LaarzenWinkel.com Anmeldelser 578

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn dat er aangegeven wordt bij de laarzen wat de kuitomtrek is. Jammer dat er geen informatie is over de enkelomtrek. Ik heb redelijk brede/stevige enkels, dus sommige laarzen passen wel om de kuit... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 1 telefoontje, dat ik mijn steunzool in een geroutineerde paar laarzen had laten zitten, die zonder pardon zonder kosten naar mij terug gestuurd werd, ongelooflijk wat een fantastische service!... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ze verkopen hoogwaardige schoenen/laarzen en hebben voldoende keus. En zeker als je speciale afmetingen nodig hebt. Ik zal hier zek... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De bestelling en het leveren gaat prima, alleen had ik laarzen in maat 40 besteld en er zat maat 39 in de doos. Dat kan gebeuren alleen het retour beleid vind ik te lang duren. Met bellen naar de kla... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik

Om LaarzenWinkel.com

Skrevet af virksomheden

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen van het merk JJ Footwear. Deze brede schacht laarzen zijn variëren niet alleen in schoenmaat, maar ook in kuitmaat.

Ga naar Laarzenwinkel

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Drie fouten door Etrias/klantenservice

Laarzenwinkel (Etrias) stuurde verkeerde maat laarzen in de goede doos mee. Foutje kan gebeuren, geen probleem. Hierover even gebeld, verzoek gekregen om mail met foto's te sturen en terug te zenden, dan zou de goede maat toegestuurd worden. Gedaan. Bij terugzending kreeg ik het bedrag gelijk teruggestort, wat niet de afspraak was, ik wilde immers de goede maat toegestuurd krijgen. Na weer een contactmoment met klantenservice van Etrias verzoek gekregen om zelf opnieuw te bestellen via de site. Weer gedaan, maar omdat ik bang was dat ik dezelfde doos zou krijgen (met de verkeerde maat), heb ik bij de bestelling gelijk een mailtje verzonden om op te letten dat de goede maat gestuurd moest worden. En tadaaa...het pakketje arriveert en er zit precies dezelfde doos mét de verkeerde maat in! Communiceert klantenservice intern überhaupt met de bestelafdeling? Fouten maken mag, maar drie fouten over zoiets simpels... vandaar 1 ster.

6. maj 2024

Beste Joost,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat we de verkeerde laarzen aan u geleverd hebben, onze excuses hiervoor.

Ik ben bang dat daar inderdaad iets fout is gegaan met de interne communicatie, want normaal wordt dit gewoon doorgezet naar de retourafdeling. Onze excuses dat dit bij u nu fout is gegaan.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Etrias klantenservice

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik zocht regenlaarzen met ruime…

Ik zocht regenlaarzen met ruime schacht, maar deze zijn wel heel erg ruim. Riempjes aan de zijkant hebben naar mijn idee geen functie. Veel te stug. Vallen ook groot.Ik heb er een keer op gelopen, maar ga ze helaas doorverkopen. Zien er wel mooi uit.

25. april 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De laarzen die ik besteld heb zijn op…

De laarzen die ik besteld heb zijn op de enkel 5 cm te smal, en dat bij een schacht van 57,5 cm en leest K

17. april 2024

Beste,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat de laarzen niet goed passen. Helaas is dit het model van de laars en kunnen wij de pasvorm niet veranderen. Excuses voor het ongemak.

Klantenservice Etrias.

de website was duidelijk

de website was duidelijk, de bestelling makkelijk en de levertijd heel kort. Dat de zending naar het buitenland gestuurd moest worden was geen probleem.

20. marts 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooie laarzen van goede kwaliteit maar service laat te wensen over

Mooie laarzen van goede kwaliteit. Maar service bij terugsturen en terugbetalen laat te wensen over.
Telefonisch gewoon niet te doen wegens lange wachttijd.
Belofte om binnen 14 dagen terug te betalen wordt niet nagekomen.
Als je zelf correct betaald en terugzend kunnen zij daar ook wel op letten.

12. januar 2024

Beste Maria Schuermans,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over onze service.

Ik zie dat u 2 pakketten aan ons geretourneerd, 1 hiervan is op 12-1 en de andere op 13-1 bij ons retour gekomen. Bij beide is de termijn van 2 weken dus nog niet voorbij.

Wanneer we inderdaad de 2 weken niet gehaald hebben kunt u nogmaals contact met ons opnemen en dan zullen we het aankoopbedrag handmatig aan u terugstorten.

Etrias klantenservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wacht. Slechtste ervaring ooit.

Ik wacht, niettegenstaande de belofte dat de laarzen op 3 dagen zouden geleverd worden al 3 weken!
Telefonisch contact is een groot probleem. Je wacht minstens 30 min voor het je beurt is.
Daar hoor je een probleem bij de leverancier. Nochtans was er duidelijk vermeld in voorraad.
Ik had bij de aankoop heel wat extra korting dr Oa black friday. Mss was het een verkoopstruc.

Op mails krijg ik geen antwoord meer.
Dit bedrijf verdient zelfs niet 1 ster.

Jammer dat jullie een antwoord schrijven NA 3 WEKEN wachten op mijn bestelling. Als u laarzen niet in voorraad hebt, maakt u het dan minstens niet meer mogelijk dat ze nog besteld kunnen worden.

Ik heb ook nergens vermeld dat ik geen antwoord kreeg op mijn mails.
Maar er staat ik krijg er geen meer. Dát is net wat anders.

22. november 2023

Besvarelse fra LaarzenWinkel.com

Dank voor uw beoordeling. Vervelend dat uw bestelling niet tijdig geleverd kon worden. Momenteel is het erg druk waardoor sommige leveranciers vertraging hebben, hierdoor hebben we uw bestelling niet op tijd kunnen verzenden. Echter is het ook erg druk aan de telefoon en proberen we deze zo snel mogelijk op te nemen. Daarnaast is het onjuist dat u geen antwoord heeft gekregen aangezien er meermaals mail contact is geweest met u. Wij zien dat de laarzen reeds zijn verzonden en wensen u veel plezier hiermee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De artikelen zijn er snel ..en netjes…

De artikelen zijn er snel ..en netjes ingepakt....enige kritiek is. Dat ik drie keer een enorme doos bezorgd krijg ...met iedere keer een paar laarsjes erin ...ik moet dat met mn rollator ...omdat twee niet goed waren ....te smal ....weer terugbrengen naar de AH ...zeeeeeer grote dozen ....dus twee keer heen en weer. .. kleinere doos zou fijn zijn ....

2. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte service, geweldige laarzen!

Bestellen is eenvoudig. Het fijne aan de optie ‘achteraf betalen’ is dat je meerdere , dure, laarzen kunt uitproberen om uit te vinden welke het beste passen. Perfect omdat er voor veel merken van laarzen met een brede schacht geen verkooppunten zijn. Ik heb meerdere merken kunnen passen en uiteindelijk een fijne keus kunnen maken. Retourneren is zo gepiept. Verzending was snel en goed geregeld.

25. november 2023

Maat schacht klopte niet

De laarzen zijn van prima kwaliteit en de bestelling is vlot geleverd. Helaas klopte de maat niet. De schacht van de laarzen was te smal. Met het opnemen van de maat heb ik het ook nog ruim genomen.

17. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De laarzen waren goed verpakt

De laarzen waren goed verpakt. Het zag er keurig uit.
Alleen vind ik het niet goed dat er geen retour sticker bij is.
Ik vind het heel vervelend dat ik dat eerst moet aanvragen.
Hierdoor zal ik niet gauw meer iets bestellen.
Jammer!!

14. november 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.