Kydon rent a car Anmeldelser 42

4,5

1. Biludlejning

With a sense of responsibility towards our customers we provide our car rental services since 1986.Our company" Kydon" Rent a car offers a wide range of reliable new cars, at the most competitive prices and provides oriented customers service throughout the rental and during every single sale. We operate in Crete ,mainly in Chania and Heraklion airports for a faster experience .

4,5

Service I top

Service I top, og så gik det hurtigt både at få bilen udleveret og aflevere den igen.
Vi fandt ud af halvvejs igennem vores ferie på Kreta at vi ville aflevere bilen lidt senere end det først aftalte afleveringstidspunkt, da vi skulle flyve sent om aftenen. Vi ringede til Kydon et par dage inden vi skulle hjem og de fik ændret aflerveringstidspunktet uden problemer, vi betalte blot for en ekstra dag da vi aflereverede bilen i lufthavnen.
Alt i alt en god oplevelse.

5. oktober 2024

Besvarelse fra Kydon rent a car

Greetings from Kydon desk !It sounds like you had a smooth and hassle-free experience! Great to hear that we were flexible and accommodating when you needed to adjust the drop-off time. Thanks for sharing your positive experience! Best regards, Kydon 's Team

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Efter at have sloges med easyCar, på vores tur til Kreta, hvor vi i første omgang have lejet en bil, men de ville have flere penge da vi skulle hente bilen. Gik vi ind i lufthavnen og fik den bedste service og bil med fuld forsikring, uden problemer. Da den skulle afleveres var det bare at aflevere nøglen og gå til check-in <3

30. marts 2024

Besvarelse fra Kydon rent a car

Thank you so much for sharing such a nice review. Here at Kydon, we are committed to providing exceptional services, and we are happy we succeeded with you.We hope to assist you again in the future ! Best regards ,Kydon team

Super god service

Super god service. Hurtig svar på forespørgsel. Hurtigt og nemt ved både afhentning og aflevering. Top service i lufthavnen. Klart vores foretrukne biludlejningsfirma.

25. juli 2022

Besvarelse fra Kydon rent a car

Dear Mrs Jakobsen . Thank you so much for taking the time to share a great review. Here in Kydon we work hard to meet our customers expactations and we are thrilled to know that we reached yours! Best regards, Kydon's Team

Vis anmeldelser på alle sprog. (42 anmeldelser)