger. När jag direkt söker upp Lajka på nätet så får jag inte fram något. Jag förklarar tydligt att jag inte vill byta operatör, men då säger hon ”nej nu har du nog förstått fel, du ska inte byta operatör utan bara få en prissänkning”. När hon skickar mailförslaget på mail så står det Operatörsbyte till TRE. Jag påpekar det och hon säger detta var ju för sju år sedan.. Jag säger återigen att jag inte ska byta operatör och tackar för samtalet, men hon lägger direkt på luren. Varning för detta bluffföretag!!!!!

Besvarelse fra Lajka
Att ångra sig gick snabbt o enkelt, Matteo hjälpte mig proffsigt!

Besvarelse fra Lajka
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.