Laguna Treasures Anmeldelser

4,8

Die Kommunikation war sehr 👍 Die Betellung wurde schnell bearbeitet und der Versand ging auch sehr schnell. Meine Bestellung war sehr liebevoll verpackt. Die Produkte sind ein Traum und ein kleines... Se mere

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Laguna Treasures. De sieraden stralen echt de ultieme surf- en strandvibe uit – perfect voor iedereen die van de zee houdt. De kwaliteit is top, de verze... Se mere

Ich habe bereits mehrere Ketten von Laguna Treasures und bin super zufrieden. Die Ketten, als auch die Anhänger sind wunderschön und toll verarbeitet. Ich hatte noch eine Frage zu der Bestellung und w... Se mere

1. Smykkedesigner

Laguna Treasures is a jewellery and fashion brand for Treasure Hunters and Wave Riders. Everything we design is inspired by the beach, the ocean and the surf lifestyle. All our collections are made to help you experience and capture your most precious moments and to stay connected to your favourite place anytime, anywhere.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Liefde voor kleine ondernemingen

Hele leuke sieraden, fijne kwaliteit en echt met aandacht en liefde ingepakt, cadeautje om uit te pakken :)

In deze tijden dat alles massaal geproduceerd word vind ik het sowieso heel leuk om te zien dat er wel nog kleine ondernemers zijn die met zorg en liefde zelf hun producten ontwerpen en maken, dus daarvoor alleen al support!

11. februar 2025

Besvarelse fra Laguna Treasures

Bedankt Charlotte, heel fijn dat je mij als kleine ondernemer steunt en mijn werk waardeert!

Top producten voor liefhebbers

Blij met mijn bestelling! Hij kwam snel binnen en alles zag er superverzorgd uit. De personal touch laat zien dat deze shop oprecht en met liefde handelt 🤙

24. januar 2025

Besvarelse fra Laguna Treasures

Bedankt voor je mooie review!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen
En snel geleverd

29. januar 2025

Besvarelse fra Laguna Treasures

Ah super! Fijn dat ik je goed heb kunnen helpen! Veel plezier met je treasure💙

In goede orde ontvangen, maar helaas was de zending niet helemaal compleet

Ik werd goed op de hoogte gehouden. Snelle levering en goed verpakte bestelling!
Maar bij opening van het doosje met het kettinkje van Green Onyx zag ik dat de schakel om dicht te maken ontbrak! Dus heb ik een retourlabel met antwoordnummer bij LagunaYreasurrd aangevraagd!
Ik wil natuurlijk een compleet kettinkje krijgen!

5. oktober 2024

Besvarelse fra Laguna Treasures

Hoi Martijn. Vervelend dat er wat mis is gegaan met je bestelling maar helaas kan dat wel eens gebeuren met handmade exemplaren. Natuurlijk zorg ik dat je een nieuwe ketting krijgt. Sorry voor het ongemak. Leonie

Eindelijk wat ik zocht!

Goede, snelle en nette verzending. Super mooi sierraad! Ik krijg er veel complimenten over.

24. august 2024

Besvarelse fra Laguna Treasures

Heel erg bedankt voor deze mooie review!!…en je aankoop!

Kwalitatieve, handgemaakte sieraden die snel verzonden worden!

Totaal verliefd op de beach-themed sieraden van Laguna Treasures! Ik heb al meerdere keren sieraden besteld en elke keer verbaas ik me weer over hoe snel mijn bestelling binnen is – super fijn! De kwaliteit is ook super goed, producten voelen zwaar/kwalitatief aan en zijn handgemaakt. Mijn parelketting draag ik bijna dagelijks en ik krijg er zoveel complimenten over. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar iets bijzonders! 🌊💕

4. juli 2024

Wat een geweldige shirtjes

Wat een geweldige shirtjes! Super service, kwaliteit en snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen.

25. juni 2024

Ah heel leuk! Bedankt!

Super !

Super !! Qualité de l'envoie au top, en plus des petits autocollants en cadeaux ! Vraiment contente.

Temps de réception du colis un peu long mais cela viens du fait que l'envoie était en France.

Reste à voir la qualité du produit (boucles d'oreilles) mais à première vue ça a l'air très bien.

20. juni 2024

Merci! So kind of you!

Aanrader!

Snelle verzending, top product en ontzettend vriendelijke behandeling. Ik ben fan!

21. juni 2024

Bedankt!

Toffe shop en dito producten!

Superleuke shop! Wordt er helemaal hebberig van. De ene ketting is nog leuker dan de andere. Heb inmiddels al een aantal bestellingen gedaan en iedere bestelling is weer een cadeautje om te ontvangen: je kan zien er dat veel zorg, aandacht en liefde in zit. Alles is mooi ingepakt en de kwaliteit is echt top! Ik draag de kettinkjes ook onder de douche en met sporten en zien er nog steeds uit als nieuw! Communicatie met eigenaresse is ook prima! Had vraag over bepaalde hanger en kreeg al binnen een uur een reactie van haar. Al met al een dikke aanrader!

19. juni 2024