Jeg skulle have farvet håret helt lyst, men endte med at ligne Rødhætte. Meget skuffende oplevelse. Salonen har rakt ud for, at ville se mit hår igen og evt farve det om, men efter at have talt med... Se mere
Har kun gode oplevelser hos Lækker. Har været hele møllen rundt i Rødovre. Laser hos Laura, PMU hos Nanna, Hår og spraytan hos Becky og Negle hos Vicky, og alle pigerne får min varmeste anbefaling. Fa... Se mere
Skal man have 1 Klasses service, så skal man besøge Salon Lækker! Utrolig sød personale der yder en professionel behandling. Speciel Nicoline er en kvinde, der ved hvad hun laver. Hun har ordnet mi... Se mere
Jeg vil i aller højeste grad anbefale Lækker Rødovre. Skønt smilende og venligt personale, professionelle men stadig dejlige afslappende. En salon hvor der er plads til en masse smalltalk hvor man s... Se mere
🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.
Smallegade 37, 2000, Frederiksberg , Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Har haft den dårligste kundeservice hos salon lækker i Rødovre. Bliver betjent af becky, hun tilbyder ikke noget at drikke, selv om jeg ligger over 3000 kr .. får nyt hår exstension.
2 måneder senere. Skal jeg sidde hår model. Får at vide jeg skal være der kl.13.00 da jeg ankommer til salonen, og åbner døren. Siger becky: HVAD VIL DU ??
Jeg skal sidde hår model. Tag plads i venteværelset .. efter 30 min, hvor jeg intet får at vide, hvornår jeg kan komme til .. beslutter jeg mig får at forlade salonen da jeg ikke synes det er i orden.. at vente så længe uden, at få at vide hvornår jeg kan komme til .. mega dårlig kundeservice har jeg ALDRIG fået.

Besvarelse fra Lækker
Den værste hårkvalitet . Har haft det i 2 mdr nu og allerede efter en mdr kan det næsten ikke vikles ud. Det én stor knude og når man så kommer ned i forretningen for at få rettet “fejlen”, prøver de at ligge skylden på mig. Desværre for dem bruger jeg kun lækkers egne produkter, så der er ingen ting de kunne komme efter.. selv måtte jeg desværre gå derfra med det samme dårlige resultat, da de ikke selv vil indse at det er deres dårlige “kvalitet-hår” der er skylden.. kommer ikke igen …
Jeg så glad og tilfreds med resultatet af min påsætning af Extensions og mine nærmeste roser det også til skyerne! Derudover er det en upåklagelig service og så guider de en, så man ikke er tvivl om hvordan man behandler sit nye flotte hår🤗🤩👍🏼
Der opstod en fejlbooking via tidtildig.nu men det lykkedes alligevel at blive klippet.
Blev klippet af Louise på Roskildevej, både min hovedbund og look takket mange gange, super fin klip :)
Købte en ponytail under lockdown, for at støtte Salon Lækker, mens de holdt lukkede. Desværre passede farven ikke, og jeg tog den derfor med i salonen lige så snart at de åbnede op, for at bytte den. Fik af vide at det kunne jeg ikke. Jeg havde åbnede den genanvendelig tryklås og taget håret oplag posen for at holde det hen imod mit eget for at bedømme farven. “Så havde den været åbnet, og de kunne ikke tage den retur”, var svaret. Det er meget tydeligt at håret ikke er brugt, emballagen er ikke brudt og de ville sagtens kunne sælge den videre til en der kan bruge den. I stedet for brænder jeg inde med den, og har smidt 900,- ud af vinduet. Meget dårlig service, når man er fast kunde og normalt ligger mange penge, hos dem. Køber ikke fra webshoppen igen ihvertfald.
Bestilte produkt online, hurtig ekspedition og levering👍Super fint det hele
Jeg kan kun sige gode ting om Lækker, for her under nedlukning grundet Corona er der hurtig levering og jeg har altid kun mødt venlig og imødekommende personale i butikken på Frederiksberg,
Super produkter super service og kan klart anbefales ❤ både i fysisk butikker og net handel.
Jeg er fan 💫
Utroligt god service, min pakke gik i stykker under vejs og de sendte mig straks en ny da jeg skrev til dem.
Skøn salon med en masse forskellige behandlinger så man kan få det hele samme sted. Søde mennesker og penge pungen er ikke tøm når man går hjem 😉
Super hurtig forsendelse og fik en bare ny vare da den modtagne var utæt og en del af væsken var røget ud i kuverten.