Jeg skulle have farvet håret helt lyst, men endte med at ligne Rødhætte. Meget skuffende oplevelse. Salonen har rakt ud for, at ville se mit hår igen og evt farve det om, men efter at have talt med... Se mere

Har kun gode oplevelser hos Lækker. Har været hele møllen rundt i Rødovre. Laser hos Laura, PMU hos Nanna, Hår og spraytan hos Becky og Negle hos Vicky, og alle pigerne får min varmeste anbefaling. Fa... Se mere

Skal man have 1 Klasses service, så skal man besøge Salon Lækker! Utrolig sød personale der yder en professionel behandling. Speciel Nicoline er en kvinde, der ved hvad hun laver. Hun har ordnet mi... Se mere

Jeg vil i aller højeste grad anbefale Lækker Rødovre. Skønt smilende og venligt personale, professionelle men stadig dejlige afslappende. En salon hvor der er plads til en masse smalltalk hvor man s... Se mere

1. Skønhedssalon

🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Meget dårlig kundeservice.

Har haft den dårligste kundeservice hos salon lækker i Rødovre. Bliver betjent af becky, hun tilbyder ikke noget at drikke, selv om jeg ligger over 3000 kr .. får nyt hår exstension.
2 måneder senere. Skal jeg sidde hår model. Får at vide jeg skal være der kl.13.00 da jeg ankommer til salonen, og åbner døren. Siger becky: HVAD VIL DU ??
Jeg skal sidde hår model. Tag plads i venteværelset .. efter 30 min, hvor jeg intet får at vide, hvornår jeg kan komme til .. beslutter jeg mig får at forlade salonen da jeg ikke synes det er i orden.. at vente så længe uden, at få at vide hvornår jeg kan komme til .. mega dårlig kundeservice har jeg ALDRIG fået.

25. november 2021
Lækker-logo

Besvarelse fra Lækker

Hej Stina,

Jeg beklager meget hvis du føler dig dårligt behandlet første gang du kom og fik lavet hår hos os, hvis jeg husker rigtigt gik du meget tilfreds ud af døren, så igen beklager jeg hvis du føler dig dårligt behandlet.

Jeg bliver godt nok lidt mundlam når jeg læser din anmeldelse da der er mange ting du undlader at oplyse. For det første har du været inde mange gange til reklamation da du ikke har kunne finde ud af at passe dit hår ordentligt, jeg har været sød at ordne det på vores regning hver gang og gennemgået pleje og vejledning med dig flere gange og jeg har endda givet dig gratis produkter med hjem. Du vælger så at begynde at tage din mand med ind i salonen som har en super dårlig og upassende attitude både overfor mig og min kollega Louise, hvorfor du har et behov for at tage ham med for at intimidere er mig en gåde.. Da vi afslutter det her forløb hvor du har fået gratis produkter med hjem, går du glad og tilfreds ud af døren igen inden du skulle på ferie og jeg hører intet fra dig efterfølgende.

Da du kommer for at sidde model, må jeg rette dig jeg siger slet ikke “hvad vil du” jeg spørger dig pænt hvad du skal her da jeg netop kunne genkende dig og vidste at du ikke havde nogen tid idag (at du skulle side model var jeg ikke blevet informeret om) Da du siger at du skal sidde model oplyser jeg dig om at du kun kan få 100 gram på da det er det der er aftalt, du spørger så om vi ikke kan sætte mere på, hvilket jeg svare at ikke kan lade sig gøre og allerede her kan jeg mærke at du bliver utilfreds da du plejer at få 150 gram på.

IGEN så er du blevet oplyst om at du kunne komme til at vente og at det ville kunne tage lang tid at sidde model da det var en helt ny kursist som skulle lave dit hår.

Da vi er klar til at lave dit hår begynder du at blive rigtig ubehøvlet og vil diskutere en masse, vil ha dine penge tilbage og aflyse tiden så vi står med en kursist der ikke kan gøre hendes kursus færdig! Jeg tænker at det er fordi du ikke har været sikker på hvad du har sagt ja til, da du havde håbet på at kunne få flere gram hår påsat billigere og efterfølgende er blevet irriteret over at, du ikke kunne få det hår som du plejer, og så skulle du bare bruge en dårlig undskyldning for at aflyse tiden.

Da du har forladt salonen er der flere kunder og kollegaer der kommentere på din opførsel da den virkelig var upassende og vi stod med en rigtig ked af det kursist som syntes at det var en rigtig ubehagelig oplevelse..

Da du forlader salonen oplyser jeg dig om at du ikke er velkommen som kunde mere i nogle af salonerne, da din opførsel har været upassende fra start af, så jeg tænker at det er derfor du skriver denne anmeldelse.

Plus din mand har ringet og svinet salonerne til samt mig og mine kollegaer til ejeren Bianca og han har ikke engang været tilstede.

Så jeg kan ikke helt se eller forstå det fra dit synspunkt.

Mvh
Beccy

Den værste hårkvalitet

Den værste hårkvalitet . Har haft det i 2 mdr nu og allerede efter en mdr kan det næsten ikke vikles ud. Det én stor knude og når man så kommer ned i forretningen for at få rettet “fejlen”, prøver de at ligge skylden på mig. Desværre for dem bruger jeg kun lækkers egne produkter, så der er ingen ting de kunne komme efter.. selv måtte jeg desværre gå derfra med det samme dårlige resultat, da de ikke selv vil indse at det er deres dårlige “kvalitet-hår” der er skylden.. kommer ikke igen …

30. august 2021

Super tilfreds…

Jeg så glad og tilfreds med resultatet af min påsætning af Extensions og mine nærmeste roser det også til skyerne! Derudover er det en upåklagelig service og så guider de en, så man ikke er tvivl om hvordan man behandler sit nye flotte hår🤗🤩👍🏼

5. august 2021

Læs det med småt

Købte en ponytail under lockdown, for at støtte Salon Lækker, mens de holdt lukkede. Desværre passede farven ikke, og jeg tog den derfor med i salonen lige så snart at de åbnede op, for at bytte den. Fik af vide at det kunne jeg ikke. Jeg havde åbnede den genanvendelig tryklås og taget håret oplag posen for at holde det hen imod mit eget for at bedømme farven. “Så havde den været åbnet, og de kunne ikke tage den retur”, var svaret. Det er meget tydeligt at håret ikke er brugt, emballagen er ikke brudt og de ville sagtens kunne sælge den videre til en der kan bruge den. I stedet for brænder jeg inde med den, og har smidt 900,- ud af vinduet. Meget dårlig service, når man er fast kunde og normalt ligger mange penge, hos dem. Køber ikke fra webshoppen igen ihvertfald.

12. april 2021