Laglappen Anmeldelser

3,7

Bestilte en æske trykknapper med tang. Levering var ikke så hurtig og desværre var knapperne af en ringe kvalitet.

Virker fint. Dog var første levering lidt langsom, og da den endelig kom, så meddelte postnord at den var sendt retur (men den lå i postkassen da jeg kom hjem), så laglappen sendte en ekstra (som ko... Se mere

Jeg købte "Reparerer skoens hælkappe – Selvklæbende reparationslapper", da mine hverdagssko har fået hul i hælen. De holdt 2 dage, så var der klister og et krylllet lap, som gjorde skoens stand værre... Se mere

Jeg havde bestilt nogle skulderpuder, men fik ikke det jeg havde bestilt. Skrev til deres kundeservice, sendte et billede med det jeg havde modtaget, og fik kort efter en mail hvor de beklagede fejlen... Se mere

1. Reparationstjeneste

På Laglappen samlar vi alla smarta prylar inom enkel lagning. Vi tror på idén att göra det enkelt, roligt och smidigt för fler att förlänga livslängden på sina kläder, skor och prylar. Vi testar och kvalitetssäkrar produkter och skapar intressanta och lättförståeliga guider. Vi erbjuder dessutom en växande kunskapsbank. Denna kunskap överför vi till dig som kund genom ständigt uppdaterade produkttexter, öppna omdömen från våra kunder samt mer informativa bilder som förklarar produkten bättre.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Bedste reflektorer nogensinde!

Jeg har nu for anden gang bestilt hos jer. Og er bare så begejstret! Jeres reflektorer er bedre end dem der sidder på vires flyverdragt i forvejen.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

8. januar 2024

Besvarelse fra Laglappen

Jätteroligt att du ville dela med dig! Så skoj att du blev så nöjd!

Helt tilfreds

Købt reflekser, meget tilfreds med bestillingen og leveringstid, som var ca 3 dage (kigger ikke i postkassen hver dag). Flotte og brugbare produkter. Bland andet en blå reflekstape.

12. december 2023

Hej Lisbeth,

Tack så mycket för den fina recensionen!

Mvh,
Laglappen

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Hurtig levering og nemt at bruge.
Ungerne synes det er sjovt selv at vælge en refleksfigur til jakken.
Skal også have sat noget på mit løbetøj.
Virkelig gode reflekser. Varm anbefaling herfra..
Hvor godt de holder på ved jeg ikke men det må tiden vise.

4. december 2023

Tack för omdömet!

Dårlig oplevelse, til bedre oplevelse

Der var ikke vejnavn på forsendelsen, den blev returneret.
Jeg sendte en mail, med vejnavnet, og bad om at få pakken gensendt.
Har hverken fået pakken eller svar på mailen. Så alt i alt en dårlig oplevelse.
Det hjalp med en dårlig anmeldelse, har nu fået min vare, så opgraderet fra 1 til 3 stjerner

3. november 2023

Hej Jens,
Det var tråkigt att höra om din upplevelse men vi kan inte se att du mailat oss. Kontakta oss gärna på kundtjanst@laglappen.se

Advarsel!!! Hold jer langt væk fra dette firma

Advarsel - Hold jer langt væk fra dette firma.
Fup og svindelfirma
Pengene bliver trukket øjeblikkelig ved bestilling for snart 2 måneder siden.
Varerne er aldrig blevet leveret. Har skrevet til kundeservice mange gange, men de svarer blot at de beklage det mange gange. Har krævet mine penge retur flere gange. Hvortil de svarer: Vi beklagar verkligen att du ännu inte har mottagit återbetalningen.
En återbetalning har registrerats, men vi behöver granska detta närmare med Svea.

Vi arbetar aktivt med att lösa detta och kommer hålla dig uppdaterad.
Min tålmodighed er nu opbrugt og jeg vil have mine penge igen!

6. november 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hej Tina. Vi har varit i kontakt med Svea som sköter betalningarna och sett till att återbetalningen är hos dig inom några bankdagar. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om det är något annat vi kan hjälpa dig med.

Elendig service, hold dig væk.

Hvad er status på min ordre Ordre #227996???

Det er ikke muligt at komme i kontakt med jer, beggeb jeres email har serverfejl.

20. november 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hej Fabrice Knecht och tack för ett trevligt meddelande! Det är möjligt att komma i kontakt med oss på kundtjanst@laglappen.se. Vi har inte fått något meddelande från dig. Hur som helst så beställde du den 12:e november kl 18:30 och din försändelse levererades onsdag den 15:e kl 14:03.

Havde bestilt lapper til

Havde bestil lapper til hestedækkener, varen kom relativ hurtig men det virker ikke som lovet, på trods for at jeg har gjort som brugsanvisning viser.

8. november 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hejsan Sille! Nu vet vi inte riktigt vad du syftar på inte fungerar som lovat varför det blir svårt för oss att hjälpa till - vilket vi är här för att göra.

Produkten är super och har betyg 4,6 av 331 verifierade omdömen.

Senaste recensioner står det:

"Bästa jag vet! ❤️" "Perfekt till revor i hästtäcken" och

"Enklaste sättet att laga hästtäcke på, samt ytterst effektivt. Som med allt, följ instruktionerna och det sitter även efter tvättar 🙌🏻".

Med andra ord är vi helt säkra att vi kan hjälpa till och få det att fungera även för dig. Hör gärna av dig till kundtjanst@laglappen.se så får vi ihop lista ut vilket moment du missade.

Fortryder mit køb

Fortryder mit køb ! Vare ikke kommet.

Jeg har skrevet 2 mails uden at få svar.
Havde regnet med at jeg ville få min bestilling hurtig, men der er nu gået 14 dage…

Ting fra kina har hurtigere levering ind nabo landet. Skuffende…

Pengene er trukket, men ingen tracing nr eller andet modtaget… !!

10. oktober 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hejsan Lea och jättetack för ett trevligt meddelande. Du la din beställning onsdag den 11 oktober. Samma dag skickade vi ut din order. Enligt Postnord levererade din försändelse på måndag den 16:e oktober kl 08:43.

Vi har inte fått något meddelande av dig förrän nu. Vi kommer även svara dig på ditt mail. Vi har dock inte blivit kontaktad av dig tidigare.

Önskar dig en trevlig kväll och tack så hjärtligt igen

Hälsningar,
Team Laglappen

Uppdatering: Vi ser nu att du angett fel adress.

Forfærdeligt!!

Forfærdeligt!!! Kuverten mangler venstre hjørne???Efter 1 måneds ventetid får jeg en forsendelse og brev fra Posten Norge, at sending blev udsæt for skade under postbehandlingen, indholdet mangler. Og posten har ikke erstatningsansvar for uregistrerede postsendinger ...

4. oktober 2023

Besvarelse fra Laglappen

Ajdå, vi förstår att detta inte var kul för dig. Hör av dig till kundtjanst@laglappen.se så hjälper vi dig snabbt som blixten.

Har bestilt lapper til mine sko den 31…

Har bestilt lapper til mine sko den 31 august, nu 3 uger efter har jeg intet modtaget eller hørt. Pengene blev dog hurtigt trukket fra kontoen af.

31. august 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hej Mikael och tack för ett trevligt meddelande! Tack för att du också kontaktade oss på kundtjanst@laglappen.se. Som vi skrev till dig så har din försändels skickats tillbaka till oss pga ofullständig adress. Men jag ser nu att du fått ett omskick så vi hoppas naturligtvis att du blir nöjd.🌸

Fup!

Pengene trækkes med det samme og siden har jeg hverken modtaget en faktura, info om levering og har i øvrigt heller ikke modtaget mit produkt. Det er det rene fup! Kæmpe skuffelse!

1. september 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hejsan Elisa och supertack för ditt meddelande! Vi ser att du beställde av oss på söndagen den 3 september. På måndagen skickade vi iväg din beställning och enligt Postnord levererades din order till din brevlåda på torsdag den 7 september. Du är välkommen att höra av dig till kundtjanst@laglappen.se. Ha en trevlig dag 🌸

Sløv -eller ingen? - levering

Bestilte lapper den 19. august og har endnu ikke fået andet end ordrebekræftelse.
Den "hurtige" levering er ikke sket her - men pengene var åbenbart gode nok til at blive trukket.

28. august 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hejsan Peter och jättetack för din feedback! Vi vill naturligtvis hjälpa till. Kontakta oss gärna på kundtjanst@laglappen.se om du inte redan gjort det. Betalsätt och när pengarna dras är något som våra kunder själva beslutar kring. Väljer du att betala direkt så dras pengarna alltid innan beställd vara kommit fram. Väljer du att betala senare så betalar man senare. Vi tackar dig så hemskt mycket för ditt omdöme och som sagt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi vill alltid hjälpa till såklart. Önskar sig en trevlig dag!

Dårlig kundeservice, længere leveringstid og ubrugelige produkter!

Jeg modtog mine vare EFTER de mange dage der stod det kunne tag (tror det var 12-16 dages levering), inden de kom skrev jeg hvor de blev af, men har intet svar fået.
Nu har jeg lige forsøgt at stryge nogle af strygermærkerne på noget tøj, og de hænger overhovedet ikke fast.

23. august 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hejsan Emilie och supertack för ditt omdöme! Kan vi på något sätt hjälpa till är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjanst@laglappen.se. Här på Trustpilot har vi ingen chans att hjälpa dig då vi behöver din e-post eller namn på orderbekräftelsen. Vi siktar på att alla våra användare av våra produkter är nöjda så kontakta oss gärna.

Advarsel - Hold jer langt væk fra dette firma.

Fup og svindelfirma
Pengene bliver trukket øjeblikkelig ved bestilling for over en måned siden. Varerne bliver dog ikke leveret. Har skrevet til kundeservice mange gange, men de svarer aldrig tilbage. Har krævet mine penge retur, og det reagerer de heller ikke på.
Måske man skulle overveje en politianmeldelse.

22. august 2023

Besvarelse fra Laglappen

Hej Allan och stort tack för att du kontaktar oss även här på Trustpilot. Vi har fått 5 mail av dig och vi svarar på samtliga mail men inte på något mail har du återkommit med svar nämligen om din adress stämmer eller inte. Om adressen inte stämmer så skickar vi nämligen om försändelsen till felaktig adress. Därför vill vi försäkra oss om att adressen du uppgivit är korrekt. Har du ännu inte mottagit din vara behöver du svara på våra mail där du intygar att adressen är rätt. Annars blir det jättesvårt för oss att hjälpa till. Stort tack på förhand!

Ikke den bedste kvalitet.

Købte båe de selvklæbende hælkappe og lapper til at sy på albuerne på en trøje.
Hælkapperne holder endnu, men albuelapperne er i stykker efter at trøjen har været brugt i 3 dage. Så det var spildte penge og spilt arbejde at sy dem på.

9. juni 2023