Fijn dat er aangegeven wordt bij de laarzen wat de kuitomtrek is. Jammer dat er geen informatie is over de enkelomtrek. Ik heb redelijk brede/stevige enkels, dus sommige laarzen passen wel om de kuit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 1 telefoontje, dat ik mijn steunzool in een geroutineerde paar laarzen had laten zitten, die zonder pardon zonder kosten naar mij terug gestuurd werd, ongelooflijk wat een fantastische service!... Se mere
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ze verkopen hoogwaardige schoenen/laarzen en hebben voldoende keus. En zeker als je speciale afmetingen nodig hebt. Ik zal hier zek... Se mere
De bestelling en het leveren gaat prima, alleen had ik laarzen in maat 40 besteld en er zat maat 39 in de doos. Dat kan gebeuren alleen het retour beleid vind ik te lang duren. Met bellen naar de kla... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om LaarzenWinkel.com
Skrevet af virksomheden
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen van het merk JJ Footwear. Deze brede schacht laarzen zijn variëren niet alleen in schoenmaat, maar ook in kuitmaat.
Ga naar LaarzenwinkelLaarzenwinkel.com Klantenservice

Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holland
- klantenservice@etrias.nl
- laarzenwinkel.com
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eerste aankoop was direct toppie
Eerste aankoop was direct toppie. Ze zitten goed en ze knellen nergens . Blij om terug laarsjes te vinden die passen . Ze zitten niet alleen goed ze zijn nog mooi ook . Ik ben een gelukkige madame
Ik werd goed op de hoogte gehouden van…de voortgang van het leveringsproces.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het produkt. Levering was snel. Goed verpakt.
Duidelijke site en retour sturen gaat…
Duidelijke site en retour sturen gaat ook makkelijk. Heel fijn.
Mooie kwaliteit laarzen.Vlotte…
Mooie kwaliteit laarzen.Vlotte levering. Laarzen zorgvuldig ingepakt.
Snelle levering en fijn dat je de…
Snelle levering en fijn dat je de kuitmaat kan kiezen. Mooie kwaliteit.
Goede website
Goede website. Snelle levering. Mooie laarzen en schoenen. Perfect voor dikkere kuiten en bredere voeten.
Een absoluut goede ervaring met deze webwinkel
Een absoluut goede ervaring met deze webwinkel! Ze hebben snel de juiste en voldoende info gegeven over de producten die ik wilde bestellen. En (na bestelling) was de follow-up en vervolgens de levering van de bestelde producten goed en snel. En de kwaliteit is prima. Ik kan hier niet anders dan met lof over spreken. Eindelijk een webwinkel die doet wat ze beloven!
Prachtige laarzen top
Prachtige laarzen. Mooi afgewerkt prachtig materiaal. Zitten erg strak aan de enkels, denk dat dit nog wat uitloopt. Past aan de kuit met mijn omtrek 47 erg ruim. Heb nog plaats en dat is een openbaring om dit met dikke kuiten mee te maken. Zal zeker nog eens iets bestellen
Eindelijk een laars die past om mijn stevige kuiten!
Duidelijke informatie om de passende laars te kunnen vinden. Veel keuze in o.a. kuitmaten. Snelle levering
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ik bestel nu voor de tweede keer…
Ik bestel nu voor de tweede keer laarzen bij jullie om erachter te komen dat de maatvoering niet klopt. Ik heb op jullie instructies de kuit opgemeten en daarop van jullie advies gekregen en echt... de kuitwijdte is echt zo veel te groot.... Maar dat de voetbreedte.... die is ook te krap, ik heb een bereedtemaat K, opgemeten bij een specialist, deze komt niet overeen met de maten die jullie aangeven, veel te krap. Dus na 2x proberen ben ik er wel klaar mee.

Makkelijk retourneren
Helaas paste de rechter laars wel maar de linker laars niet. Retourneren was makkelijk, al heb ik mijn geld nog niet terug gekregen. Inm8ddels een grote kuitmaat besteld en ontvangen en deze passen al zijn ze wel wat ruim. Al met al tevreden.
Mooie laars, te smal bij de enkels
Mooie laars, te smal bij de enkels. Het zou fijn zijn als er buiten kuitmaat ook enkelmaat doorgegeven kan worden op de site

Besvarelse fra LaarzenWinkel.com
Laarzen gekocht met een fabrieksfout…
Laarzen gekocht met een fabrieksfout aan , veel heen en weer gemaild tot ik ze plots moest terug sturen , eerst foto’s , dan terug gestuurd weer paar weken mailen , kreeg ik de mededeling ja ze erkenen de fabrieksfout wil je nieuwe of je geld terug ? Ik kies nieuwe , weer weken voorbij en nog steeds geen laarzen en ook geen reactie ook niet op de mails!

Hele fijne overzichtelijke site
Hele fijne overzichtelijke site. Ik kon de omtrek van mijn kuiten invullen en kreeg direct alle laarzen te zien die zouden passen. Snelle levering en de laarzen zitten heerlijk. Zo blij dat ik met mijn volle kuiten toch laarzen heb gevonden die mooi passen en ook fijn zitten.
Heel blij met mijn laarzen
Heel blij met mijn laarzen. Heel handig dat je de keuze kan maken op basis van de omvang van je kuiten.
Goeie service
Eerste bestelling, ik was zeer verrast door de kwaliteit van de laarzen! Je betaald wel wat meer, maar je krijgt echt waar voor je geld. De service was perfect, de verzending heel erg snel. Echt een aanrader!
Helaas retour
Snelle en verzorgde levering. Helaas toch retour wegens nog te krap. Dit lag aan de dikke voering, want normaal heb ik een 41 en ik nam een 42. Vorig jaar kocht ik een paar lange laarzen in maat 42 en die waren perfect.

Besvarelse fra LaarzenWinkel.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.