1. Jeg fik hurtigt min vare. 2. Jeg havde ikke set, at jeg samtidig med købet automatisk blev koblet på et abonnement. Da jeg bagefter fik læst ordentlig på teksten udmeldte jeg mig inden fristen, o... Se mere
Svindel, de trækket fast hver måned 179 kr uden accept, og pludselig et stort beløb 5632 kr, uden jeg har købt noget. Har aldrig handlet hos dem, de trækker bare pengene på min konto, men nu bliver de... Se mere
Ja som mange andre så glemmer Lagerby klart at fortælle at de automatisk bruger vores detaljer til gentagne gange at snuppe kr 179 fra vores Kredit Kort, jeg har anmeldt dem for bedrageri. De svarer a... Se mere
Hej Lagerby Desværre ikke ok firma dog dette De har tilbagesendt et medlemskab kr 179,00 pr måned i 6 mdr. som jeg ikke vidste jeg var medlem af og dermed har de tilbagebetalt det hele . J... Se mere
Lagerby er en medlemsklub, hvor du kan købe alle vores produkter til indkøbspris med gratis fragt. Prøv Lagerby+ og køb til fast lav pris for kun 179 kr. /md.
65 London Wall, EC2M, London, Storbritannien
De sælger forskellige varer. I virkeligheden opretter de et abonnement for en - uden at nævne det i noget fremsendt materiale. Man betaler således kr. 179 pr mdr., uden at have givet tilsagn. Det er rent svindel og nok derfor firmaet er London baseret.
Efterskrift. Firmaet har lovet at refunderer. Afventer dette.

2dejlige lamper hurtig levering lige i postkassen med dao👍

Besvarelse fra Lagerby
Rimelig go pris , lidt misvisende, med hvem og hvornår levering vil finde sted . Men okay tilfreds

Svineri over alle grænser
Jeg har i 2023 købt 2 fnugruller til 39,- og i den forbindelse - har Lagerby aktiveret et abonnement, som jeg ikke helt har haft styr på.
Derfor har de siden aug 2023 trukket kr. 179,- kroner. Jeg har aldrig siden handlet hos dem - og kommer heller ikke til det.
Burde selvfølgelig have tjekket mon konto bedre :-(
SÅ PAS PÅ DERUDE - NOGLE TJENER DERES PENGE FOR NEMT - BONDEFANGERI

Besvarelse fra Lagerby
Har købt 2 små lamper, hvoraf den ene ikke virkede - pakken var ret ramponeret da jeg modtog den. Det blev anmeldt, men jeg skulle sende videofilm mm, så det opgav jeg og kasserede lampen, det var et beskedent beløb. Senere opdager jeg, at jeg bliver trukket 179 kr, og skriver til firmaet, der dog ikke svarer. I dag læser jeg om andre på trustpilot der kan fortælle at man åbenbart er medlem af et eller andet når man køber en lampe, og det bliver trukket med 179 kr om måneden. Det kalder jeg svindel. Jeg har atter skrevet til firmaet for at få det stoppet, men det er svært, når det er op til firmaet hvad de vil svare på. Jeg afventer firmaets svar på min henvendelse, ellers bliver det en politianmeldelse for svindel.

Besvarelse fra Lagerby
Varen levede op til min forventning- og modtagelsen af varen fik jeg 1 1/2 døgn efter bestillingen.

Besvarelse fra Lagerby
Det gik, som jeg håbede, så kan jeg ikke forlange mere.

Besvarelse fra Lagerby
Modtog hvad jeg havde bestilt til tiden - uden problemer.

Besvarelse fra Lagerby
Maskinen virker ikke som jeg har set i VDO.😔

Besvarelse fra Lagerby
Lidt langt leveringstid men de kom ellers god service

Besvarelse fra Lagerby
Det var ok og pakken var ikke ødelagt også kom det endda helt op til min dør og det var jo godt

Besvarelse fra Lagerby
Hurtig levering og lampen svarede til mine forventninger

Besvarelse fra Lagerby
De har trukket 49 kr. 1/8-23 og efterfølgende 179 kr. Jeg har ingen mails fået fra dem, og jeg kan ikke forstå hvorfor de trækker penge fra mig, når jeg intet har købt hos dem!!
Svindel firma..

Besvarelse fra Lagerby
Jeg købte en lampe billigt og finder ud af der er trukket for et medlemskab på 179kr pr.
Købte på Facebook og der meldte historien ikke noget om et medlemskab.
Syntes det er bondefangeri 😡