Jeg nåede at være patient i dette lægehus i 10 måneder - det var rigeligt! Jeg er kommet i lægehuset i alt 4 gange inden og i graviditet, lægerne er meget søde og behandler deres patienter fi... Se mere
Jeg er meget tilfreds med Rasmussens lægeteam. Jeg er også glad for den hjælpsomme, praktiske og professionelle assistance, som sekretærerne yder. Jeg er også meget tilfreds med e-mailkorrespondancen... Se mere
laegemail @ gmail.com Denne mail har jeg skrevet til og med dem i 5 år.. som er deres kontakt mail.. MEGET PINLIGT AT ANDRE HAR PERSONLIGE OPLYSNINGER OM MIG Google lægger kortene på bord... Se mere
Kan kun varmt anbefale dem. Får altid en tid samme dag. De er alle sammen venlige og imødekommende, både reseption, læger og sygeplejersker. Kan ikke genkende nogen af de dårlige anmeldelser de h... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kontakt: Kontakt os via selvbetjening Parkering: Løber vi tør for pladser, henviser vitil p-pladsen ved TDC bygningen Lægevagten: Kan kontaktes udenf...
Rædersgade 7, 8700, Horsens, Danmark
- laegernerasmussen.dk
Dejligt lægehus.
Dejligt lægehus.
Forstår ikke helt de anmeldelser herinde.
Har været patient i lægehuset Rasmussen i mange år og har kun godt at sige om huset. Er altid blevet mødt positivt og konstruktivt af læger og sygeplejersker. Sekretærerne kan være en udfordring, qua de tror de skal være et værn for lægerne, men sætter man hælen ned, går det fint.
Jeg bruger fortrinsvis Anders Rasmussen, som tog det meget seriøst, da jeg klagede over blæreproblemer. Hans tilgang endte med, at jeg blev opereret for prostata kræft i tide og er rask idag.
Kan kun anbefale Lægehuset - Lægerne Rasmussen
Verdens bedste bedste læge
Jeg var hos et lægehus, som var fuldstændig uduelig og hvor jeg kæmpede for at blive hørt , da jeg var overbevist om at der var noget galt med mit højre bryst og tiggede og bad om at blive undersøgt i over 18 måneder før jeg fik hjælp, der var min grænse nået og så flyttede jeg til lægerne Rasmussen … Det er det bedste valg jeg nogensinde har taget !!!! Jeg bliver taget alvorligt og de er kompetente og grundige og det har gjort at jeg igen er blevet tryg ved at gå til læge❤️
Anders Rasmussen er fantastisk!!!!!
Helt elendigt
Helt elendigt! Endte med at måtte ringe 112 da vores 10årige havde stærke brystsmerter, og de ikke ville lade os hverken få en tid eller snakke med en læge.
Det er de bedste læger
Det er de bedste læger, der findes. De er altid venlige og imødekommende.
Grov patientsvigt
Hej
Disse læger burde anmeldes for grov patientsvigt og burde få fjernet deres ret til at praktisere. Udover at det som bekendt er en svær kamp at overbevise lægesekretæren om man skal have en tid, har min familie oplevet flere nærmest traumatiske episoder over flere år som patient og vedrørende.
En episode, hvor min mand henvender sig med alvorlige symptomer (blod) , her nægtede lægerne (lægesekretær ) at tage ham ind. Det endte ud i han mødte op og måtte insistere på at se en læge. Det lykkedes til sidst at blive tilset samt at få behandling.
En anden episode , hvor min mand henvender sig med symptomer på halsbetændelse og feber i Januar 2022 og giver gentagende gange stærkt udtryk for han ønsker at se en læge, men de nægter at ville tage ham ind . Dette ender med vi tager på skadestuen og med akut indlæggelse på Skejby med strubelåsbetændelse, hvor min mand bliver lagt i kunstig koma !!!
Det er enorm utrygt at være patient hos lægerne Rasmussen og jeg kan stærkt fraråde disse læger.
HEJ DERUDE HOLD IKKE VÆLG DENNE LÆGE
Hejsa hold jer væk fra denne læge jeg har haft en fortid men er kommet videre med mit liv og fået fast arb men denne læge spænder ben for mig pga min fortid og vil ikke udskrive mit medicin som jeg har fået i 9 år som ikke er første gang det sker og en lægeerklæring til truck så jeg kan beholde mit arbejde. HOLD JER VÆK
VÆRSTE LÆGER I DANMARK,
VÆRSTE LÆGER I DANMARK,
Åbner mig op for lægen og Beder om hjælp, bliver direkte spyttet i ansigtet, lægen er helt ligeglad med mig og er til ingen nytte. Det er det samme hvergang har aldrig oplevet selv og ogs med bekendte, hvor de har været tilfredse og fået den hjælp de havde brug for. Hvordan som læge kan være så ligeglad med sine patienter det sgu da helt sygt. (hos lægerne Rasmussen og Jensen) (SARA LINDBERG)
Væreste læge i Horsens
Væreste læge i Horsens!
Sekretærene tror de læger selv, nedladende og bare flabede.
Tror de sidste 3 år har jeg kun snakket med dem der sidder bag telefonen. Jeg skifter læge om et par dage.
Lægerne Rasmussens sekrætere
Lægerne Rasmussens sekrætere, er overlagne. De griner af en når man ringer, de snakker nedladende til en og er selv meget konstaterende omkring hvad DE mener er rigtigt. Jeg har aldrig oplevet mere snobbet personale end hos dem. Desværre også det man høre alle andre steder fra. Æv med venteliste alle andre steder end hos dem.
Ringede torsdag d.20/4 for at få et…
Ringede torsdag d.20/4 for at få et lægebesøg til min gamle mor som var rigtig dårlig.
Hun fik ikke et besøg, men lægen og sygeplejersken på Ceres centeret blev enige over telefonen om at det var væskemangel.
Om mandagen fik hun et læge besøg.
Lægen sagde inden min mor blev kørt på hospitalet og indlagt……dine blodprøver er fine, men nu sender vi dig ud så de kan se på dig.
Det viste dig hun havde hul på tarmen, hvilket kan være livstruende.
Det blev opereret for, men fordi hun havde ligget meget, klappede hendes lunge sammen og det kom hun ikke over.
Det skal siges min mor krop var godt slidt og brugt.
D. 19/5 døde hun og det var hun sikkert alligevel, men at hun skulle ligge og lide i 4 dage, inden hun blev taget alvorlig og handlet på, det er utilgiveligt.
Utrolig hvad man skal stå model til
Skulle krænge ens hjerte ud til sekretæren for at få en læge tid. Og selv efter at have været inde følte jeg mig afvist efter en monolog på godt og vel en halv time..
Jeg skifter hvertfald læge 😡
Sikke en uligeværdig behandling
Jøsses sikke en sniksnak. Lægen snakkede i et rasende tempo, brugte engelske termer. Der var ikke nogen ligeværdig dialog over det problem jeg kom med. Popsmarte bemærkninger. Jeg er helt rystet bagefter over sådan en uligeværdig behandling og nedladende tale. Ikke noget der giver tryghed til sundhedsvæsnet.
Sekretær tror hun er læge
Sekretær tror hun et læge så min søn måtte ikke komme til lægen for at få en blodprøve så man kunne se hvilke vitaminer han mangler I kroppen. Horsens kommune havde anbefalet en blodprøve. Øv hvor er hun strid.
Den kvindlige læge jeg var inde hos…
Den kvindlige læge jeg var inde hos idag, så sød, rar og naturlig, også lyttede hun godt efter de info jeg skulle give. Jeg følte mig super godt behandlet. 🤙🤙Four stars maid.
Ultra dårlig oplevelse:
Ultra dårlig oplevelse:
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Jeg stod mit i en livskrise, hvor min søn var blevet indlagt på Horsens sygehus; jeg kunne ikke sove, tænke, eller spise. Sygehuset anbefalede mig at kontakte egen læge, så jeg kunne få noget søvn.
Lægen Claus ville ikke hjælpe mig med at løse dette problem.
lægen Claus fik det til at lyde som om; jeg ville sælge sovemedicinen (Benzodiapinerne) nede i Horsens gader.
Næste dag spurgte jeg efter Melatonin tbl. som ikke er vanedannede, det ville lægen Claus hellere ikke udskrive.
Sygeplejersken fra Horsens sygehus kontaktede lægen Claus på mine vegne, for at bekræfte min dårlige tilstand.
Lægen Claus afviste blankt at hjælpe mig.
Hvis du er tilflytter så; lad vær med at vælge denne læge.
Han har et dårligt ry.
Jeg har nu skiftet læge, og den nye læge er; civiliseret; stille, rolig og human.
Dårligt , hold jer væk
Uprofessionelt. Særligt deres ene sekretær tror hun kan stille diagnose i telefonen lægesekretær er alså ikke læge. De har flere gange nægtet at gen henvise mig til psykiatrien. Jeg har dagsdato bedt om at blive smidt ud af deres klinik kan ikke bruge mere tid og ressourcer på deres ligegyldighed. Hold jer væk ganske enkelt. Jeg kører i øjeblikket en klagesag i Region Midtjylland lægerne Rasmussen havde til 23/9 2022 til at besvare partshøring ikke engang dette magtede lægen. Lægen Claus Rasmussen mener jeg diktere hvad der skal ske hvor og hvornår. De ville ikke smide mig ud som patient så jeg kan vælge ny læge gebyrfrit
Min datter som er gravid efter flere…
Min datter som er gravid efter flere aborter er meget stresset pt, hun arbejder nat/ tidlig morgen. Hun blev sygemeldt for stress. I dag ville hun gerne tale med lægen om at få forlænget sin sygemelding, men blev afvist af sekretæren, med at det kunne hun ikke få og hun kunne ikke få lov at tale med lægen.
Jeg fik nr til lægen og ringede op for at høre hvilken sundhedsfaglig uddannelse sekretæren havde, da jeg mener det må og skal være en læge som tager stilling til sådan en sag og ikke en sekretær.
Hun var forøvrigt super uhøflig og burde til en samtale om sin opførsel.
Lægerne Rasmussen er en fantastisk…
Lægerne Rasmussen er en fantastisk læge, deres sekretær er dog uforskammet , ubehøvlet of virkelig flabet, det er synd når der er gode læger der. Jeg vil nu kun ind til familielægerne da de ny ansatte også er ret spidse idet efter min mening.
Dårlig og uforskammet lægehus.
Dårlig og uforskammet læge og lægehus. Sekretær der leger læge og hvor man ikke kan komme til at snakke med en rigtig læge.
Hold øje med jeres journal, der bliver skrevet også. Havde dem og havde fået en tid til en snak om spiral. I mine papir stod der vi havde sakket om min kronisk sygdom hvilket ikke hænger sammen på nogen måder.
Min datter kunne ikke få tider til de ordinære lægeundersøgelser i vaccineprogammet. Hvor er man så henne. Skiftede hurtigt lægehus.
Ringe læge vil ikke hjælpe med…
Ringe læge vil ikke hjælpe med problemet før jeg selv har en løsning på problemet dybt til grin hold jer langt væk